Pierwszy motocykl do 5500. Weekendowe wypady.
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl do 5500. Weekendowe wypady.
Witam! Chciał bym abyście mi doradzili jaki motocykl kupić dla nowicjusza takiego jak ja. Doświadczenie jakie mam z motocyklami tylko takie z kursu na prawko no i trochę pojeździłem motocyklem kolegi ale to dosłownie parę kilometrów. Marzy mi się własna maszyna ale nie chciał bym się wygłupić i kupić coś na czym nie dam sobie rady.
-Motocykl do weekendowych wypadów za miasto z kumplami
-przebieg w sezonie (nie wiem)
-no motocykl mam odłożone ok 5500 może być do 6000. Na ciuchy mam oddzielną kasę więc na wszystko starczy.
-podobajÄ… mi siÄ™ motocykle sportowe
Więc jeśli byli byście mi wstanie podpowiedzieć na jaką moc powinienem się zdecydować i jakieś konkretne modele podali to byłbym bardzo wdzięczny.
-Motocykl do weekendowych wypadów za miasto z kumplami
-przebieg w sezonie (nie wiem)
-no motocykl mam odłożone ok 5500 może być do 6000. Na ciuchy mam oddzielną kasę więc na wszystko starczy.
-podobajÄ… mi siÄ™ motocykle sportowe
Więc jeśli byli byście mi wstanie podpowiedzieć na jaką moc powinienem się zdecydować i jakieś konkretne modele podali to byłbym bardzo wdzięczny.
- Miczel
- Świeżak
Ciężka sprawa, troszkę mało kasy, za te pieniądze jak coś kupisz na pewno będziesz musiał włożyć trochę kasy już na początku sezonu.
Ewentualnie szukaj okazji ale moim zdaniem za mniej niż 8 nic rozsądnego nie kupisz.
A jaki motocykl taki jak w kilkunastu tematach poruszanych wcześniej.
Ewentualnie szukaj okazji ale moim zdaniem za mniej niż 8 nic rozsądnego nie kupisz.
A jaki motocykl taki jak w kilkunastu tematach poruszanych wcześniej.
- ROHS
- Świeżak
XJ600 Diversion, fakt że za tą kasę znajdziesz raczej wersje z przed '98 roku (przedni hebel na jednej tarczy i paskudna owiewka), chociaż trafiają się też czasami wersje po liftingu które są o wiele ładniejsze, wg mnie fajny sprzęt na weekendowe wypady i chyba też nada się do turystyki motocyklowej
no chyba że wolisz typowego sporta to wtedy takie moto odpada

- Rave_89
- Świeżak
zajrzyj tu
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
nadto jak popatrzysz po pasku to przejrzyj cały dział w którym jest zamieszczony ten artykuł
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
nadto jak popatrzysz po pasku to przejrzyj cały dział w którym jest zamieszczony ten artykuł
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości