Zobacz wÄ…tek - Yamaha R6 2000r
NAS Analytics TAG

Yamaha R6 2000r

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Yamaha R6 2000r

Postprzez bagnica » 19/12/2011, 21:03

Upatrzyłem sobie coś takiego, jako, że mam blisko i mogę sobie obejrzeć to przykuło moją uwagę. Czy możecie pomóc mi ocenić?

http://otomoto.pl/yamaha-r6-zadbana-zim ... 95408.html
bagnica
Świeżak

Postprzez Vergon » 19/12/2011, 22:11

Wygląda naprawdę ładnie, malowanie, albo oryginalne albo perfekcyjnie oklejone ponownie. Stawiam jednak na oryginał.
Była mała gleba na lewą stronę - naklejka "Dainese"na lewej stronie ogona nie jest tam bez powodu. Tak samo "Komine" na lewej owiewce i mała żółta naklejka na lewej stronie czachy przy naklejce "R6" - to pierwsze miejsca w tych R6, które dotykają gleby przy paciakach. Potwierdza to przytarta lewa rolka wahacza. Poza tym lewy dekiel też chyba lekko przytarty.
Prawy oplot jakoś dziwnie napięty a lewy trochę za luźno, albo źle dobrane przewody, albo tak się ułożyły.
Akcesoryjna szyba, końcówki kierownicy, polerowana półka, ranty felg i stelaż czachy. Wydech oryginał. Crash pady od razu do kosza - w miejscu ich mocowania jest mała śruba wkręcana w ramę, która trzyma owiewkę. Jak się położysz to śruba, znając życie się złamie zostając częściowo w ramie a crash pad narobi szkód w owiewkach. Miejsce ich mocowania jest gdzie indziej.

Ciężko się do czegoś przyczepić, jak perspektywa skrzyni, która padnie prędzej czy później (model przed liftem) Cie nie razi i mechanicznie jest ok to pobieraj, bo bardzo ładny sprzęt.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bagnica » 19/12/2011, 22:32

Czyli co? Motor po ślizgu lub innym wypadku (możliwe, że po poważnym?)? a przebieg nie jest za mały jak na 11 latka?
bagnica
Świeżak

Postprzez Vergon » 19/12/2011, 23:03

Czytaj uważnie - naprawdę ładne moto, prawie całe w oryginale.
Leżało na lewym boku na bank, ale to pewnie parkingówka, bo ślady delikatne.
O mechanicznym stanie można gdybać jedynie.
W przebieg nie wierzÄ™, ale do zweryfikowania na miejscu.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê