Cbr 125> co nastepne?
			 • Strona 1 z 1

Cbr 125> co nastepne?
witam wszystkich  ten sezon przelatalem honda cbr 125, bylo to moje pierwsze moto,wczesniej  jezdzilem skuterem ktory mial vmax jakies 70km/h , nim zrobilem 10 tys km po miescie a cbrka  w ten sezon zrobilem 5 tys km(wiem, nie duzo). przymierzam sie do zmiany moto na nastepny sezon. zastanawiam sie nad 500tką bądź 600tką. chcę w nastepnym sezonie jezdzic w dalsze trasy niz takie które robiłem cbrką( max trasy 140km). plus cbrki jest taki, iż pali mi 3l/100. mam 20 lat, kat A jest (zdążyłeem zrobic całe szczęście) i nie wiem, czy kupic 500tę czy np horneta 600 bądź cbf'a 600. budżet to koło 12-13 tysięcy, ubiór pełen mam. Co doradzicie ? jeździłem kumpla cbfem 500- fajnie jedzie owszem ale 2 cylindry, z jednej strony wolałbym 4 cylindry lecz z drugiej nie chce kupić moto z którym sobie nie poradzę. jeździłem tez ojca banditem 1250 ale to zupełnie inny świat po odkręceniu manetki
 ten sezon przelatalem honda cbr 125, bylo to moje pierwsze moto,wczesniej  jezdzilem skuterem ktory mial vmax jakies 70km/h , nim zrobilem 10 tys km po miescie a cbrka  w ten sezon zrobilem 5 tys km(wiem, nie duzo). przymierzam sie do zmiany moto na nastepny sezon. zastanawiam sie nad 500tką bądź 600tką. chcę w nastepnym sezonie jezdzic w dalsze trasy niz takie które robiłem cbrką( max trasy 140km). plus cbrki jest taki, iż pali mi 3l/100. mam 20 lat, kat A jest (zdążyłeem zrobic całe szczęście) i nie wiem, czy kupic 500tę czy np horneta 600 bądź cbf'a 600. budżet to koło 12-13 tysięcy, ubiór pełen mam. Co doradzicie ? jeździłem kumpla cbfem 500- fajnie jedzie owszem ale 2 cylindry, z jednej strony wolałbym 4 cylindry lecz z drugiej nie chce kupić moto z którym sobie nie poradzę. jeździłem tez ojca banditem 1250 ale to zupełnie inny świat po odkręceniu manetki   . Co doradzicie?
. Co doradzicie?

ten sezon przelatalem honda cbr 125, bylo to moje pierwsze moto,wczesniej  jezdzilem skuterem ktory mial vmax jakies 70km/h , nim zrobilem 10 tys km po miescie a cbrka  w ten sezon zrobilem 5 tys km(wiem, nie duzo). przymierzam sie do zmiany moto na nastepny sezon. zastanawiam sie nad 500tką bądź 600tką. chcę w nastepnym sezonie jezdzic w dalsze trasy niz takie które robiłem cbrką( max trasy 140km). plus cbrki jest taki, iż pali mi 3l/100. mam 20 lat, kat A jest (zdążyłeem zrobic całe szczęście) i nie wiem, czy kupic 500tę czy np horneta 600 bądź cbf'a 600. budżet to koło 12-13 tysięcy, ubiór pełen mam. Co doradzicie ? jeździłem kumpla cbfem 500- fajnie jedzie owszem ale 2 cylindry, z jednej strony wolałbym 4 cylindry lecz z drugiej nie chce kupić moto z którym sobie nie poradzę. jeździłem tez ojca banditem 1250 ale to zupełnie inny świat po odkręceniu manetki
 ten sezon przelatalem honda cbr 125, bylo to moje pierwsze moto,wczesniej  jezdzilem skuterem ktory mial vmax jakies 70km/h , nim zrobilem 10 tys km po miescie a cbrka  w ten sezon zrobilem 5 tys km(wiem, nie duzo). przymierzam sie do zmiany moto na nastepny sezon. zastanawiam sie nad 500tką bądź 600tką. chcę w nastepnym sezonie jezdzic w dalsze trasy niz takie które robiłem cbrką( max trasy 140km). plus cbrki jest taki, iż pali mi 3l/100. mam 20 lat, kat A jest (zdążyłeem zrobic całe szczęście) i nie wiem, czy kupic 500tę czy np horneta 600 bądź cbf'a 600. budżet to koło 12-13 tysięcy, ubiór pełen mam. Co doradzicie ? jeździłem kumpla cbfem 500- fajnie jedzie owszem ale 2 cylindry, z jednej strony wolałbym 4 cylindry lecz z drugiej nie chce kupić moto z którym sobie nie poradzę. jeździłem tez ojca banditem 1250 ale to zupełnie inny świat po odkręceniu manetki   . Co doradzicie?
. Co doradzicie?- solarpk
- Świeżak
Wiesz już z czym to się je.
Dasz radę na 600, zwłaszcza, że to nie są sporty. W trasie będzie o wiele przyjemniej.

Dasz radę na 600, zwłaszcza, że to nie są sporty. W trasie będzie o wiele przyjemniej.
- 

Pan Jasiek
- Świeżak
jeśli chcesz latać w dłuższe trasy to cbf600 będzie super, moc Cię nie zniszczy, a już da przyjemność. Z tym że to zupełnie co innego niż cbr. Nie trzeba wysoko kręcić, przełożenia są długie i elastyczne. Gdybym miał duży garaż, byłoby tam miejsce dla cbf600
				GSX1400
			- 

maciejka69
- Stały bywalec
co do wielkości możesz się przymierzyć tutaj  (otwórz link). Różnica jest spora. Hornet to już ostrzejsza maszynka, ma silnik z cbr600rr, tylko trochę "wygładzony". Z drugiej strony jeździłeś małym sportem więc z dobrym podejściem powinieneś dać mu radę. Zależy czego szukasz. Hornet to taka miejska ostra zabawka, cbf600 jest spokojniejszy i dobry w trasę.
				GSX1400
			- 

maciejka69
- Stały bywalec
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości