Gsxr 1000 K8
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gsxr 1000 K8
Witam.
Czy jest na forum ktoś z Olsztyna komu nie sprawiło by problemu podjechanie i obejrzenie motocykla??
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-uszkodzo ... 65555.html
Chodzi o sprawdzenie co konkretnie jest uszkodzone i zrobienie dokładnych zdjęć.
Sam mam 300km w jedną stronę i nie chciałbym zrobić sobie takiej wycieczki na próżno.
Z góry dziękuję.
Czy jest na forum ktoś z Olsztyna komu nie sprawiło by problemu podjechanie i obejrzenie motocykla??
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-uszkodzo ... 65555.html
Chodzi o sprawdzenie co konkretnie jest uszkodzone i zrobienie dokładnych zdjęć.
Sam mam 300km w jedną stronę i nie chciałbym zrobić sobie takiej wycieczki na próżno.
Z góry dziękuję.
Honda Hornet-->Aprilia RSV 1000-->GSXR 1000 K3
- Woda765
- Świeżak
przecież doprowadzenie tego do stanu oryginalnego to wyniesie tyle co K8 bezwypadek w idealnym stanie.
Czyżby do kupna uszkodzonego zainspirował cie artykuł pt: "Odbudowa motocykla sportowego - tanio i skutecznie"
Czyżby do kupna uszkodzonego zainspirował cie artykuł pt: "Odbudowa motocykla sportowego - tanio i skutecznie"
- maciek1985
- Świeżak
Jeżeli rama ok to i tak wyjdzie ze 22 tys po naprawie +serwis obowiązkowy tak na szybko poszukałem to chyba bym wolał dołożyć i kupić np.
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-750 ... 06039.html
To tylko poglądowe ogłoszenie nie znam się na gix-sie
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-750 ... 06039.html
To tylko poglądowe ogłoszenie nie znam się na gix-sie
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
ten gixer z aukcji co uszkodzony jest - on ma albo krzywy wahacz albo ośkę tylnego koła albo ramę. Albo wszystko na raz. Zbyt dużo rzeczy ma zezłomowane. Nawet jakby odbudowac go na wielu częściach od modelu K5-czy K6 jakby pasowały to i tak bedzie to nieopłacalne. Bedzie to rzeźba niewiadomo jak jeżdząca. A precyzji i czystości bezwypadkowca nie uzyskasz bez wkładu wiekszego niż 10tyś zł.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Dziadek ma młotek, wujek ma wiadro szpachli a i jeszcze sąsiad ze spawarką wpadnie i będzie po kosztach
Że też komuś sie chce takie sierpy robić

Że też komuś sie chce takie sierpy robić
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
Szpachla ?
Panie
Kumple pojechali ogladac moto, patrza pod owiewke a tam gips i siatka o_O Koles powiedzial ze robi wykonczeniowki i mu zostalo gipsu to owiewki pokleil
Odpusc tego sprzeta... Tak jak Przemo pisze tyl jest krzywy, przod, cala lewa strona do wymiany wiec koszta beda ogromne, jedyne na co sie nadaje to moto to na dawce czesci nic wiecej.
Panie

Odpusc tego sprzeta... Tak jak Przemo pisze tyl jest krzywy, przod, cala lewa strona do wymiany wiec koszta beda ogromne, jedyne na co sie nadaje to moto to na dawce czesci nic wiecej.
929
-
cycu_rsko - Moderator
To juz lepiej kupic dobra k4
np.:
http://allegro.pl/gsxr-gsx-r-1000-k4-wy ... 61117.html
Tak wiem polecam motocykl znajomego ;p.
np.:
http://allegro.pl/gsxr-gsx-r-1000-k4-wy ... 61117.html
Tak wiem polecam motocykl znajomego ;p.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Większość osób chce kupić zadbane moto za ''śmieszne'' pieniądze. Gsxr wisi długo bo właściciel chce za niego 17 500 zł, a niestety duża część kupujących za wyznacznik cenowy bierze jakieś zajechane padła nie warte złamanego grosza. Sam jestem na etapie sprzedaży motocykla i też cenię go na kwotę o wiele wyższą niż w innych ogłoszeniach. Dużo ludzi dzwoniło z telefonami typu: za 8 000 zł zabieram sprzęta albo, że takie to chodzą po 7 000 i muszę coś opuścić - oczywiście odrazu dziękowałem takim kolesiom za telefon i sie rozłączałem. Tak jak pisałem wcześniej tanie padła stały sie dla większości kupujących wyznacznikiem ceny danego motocykla.
-
mognilwo - Świeżak
spoko twoja sprawa zycze powodzenia ale przyjdzie czas ze sam spuscisz cene skoro piszesz ze masz zawyżoną no chyba ze postawisz w szopie i przykryjesz kocem na lepsze lata tak jak sie robi z jawami albo wskami
Chodzę po wodzie.Bo po innych trunkach leżę
-
TURNMIL - Świeżak
TURNMIL
nie gadaj polowa kupujących chce jak najtaniej, kumpel ma do sprzedaży moto stan idealny wszystko porobione, pewne moto, chce 7,5 a gość kupuje za 6,5 całkowicie do roboty aby tylko taniej kupic i gdzie tu rozum ?
nie gadaj polowa kupujących chce jak najtaniej, kumpel ma do sprzedaży moto stan idealny wszystko porobione, pewne moto, chce 7,5 a gość kupuje za 6,5 całkowicie do roboty aby tylko taniej kupic i gdzie tu rozum ?
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
jasne RUTRA.RD zgadzam sie z Toba w 100% ze kupujacy chce jak najmniej dac a sprzedajacy jak najwiecej normalne ale np jak srednia motocykli stoi założmy 7 tysi z tego rocznika w tej klasie a koles wyskakuje np z cena 10 tysi to chyba wiadomo ze kupujacy bedzie szukac ofert bardziej korzystnych co nie oznacza ze to beda perelki ale tez tak jak ja szukalem i znalazlem w dobrym stanie i wcale nie byl z tej gornej polki cenowej a chodzi do dzisiaj bez wiekszego wkladu wiec moim zdaniem troche wyczucia i logiki zarowno od sprzedajcych jak i kupujacych a ze sytuacja finansowa w Pl jest zla to kazdy goni za groszem szukajac jak najtaniej to inna sprawa a potem wychodzi jak wychodzi
Chodzę po wodzie.Bo po innych trunkach leżę
-
TURNMIL - Świeżak
to wiadome ale czasem postępowanie ludzi mnie rozwala a najbardziej to ze myślą ze się coś znają na motocyklach a jak kupią to ehh
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Przecież za granicami naszego Państwa też jeżdżą ludzie nie ufoludki i jak coś będzie dobre to i tak będzie w cenie,po za tym zagranicą niema takich dobrych mechaników jak w Polsce więc nie wiem z skąd taka opinia że są lepsze.Może tylko drogi lepsze i zawias mniej wytłuczony,po za tym moto z krajów gdzie dłużej jest sezon dziwnym trafem mają takie małe przebiegi gdzie średnio w Polsce przy tak krótkim sezonie robi się 10 tys km.
Tak jak z samochodami Polak myśli że Niemiec głupi i sprzeda samochód za pół ceny są perełki z uczciwymi przebiegami ale swoje kosztują tak jak motocykle.Wszystko tanio można kupić tylko akurat mnie nie stać kupić kondona i w niego wkładać wole dać więcej jeżeli warto,chytry dwa razy traci takie moje zdanie.
Tak jak z samochodami Polak myśli że Niemiec głupi i sprzeda samochód za pół ceny są perełki z uczciwymi przebiegami ale swoje kosztują tak jak motocykle.Wszystko tanio można kupić tylko akurat mnie nie stać kupić kondona i w niego wkładać wole dać więcej jeżeli warto,chytry dwa razy traci takie moje zdanie.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
TURNMIL napisał(a):spoko twoja sprawa zycze powodzenia ale przyjdzie czas ze sam spuscisz cene skoro piszesz ze masz zawyżoną no chyba ze postawisz w szopie i przykryjesz kocem na lepsze lata tak jak sie robi z jawami albo wskami
Ceny nie mam zawyżonej a adekwatną do stanu motocykla. Wątpię, żeby ktoś kto inwestuje w motocykl i wie ile jest wart sprzedawał go za bezcen tylko po to, żeby dostosować się do ogółu (czytaj motocykle w opłakanym stanie sprzedawane na allegro).
Jak nie sprzedam motocykla za kwotę, która mnie interesuje to rzeczywiście wolę go wprowadzić do szopy, przykryć kocem i zostawić na lepsze lata.
Ostatnio edytowano 31/1/2011, 17:51 przez mognilwo, łącznie edytowano 1 raz
-
mognilwo - Świeżak
dlatego ja cały czas wkładam w tl, wystawie go jeszcze ale wraz z tym co będę robił cena będzie wzrastała a ze ktoś tyle nie da - a co mnie to obchodzi jak woli gównem latać to niech lata
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości