ProszÄ™ o ocenÄ™ SV 650
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ o ocenÄ™ SV 650
Witam, chciałbym żeby ktoś trochę pomógł i zerknął fachowym okiem na tę sztukę: http://otomoto.pl/suzuki-sv-650-n-sv-65 ... 50790.html Co o niej sądzicie? Prawdopodobnym jest, że to będzie moje pierwsze moto
Jestem świeżak, ale za to rozsądny i po kilku przymiarkach do różnych motocykli (głównie 500 rozpatrywałem początkowo) zakochałem się w SV 650 N.

- oras
- Świeżak
Pierwsze co w oczy kole, to brak ciężarków kierownicy, no i sama kierownica nieoryginalna. Nie wiem czy lusterka są oryginalne. Zastanawia fakt, że handlarzyna woła tak nisko za motocykl, który "NAPRAWDE BYL UZYWANY BARDZO ODPOWIEDNIO" (swoją drogą skąd on to wie?). Co ma na potwierdzenie przebiegu? I co to w ogóle jest "wozidło" jako dodatkowe wyposażenie?
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
No też właśnie... W sumie mam niedaleko, więc się wybiorę i zobaczę pobieżnie co i jak jest nie tak i może dowiem się więcej. Ile, tak orientacyjnie, należałoby wyłożyć na SV, żeby móc bez większych problemów się później poruszać? Chodzi mi o tą na gaźniku... [/i]
- oras
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości