Zobacz wÄ…tek - ZX-7R, ZX-6R, ZX-9R
NAS Analytics TAG

ZX-7R, ZX-6R, ZX-9R

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

ZX-7R, ZX-6R, ZX-9R

Postprzez tulik » 23/7/2011, 19:22

Witam! Który z motocykli zapisanych w tytule polecacie? Czy wszystkie miały problemy z ramami? Co ewentualnie psuje się w tych modelach. Zakładam nowy temat gdyż opinie(użyłem opcji "szukaj") nie pomogły mi w wyborze. Na motocykl chciałbym przeznaczyć 7000zł. Jakie są koszta eksploatacji(głównie spalanie) i awaryjność?
tulik
Świeżak

Postprzez oskaarek » 23/7/2011, 19:35

nie slyszalem zeby w zx7r pekla kiedys komus rama.Tam
rama jest wypełniona pianką. W dwoch pozostalych owszem, widzialem przypadki pekniec ,ale to od latania na gumie.Najbardziej awaryjna to chyba zx9r Mialem siodemke 3 lata i bylem zadowolony.Nic sie nie popsula nigdy.A spalanie to jak w kazdym tyle ile sie wleje.Ja nie patrze na spalanie bynajmniej
Ostatnio edytowano 23/7/2011, 19:42 przez oskaarek, łącznie edytowano 1 raz
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
oskaarek
Świeżak

Postprzez tulik » 23/7/2011, 19:41

A jak z silnikiem? Olej lubi brać? Problemy z rozrządem lub coś innego?
Jakiś koleś pisał kiedyś że 3 silniki wymienił w ciągu roku i prawidłowo serwisował i ponadto, że mu rama pękła. Cóż... Odpalał może i od razu na czerwone... a ramę piłował?
tulik
Świeżak

Postprzez oskaarek » 23/7/2011, 19:48

tulik napisał(a):A jak z silnikiem? Olej lubi brać? Problemy z rozrządem lub coś innego?
Jakiś koleś pisał kiedyś że 3 silniki wymienił w ciągu roku i prawidłowo serwisował i ponadto, że mu rama pękła. Cóż... Odpalał może i od razu na czerwone... a ramę piłował?

w zx7r powiem na moim przykladzie ,ze mi nie bral oleju wcale choc lekkiego zycia nie miala. ale motocykl motocykolwi nie rowny.Ten koles chyba glupot ci nagadał,3 silniki w roku to chyba jakis pech go przesladowal.Siodemka fakt ciezka krowa jest ale za to bardzo stabilna na drodze,do wariowania na kole sie nie bardzo nadaje ale bardzo przyjemnie jezdzi.Masywna, ciezko jest ja wyprowadzic z rownowagi
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
oskaarek
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê