cbf600
• Strona 1 z 1
cbf600
ja: 27 lat, 85kg, 178cm
Planuje kupic na pierwszy moto cbf600. Szaleje za nakedami, ale czasami bede potrzebowal owiewek - 460 km autostrada do domu.
Teraz pytanie, czy jesli kupie cbf600 z owiewkami to jest opcja ich demontazu i bede mial wersje naked cbf? Jesli tak to ile taka operacja zajmuje.
Inaczej pozostanie mi wypozyczanie przyczepki pod moto
Pozdro
Planuje kupic na pierwszy moto cbf600. Szaleje za nakedami, ale czasami bede potrzebowal owiewek - 460 km autostrada do domu.
Teraz pytanie, czy jesli kupie cbf600 z owiewkami to jest opcja ich demontazu i bede mial wersje naked cbf? Jesli tak to ile taka operacja zajmuje.
Inaczej pozostanie mi wypozyczanie przyczepki pod moto

Pozdro
- Xo
- Świeżak
Pytasz na poważnie?
jeśli zdejmiesz przednie owiewki, to zostanie Ci goła lampa, plątanina kabli i stelaż pod czaszę. Prawdopodobnie nie będzie do czego przykręcić lusterek i kierunkowskazów.
Co za problem lecieć 500km nakedem? Ewentualnie można dołożyć szybkę akcesoryjną do golasa i już w ogóle zero problemów.
I żeby przyczepę wynajmować?...

Co za problem lecieć 500km nakedem? Ewentualnie można dołożyć szybkę akcesoryjną do golasa i już w ogóle zero problemów.
I żeby przyczepę wynajmować?...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Jako użytkownik tego szatana
, mogę powiedzieć, że owiewka akcesoryjna spokojnie załatwia sprawę. Stelaże z przodu różnią się, więc o przerabianiu N/S zapomnij. A jak bardzo chcesz, to mogę Ci moją N z ABSem z 2006 roku sprzedać. 

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości