Thunderace na drugie moto
• Strona 1 z 1
Thunderace na drugie moto
Witam, W zeszłym sezonie kupiłem Yamahę XJ 600 przelatałem 6k km. Po zimie zrobiłem kolejne 2 tysiące i XJ przestała mi wystarczać. Zastanawiam się nad Thunderace'em. Mam dosyć poukładane w głowie i powstrzymać od odkręcania się umiem. Dosyć dużym problemem jes to, że mam 1,9m wzrostu i ważę ponad 100kg. Przymierzałem się do paru 600 i były malutkie a na Thunderze siedzi mi się super. Co myślicie? Motocykla mam zamiar używać na krótkich i długich dystansach oraz okazyjnie chciałbym popróbować sił na torze.
- Blotolf
- Świeżak
Motocykl nie został pozytywnie przyjęty przez rynek, jednak znajomy miał ten fortepian i był bardzo zadowolony, wygodny, przyzwoite osiągi, wsumie nie miał z nim żadnych problemów. Jedyny minus jaki posiadał ten motocykl, to zużycie oleju. Nie wiem czy to bolączka tego modelu, czy tylko w sprzęcie mojego znajomego tak było. Od wymiany do wymiany potrafił dolać aż 2,5l oleju. Motocykl nie katowany, ale też nie oszczędzany.
Przy Twoich gabarytach będzie Ci wmiare wygodnie (oczywiście jak na sporta)
Przy Twoich gabarytach będzie Ci wmiare wygodnie (oczywiście jak na sporta)
- Shogun80
- Świeżak
Ja na drugie moto kupiłem właśnie Thundera. Bardzo fajny sprzęcik. Nie takie małe i lekkie gówienko jak R1
. Szukaj od rocznika 1998. Było kilka modyfikacji dzięki którym spadło spalanie oleju. Sprzęt niezbyt popularny więc ceny przyzwoite. W mieście sprawuje się świetnie. W trasy powyżej 300km trochę dupsko boli. Pozycja wygodna. Mocy wystarcza. Hamulce bardzo dobre.

- Aimar
- Świeżak
Aimar napisał(a):Sprzęt niezbyt popularny więc ceny przyzwoite.
Owszem ceny przyzwoite w kupnie, ale przy sprzedaży dużo za niego nie dostaniesz oraz przez jego niską popularnośc ciężej sprzedać.
-
shiver - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości