Kawasaki ER5 do oceny
• Strona 1 z 1
Kawasaki ER5 do oceny
Cześć!
Dzisiaj wpadł mi w oko taka Kawa z allegro
http://allegro.pl/kawasaki-er-500-2003r-okazja-i1416065084.html (otwórz link)
rocznik nawet młody, przebieg znośny (o ile prawdziwy) wizualnie całkiem atrakcyjna tyle tylko że cena jest podejrzanie niska i zastanawiam się czy ten motocykl to nie jest przypadkiem jakaś mina?? Rzuciłem okiem na ceny motocykli u naszych sąsiadów zza Odry i stwierdzam że motocykle są u nich o wiele droższe niż u nas dlatego cena wydaje mi się aż zbyt atrakcyjna...
Po za tym na co zwrócić uwagę przy zakupie ER-ki po za stanem ramy, ogólną kondycją napędu, zawieszenia i hamulców?? Gdzie szukać ewentualnych spawów na ramie które mogą wskazywać na powypadkową przeszłość motocykla?? Nie wiem co sądzić o tej maszynce a nie chce się zbytnio napalać i kupić sprzęt który przysporzy mi tylko kłopotów ;]
rocznik nawet młody, przebieg znośny (o ile prawdziwy) wizualnie całkiem atrakcyjna tyle tylko że cena jest podejrzanie niska i zastanawiam się czy ten motocykl to nie jest przypadkiem jakaś mina?? Rzuciłem okiem na ceny motocykli u naszych sąsiadów zza Odry i stwierdzam że motocykle są u nich o wiele droższe niż u nas dlatego cena wydaje mi się aż zbyt atrakcyjna...
Po za tym na co zwrócić uwagę przy zakupie ER-ki po za stanem ramy, ogólną kondycją napędu, zawieszenia i hamulców?? Gdzie szukać ewentualnych spawów na ramie które mogą wskazywać na powypadkową przeszłość motocykla?? Nie wiem co sądzić o tej maszynce a nie chce się zbytnio napalać i kupić sprzęt który przysporzy mi tylko kłopotów ;]
- Rave_89
- Świeżak
Cena za niska... Ale z drugiej strony jakbym sprzedawał szrot i chciał to ukryć to nie zdradzałbym się ceną. Dałbym normalną cenę i zapierał się że wszystko jest ok. Może pilnie potrzebuje gotówki i nie chce się bujać ze sprzedażą... Trza by obejrzeć. Jutro będę w Kłodzku, mogę do gościa zadzwonić i szybkie oględziny przeprowadzić. Ale nie obiecuję bo nie wiem ile będę miał roboty
Gość chyba handluje, ma też CBR 125 2005r

Gość chyba handluje, ma też CBR 125 2005r
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
to ja się podczepię z jednym pytaniem
- ile kolega musiałby wybulić kasy za zarejestrowanie go?
przepraszam i dziękuję
- ile kolega musiałby wybulić kasy za zarejestrowanie go?
przepraszam i dziękuję

- dark_messiah
- Świeżak
Re: Kawasaki ER5 do oceny
Rave_89 napisał(a):Cześć!
Jak chcesz mogę ci sprzedać moja er-5;)
Komar-2, Honda Rebel 125, Jawa 250 Suzuki SV 650 S 06'
-
tobiach - Świeżak
tobiach napisał(a):Jak chcesz mogę ci sprzedać moja er-5;)
tak z ciekawości zapytam jaki rocznik?? po za tym mieszkasz ciut za daleko, interesują mnie raczej oferty z południa Polski (ewentualnie województwo łódzkie), po prostu dalej nie uśmiecha mi się dymać cały dzień z przyczepką (którą wcześniej muszę pożyczyć) na haku tylko po to żeby na miejscu okazało się że motocykl nie jest wart nawet chwili uwagi (oczywiście nie piszę o Twoim sprzęcie

- Rave_89
- Świeżak
Rave_89 napisał(a):tobiach napisał(a):Jak chcesz mogę ci sprzedać moja er-5;)
tak z ciekawości zapytam jaki rocznik?? po za tym mieszkasz ciut za daleko, interesują mnie raczej oferty z południa Polski (ewentualnie województwo łódzkie), po prostu dalej nie uśmiecha mi się dymać cały dzień z przyczepką (którą wcześniej muszę pożyczyć) na haku tylko po to żeby na miejscu okazało się że motocykl nie jest wart nawet chwili uwagi (oczywiście nie piszę o Twoim sprzęcie)
1997r. Jak chcesz dowiedzieć się więcej odezwij się na GG 3296311.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/712 ... 5dc36.html
Komar-2, Honda Rebel 125, Jawa 250 Suzuki SV 650 S 06'
-
tobiach - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.