motor do szkoly
• Strona 1 z 1
motor do szkoly
elo, mam zamiar na przelomie marca/kwietnia kupic sobie pierwszy motor i zastanawiam sie ktory bedzie dla mnie najlepszy myslalem o aprilla rs 125, honda cbr'ka 125 albo nsr 125, dodam ze mam jakies 177cm, 70 kg, 94 rocznik, prosze o konkretne odpowiedzi i porady dzieki 

- exces
- Świeżak
Myślę, że najlepsza dla Ciebie będzie CBR 125, Aprilia i NSR w ogóle do Ciebie nie pasują, nie zgrywacie się ze sobą, wyglądem też nie. :]
CBR 125 - najtańsza w zakupie, użytkowaniu, najmniej spala, nie pierdzi, nie trzeba robić mieszanki, jest bezawaryjna przy dobrym użytkowaniu.
Jeździmy motocyklem, nie motorem.
CBR 125 - najtańsza w zakupie, użytkowaniu, najmniej spala, nie pierdzi, nie trzeba robić mieszanki, jest bezawaryjna przy dobrym użytkowaniu.
Jeździmy motocyklem, nie motorem.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
też tak myśle bo skoro do szkoły to coś ekonomicznego typu 4T. Tutaj zdaje test CBR. Osiągi nie będą za wielkie, ale silnik beton-wystarczy o niego dbać. Z kolei RS i NSR to typowe 2T. Twój wybór. Pozdrawiam
-
grunder - Mieszkaniec forum
moim zdaniem nie należy porównywać cbr z rs bo to są 2 zupełnie inne motocykle przeznaczone dla innej grupy odbiorców.
cbr jest dla tych którym zależy na tanim poruszaniu się po mieście dla których wygląd nie ma większego znaczenia a wrażeń z jazdy nie oczekuje.
RS jest dla tych co szukają motocykla do zabawy ale muszą liczyć się z kosztami.
miałem CBR i po pół roku jazdy stwierdziłem że nie takiego moto szukałem i zamieniłem ją na RS i teraz wiem że mam to co zawsze mi się podobało i radocha z jazdy jest niesamowita a to że pali 7l/100 trochę boli ale jest do przyjęcia.
cbr jest dla tych którym zależy na tanim poruszaniu się po mieście dla których wygląd nie ma większego znaczenia a wrażeń z jazdy nie oczekuje.
RS jest dla tych co szukają motocykla do zabawy ale muszą liczyć się z kosztami.
miałem CBR i po pół roku jazdy stwierdziłem że nie takiego moto szukałem i zamieniłem ją na RS i teraz wiem że mam to co zawsze mi się podobało i radocha z jazdy jest niesamowita a to że pali 7l/100 trochę boli ale jest do przyjęcia.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
- daniel2613
- Świeżak
daniel2613 napisał(a):ale zeby mozna bylo zarejstrowac na 50-tke
To prowokacja ? Jeśli nie to lepiej wybij sobie z głowy rejestrownie xxx/50. W razie kontroli będziesz odpowiadał za fałszowanie dokumentów, jazdę bez uprawnień i w razie wypadku (nawet jeśli go nie spowodowałeś) ponosisz winę, bo nie miałeś prawa być na drodze.
-
kokosowymurzyn - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości