Zobacz wÄ…tek - transport fz6 s2
NAS Analytics TAG

transport fz6 s2

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

transport fz6 s2

Postprzez kapasek » 27/2/2011, 20:33

witam wszystkich forumowiczów :)
wiem ze były podobne tematy na forum ale nie znalazłem konkretnie interesującej mnie odpowiedzi, tak więc w przyszłym tygodniu wybieram sie do niemcowni po moto jak w temacie i mam pytanie w związku z transportem, bedzie do przejechania około 800km tak więc troche jest, jest równiez obecny samochód i przyczepka do moto :) dokładnie chodzi mi o spięcie pasami, czy mam spiąc z przodu za lagi kazdą z osobna czy wystarczy u góry za półke jednym pasem, tył myśle ze gdzies zepne dwoma osobnymi pasami, tylko zastanawiam się nad przodem... dołanczam foto z zaznaczonymi kółkami aby nie doszło do niezrozumienia się takze prosiłbym o odpowiedz gdzie najlepiej zamocować te pasy;)czy mozna mocowac tu gdzie oznaczyłem na zielono czy na zółto a moze całkiem gdzie indziej :)
http://www.fotosik.p...98b66303d8.html
kapasek
Świeżak

Postprzez byzf » 28/2/2011, 21:42

Jak transportowalem swojego FZ1 w busie to wystarczylo juz nie pamietam 1 czy dwa pasy ale tak za polke a pozniej jakos tak o lagi. Chlopie koniami bys tego nie ruszyl. :D
Yamaha FZ1 Black ;)
byzf
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 28/2/2011, 22:28

zapni go jakos o przednia polke zeby widelec dobil no i jakos musisz zakombinowac z tylem za felge albo za wachacz ja zawsze wozilem na 2 pasach jedynym wyjatkiem byl Road King ale to wazy z 500 kilo :D
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê