Fazer 600ccm 2003, proszÄ™ o ocenÄ™.
• Strona 1 z 1
Fazer 600ccm 2003, proszÄ™ o ocenÄ™.
Zamierzam kupić fazera 600 z 2003 roku. Proszę o opinie o tym sprzęcie i o sprzedawcy, firmy motorex z Gniezna
http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fzs600-faz ... 22996.html
http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fzs600-faz ... 22996.html
-
jankes - Świeżak
Lewe lusterko wykrzywione, nie wiem czy kolor przedniego błotnika nie powinien być czerwony, sprawdź sobie malowania tego modelu. I licznik zapewne cofany, wystarczy spojrzeć na ślady zużycia na zdjęciu gdzie jest pokazany licznik. Mało widać na tych zdjęciach.
- pietrek7557
- Bywalec
Lusterko nie wykrzywione, tylko złożone. Przebiegu to on ma przynajmniej 3x tyle. Malowanie wygląda na oryginalne (błotnik powinien być czarny). W ogóle wydaje mi się, że cały w oryginale - wydech, kierunki, ciężarki, lusterka... To się rzadko zdarza. Jak jedzie prosto i silnik zdrowy, to myślę, że warto.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Też na początku myślałem że złożone, ale dosyć nietypowy kąt tego złożenia nie uważasz? W każdym razie jest to drobnostka, nawet jeśli coś jest z nim nie tak. Cena dość niska, jest to handlarz, więc lepiej żeby ktoś obejrzał ten moto kto się zna na żywo. Ale przebieg cofany, tego możesz być pewien.
- pietrek7557
- Bywalec
Ja wiem, czy nietypowy? Ma gumy, więc nie widać, pod jakim kątem jest przegub. Na obudowie rys nie widać, na motocyklu też nie, więc raczej wszystko w porządku.
Dopatrzyłem się czegoś - na czaszy nie ma znaczka yamahy (na środku, nad reflektorami). Nie widać też, żeby były po nim jakieś ślady, wiec pewnie nie odpadł sam z siebie...
Dopatrzyłem się czegoś - na czaszy nie ma znaczka yamahy (na środku, nad reflektorami). Nie widać też, żeby były po nim jakieś ślady, wiec pewnie nie odpadł sam z siebie...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość