CBF 600
• Strona 1 z 1
CBF 600
Witam forumowiczow,
to moj pierwszy post wiec chcialbym sie przywitac
mam 34l, 176cm wzrostu, prawo B od 16 lat, A od...miesiaca
chce zakupic CBF 600 dla siebie (dojazdy do pracy, wypady z zona) i zastanawiam sie nad sensownoscia mojego wyboru jako pierwsza maszyna.
Prosze o opinie - doswiadczenie moje przyrownalbym do 0, tak wiec mam obawy czy za wysoko nie mierze.
Jezeli szanowni koledzy/kolezanki zgadzaja sie z moim wyborem, prosibym o informacje gdzie szukac ww pojazdu - zalezy mi na fv, abs ( ?), budzet - kwestia wtorna aczkolwiek nie chce przeplacac ani szuakc po allegro.
to moj pierwszy post wiec chcialbym sie przywitac

mam 34l, 176cm wzrostu, prawo B od 16 lat, A od...miesiaca

chce zakupic CBF 600 dla siebie (dojazdy do pracy, wypady z zona) i zastanawiam sie nad sensownoscia mojego wyboru jako pierwsza maszyna.
Prosze o opinie - doswiadczenie moje przyrownalbym do 0, tak wiec mam obawy czy za wysoko nie mierze.
Jezeli szanowni koledzy/kolezanki zgadzaja sie z moim wyborem, prosibym o informacje gdzie szukac ww pojazdu - zalezy mi na fv, abs ( ?), budzet - kwestia wtorna aczkolwiek nie chce przeplacac ani szuakc po allegro.
- lotharek
- Świeżak
Witam myśle że jest to dobry wybór sam jako pierwszy motocykl kupiłem CBF 600SA. Maszyna dużo wybacza choć jest ciężka mam 173 cm wzrostu i daje radę przejechałem w zeszłym sezonie ponad 6000 km. Ja polecam ten motocykl dla początkujących ale rozsądnych ludzi
- kriscbf600
- Świeżak
Fajna maszyna, ogarniesz temat. Ja zaczynam od GS 500E musze powiedzieć, że trochę się zawiodłem tym sprzętem, nie chodzi tu o moc 46 KM tylko o inne wady na jakie napotkałem: Mało elastyczny silnik, śliska kanapa, regulacja zaworów co 6 tys, mało miejsca do jazdy w dwójkę, drgania w granicach 4-5 tys. obrotów. Wiadomo, motocykl ma swoje zalety, ale bez szału. Kolejnym będzie właśnie CBF 600, albo Fazer. Pozdrawiam
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Witam
CBF to jak najbardziej dobry wybór na start
. Ni za słaby ni za mocny i tak jak kolega napisał, potrafi wybaczać.
Najlepiej będzie zacząć szukać standardowo na allegro, tam najszybciej coś znajdziesz, chodź tego nie chcesz ale od czegoś trzeba zacząć
.
Za jakąś sensowna CBF trzeba dać 13 - 14 tyś. ABS pomocna rzecz jeśli masz zamiar śmigać po mokrej nawierzchni, ale trzeba oczywiście dopłacić
. Wiec tak 14 tyś trzeba szykować jeśli już chcemy mieć sprzęt zadbany, doliczyć trzeba jeszcze koszta "umundurowania" dla siebie i żony i ewentualnie jakiś serwis oraz dodatki.
pozdrawiam.
CBF to jak najbardziej dobry wybór na start

Najlepiej będzie zacząć szukać standardowo na allegro, tam najszybciej coś znajdziesz, chodź tego nie chcesz ale od czegoś trzeba zacząć

Za jakąś sensowna CBF trzeba dać 13 - 14 tyś. ABS pomocna rzecz jeśli masz zamiar śmigać po mokrej nawierzchni, ale trzeba oczywiście dopłacić

pozdrawiam.
-
Spavn - Świeżak
Dziekuje Panowie za odpowiedzi i potw. moich poszukiwan,
w dziale "GIELDA" umiescilem swoje ogloszenia.
jestem zdecydowany ale nie chce sztrucla.
pozdrawiam, lotharek (www.lotharek.pl)
edit :
prosze o opinie :
http://allegro.pl/honda-cbf-600-s-78km-i1602401629.html
http://otomoto.pl/honda-cbf-600-abs-M2606262.html
w dziale "GIELDA" umiescilem swoje ogloszenia.
jestem zdecydowany ale nie chce sztrucla.
pozdrawiam, lotharek (www.lotharek.pl)
edit :
prosze o opinie :
http://allegro.pl/honda-cbf-600-s-78km-i1602401629.html
http://otomoto.pl/honda-cbf-600-abs-M2606262.html
- lotharek
- Świeżak
Moto prezentują sie dosyć dobrze. Chodź bardziej jestem za tą pierwsza, zdjecia są bardzo dokładne, pokazane wiele szczegółów, opis może nie powala, ale za to duzo fajnych fotek. Za druga to tak średnio, primo zdjecia ciemne, nie widać detali, duo to moto jest od handlarza, wiec też może być picowana, Tyle co można zobaczyć to że druga ma bardziej zużyty napęd niż pierwsza. No i przebieg tej drugiej dosyć znikomy. No i drobne ryski na pierwszej ale to pikuś. Tyle raczej da sie wyciagnąć ze zdjęć. Najlepiej jechać, posłuchać popytać, zabrać kogoś z doświadczeniem i wtedy ewentualnie można brać jak juz będzie wiadomo więcej
.
Ps.
Niema co się napalać.
Pozdrawiam
P.

Ps.
Niema co się napalać.
Pozdrawiam
P.
-
Spavn - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość