Suzuki GSX-R k6 - po szlifie - co sądzicie? PILNE
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX-R k6 - po szlifie - co sądzicie? PILNE
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-600-k6-2 ... 92224.html
oczywiscie chcialbym ją sprawdzić u mechanika czy rama jest prosta itd.
co sądzicie o moto po szlifie? wart uwagi?
oczywiscie chcialbym ją sprawdzić u mechanika czy rama jest prosta itd.
co sądzicie o moto po szlifie? wart uwagi?
-
Mathew8 - Świeżak
chociaż typ szczery
Połowa to jak pojedziesz to się dowiadujesz że po powodzi itp.
Moim zdaniem warta uwagi.

Połowa to jak pojedziesz to się dowiadujesz że po powodzi itp.
Moim zdaniem warta uwagi.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
A skąd wiesz, czy moto za 20000zł nie jest po dzwonie, tylko ma całe owiewki z allegro, a właściciel zapomniał o tym poinformować?
Jeśli faktycznie technicznie jest git, to moim zdaniem dobry interes.
Jeśli faktycznie technicznie jest git, to moim zdaniem dobry interes.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
a niby dls czego z przepaści?????? 280 km/h jak zdrowe moto i kierowca nie jakiś 200 kilowy kluch to poleci tyle a nawet lepiej... (To juz kwestia czasu i prasy.. hi hi )
- PabloDiablo5
- Świeżak
dodam ze jak chcesz sprzęt bez rysy to jedź salonu, a to bym brał jak stan faktycznie jak z fotek.
Pozdro
Pozdro
- PabloDiablo5
- Świeżak
PabloDiablo5 napisał(a):a niby dls czego z przepaści?????? 280 km/h jak zdrowe moto i kierowca nie jakiś 200 kilowy kluch to poleci tyle a nawet lepiej... (To juz kwestia czasu i prasy.. hi hi )
Fabryczna 600?
Braku rys może i nie ma co wymagać, ale mieć oryginalne owiewki to już można

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Fabryczna 600?
Jestem pewny, że poleci powyżej licznikowego 280km/h to K6. Moja 636 '06 leci 288km/h (na standardowych przełożeniach). Z delikatnego wniesienia nawet 296 km/h na blacie ujrzałem, ale to się nie liczy

Odnośnie tego Gixa. Jeśli jest technicznie sprawny to nie ma się co przejmować, że malowany itp., tylko brać

- Gumis0303
- Świeżak
jw
nie ma się co kłócić czy poleci 280 czy 260 bo co za różnica
zaraz wpadnę fachowcy że to "licznikowa predkość" nie rzeczywista ze licznik w chuj przekłamuje i trzeba lecieć po gpsa koniecznie i sprawdzić.... nie istotne...
jak ktos podaje ile najszybciej jechał daną maszyna to podaje w 99% przypadków odczyt z seryjnego prędkościomierza tej maszynki i ok
jestem w stanie uwierzyć ze ten k6 jest w stanie pokazać na długiej prostej 280 na wyświetlaczu
ps moja 636 z 2002 (A1P) pokazała mi 270km/h ale to tylko cyfra nie ma sie czym podniecać jak szczyle z gimbazy, podniecajace jest dochodzenie do tej prędkości - przyśpieszenie
------------------
ps Gumiś ja zakochany w tej kawie 636 -2005-2006 dla mnie najladniejsza jaka wyszła i następna będzie właśnie taka tyle że za jakiś czas bo musze sie finansowo odkuć w koncu
------------
zeby nie bylo offtopa cena dobra tylko po 1 ile trzeba wsadzić zeby ogarnac do sezonu i 2 najwazniejsze co dokladnei sie z nia dzilao tzn jak lezala bo jesli jest prosta i trzyma sie kupy a wkald w przygotowanie do sezonu jest niewielki to mankamenty owiewek mozna wybaczyć
nie ma się co kłócić czy poleci 280 czy 260 bo co za różnica
zaraz wpadnę fachowcy że to "licznikowa predkość" nie rzeczywista ze licznik w chuj przekłamuje i trzeba lecieć po gpsa koniecznie i sprawdzić.... nie istotne...
jak ktos podaje ile najszybciej jechał daną maszyna to podaje w 99% przypadków odczyt z seryjnego prędkościomierza tej maszynki i ok
jestem w stanie uwierzyć ze ten k6 jest w stanie pokazać na długiej prostej 280 na wyświetlaczu
ps moja 636 z 2002 (A1P) pokazała mi 270km/h ale to tylko cyfra nie ma sie czym podniecać jak szczyle z gimbazy, podniecajace jest dochodzenie do tej prędkości - przyśpieszenie
------------------
ps Gumiś ja zakochany w tej kawie 636 -2005-2006 dla mnie najladniejsza jaka wyszła i następna będzie właśnie taka tyle że za jakiś czas bo musze sie finansowo odkuć w koncu
------------
zeby nie bylo offtopa cena dobra tylko po 1 ile trzeba wsadzić zeby ogarnac do sezonu i 2 najwazniejsze co dokladnei sie z nia dzilao tzn jak lezala bo jesli jest prosta i trzyma sie kupy a wkald w przygotowanie do sezonu jest niewielki to mankamenty owiewek mozna wybaczyć
-
mp1985 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.