Suzuki VX 800 & Honda CB 500
• Strona 1 z 1
Suzuki VX 800 & Honda CB 500
Witam
zamierzam kupic sobie pierwsze moto
od malego dzieciaka uczylem sie jezdzic na jakis jawach i cezetkach ale to byly o wiele mniejsze gabaryty i dlatego wole siÄ™ spytac na forum co wybrac
moją uwage przyciagneły dwa motory z allegro http://moto.allegro.pl/sprzedam-suzuki-vx-800-najtaniej-i1432223258.html (otwórz link) lub http://allegro.pl/honda-cb-500-okazja-i1436851787.html (otwórz link) Wiem wiem motorki w miare tanie ale moje fundusze mi nie pozwalaja zbytnio na cos drozszego motorka szukam raczej do spokojnej jazdy do szkoly moze ewentualnie w teren kogos odwiedzic itp
prosze o porady bo kazda sie przyda
mnie kusi suzuki bo ma sliczny wyglad takiego fajnego turystyka "ala" choper ;p ale znowu obawiam sie o zbyt duzy silnik...

Nestle.
- nesquik
- Świeżak
Re: Suzuki VX 800 & Honda CB 500
nesquik napisał(a): moze ewentualnie w teren kogos odwiedzic itp![]()
nie wiem co rozumiesz przez "teren", ale te motocykle dosc kiepsko jezdza po drodze ktora nie jest twarda i równa, ja mam cb 400sf , mi po wycieczce przez las (szutrowa droga na camping) pekl kolektor ;(
przeswit jest mały i dosc szybko mazna zaczepic o cos wydechem itp, niby na pierwszy rzut oka nie ma duzej roznicy w porownaniu z mz czy jawa, ale jest
jezeli chodzi o silniki to 800 nie jest bardzo mocna, ani charakterna
- regis440
- Świeżak
VX napedzana kardanem,wiec odpada wymiana łańcucha.Ale czy na pierwszy moto sie nada to zalezy od ciebie,bo i na komarku mozna sie zabic.Jedz zobacz,czy to jeszcze troche pochodzi.Jak bedzie chodził w miare silnik to biez duze nie tracisz,bo za 2700 to niekturzy wołaja za simsona a tu masz japonie stara ale japonie 

CB 400N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
- baktus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości