Motocykl do 9tys zł
• Strona 1 z 1
Motocykl do 9tys zł
Witam, jaki byście polecili mi motocykl tak do 9 tysiecy złotych? Doświadczenie jako takie mam, przejeździłem 2 sezony NSRką 125, aktualnie posiadam CBR125 i zmierzam sie do zakupu większej pojemności. Jestem dość gabarytowym człowiekiem, mój wzrost 177, waga 100kg, wolałbym coś wygodnego, może być szosowo-turystyczny, ewentualnie sport (ale wolałbym szose). Dzieki z góry
- Jakie masz doświadczenie: 2 sezony NSR 125, 1 sezon CBR 125 + jakieś 200km Suzuki GSX250
- Wiek, waga, wzrost: 18 lat, 100kg 177cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: Jazda na codzień, dojazd do szkoły/pracy (jak cieplej), weekendowe wyjazdy
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?: 9 tyś motocykl, 1 tyś na ciuchy
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?: Tyle ile będzie potrzeba
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…: Turystyki, sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?: Za dużo ich :p

- Jakie masz doświadczenie: 2 sezony NSR 125, 1 sezon CBR 125 + jakieś 200km Suzuki GSX250
- Wiek, waga, wzrost: 18 lat, 100kg 177cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: Jazda na codzień, dojazd do szkoły/pracy (jak cieplej), weekendowe wyjazdy
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?: 9 tyś motocykl, 1 tyś na ciuchy
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?: Tyle ile będzie potrzeba
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…: Turystyki, sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?: Za dużo ich :p
- Stryjeczny
- Świeżak
Popatrz na 600cm3, suzuki Bandit, SV 650, XJ600, może Fazer ale to juz troche mocny motocykl, jest tego dużo, jeśli masz już troszke doświadczenia na 125cm3 to możesz z jakas nie za mocna 600 spróbować:)
Lewy pas, gaz i płynę:)
- gizmo123
- Świeżak
No i dziś przejechałem się Magnumem 1100ccm, frajda niesamowita, ale tylko kawałek i jednak brakuje mi tej mocy w CBRce ;p, bo ponad 100KM do 15KM nie umywa się w ogóle ;p
- Stryjeczny
- Świeżak
To ja ci polece coś ze sportowych motocykli. Honda CBR 900RR w tej cenie do wyrwania na pewno, ew Kawasaki Zx9R. Oba powinny zdac role jako motocykle sportowe i sportowo turystyczne. Z tym że ty jezdziles 15km CBR i przeskok na 130 czy 150km motocykl możę byc zbyt duży.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
ja kupilem na pierwszy motocykl kawasaki zx9r i jestem zadowolony,wczesniej jezdzilem crosem 125, kawaski jest latwe do ogarniecia po 4 dniach juz czulem sie na nim pewnie, wszystkie czesci itp latwo dostepne, ogolnie polecam , jeszcze zostanie Ci pare groszy na ewentualne wymiany filtry , swiec, przerejestrowanie itp.
- crk9
- Świeżak
Polecam na początek Kawę ZR-7. Sam będę męczył ją już 3 sezon i do tej pory mnie nie zawiodła. Spokojna, wybacza wiele, mocy pod dostatkiem, ciągnie od dołu. Dobre moto na początek przygody, choć czeba uważać na manetkę.
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
z zr7 bym się zgodził bo w tej cenie znajdzie zadbany egzemplarz... ale z tym uważaniem na manetkę to niebardzo wiem o co chodzi.. ten motocykl nie straszy mocą... czasami wręcz jej brakuje (oczywiście nie przy wyjściu z ciasnego skrętu przy 40km/h- tam bardziej włączają się ograniczenia podwozia, a przede wszystkim opon)
-
kravec - Administrator
MagnÄ… chyba.
Tak, Magną, dzięki za poprawkę, za dużo tych wszystkich modeli aby to zapamiętać

- Stryjeczny
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości