Przymierzam siÄ™ do Ninja 250R Lub Fazer 600/Aprilia 125 RS?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kupilem kawkę, ale coś dzisiaj mi falowała na obrotach - wszystko było ok, aż w końcu na światłach na biegu jałowym z 1500 obr/min zaczęło mi spadać poniżej tysiąca, później znów wracało na 1500 i był takie skoki aż w końcu zgasł. Odpaliłem go i z 20 sekund pochodził normalnie i znowu to samo, przy ruszaniu z jedynki dławił się (spadały obroty a to znów wracały i taki skok do przodu). Aha, na jedynce ani dwójce bez gazu już praktycznie nie dało się jechać, chwilę pojechał po czym się dławił i gasł.
Czym to może być spowodowane? Wersja europejska na wtrysku.
btw. jechałem w deszcz i przy postoju z przodu motocykla (spod czachy) leciała albo para albo jakiś biały dym, w każdym razie trochę śmierdziało.
Czym to może być spowodowane? Wersja europejska na wtrysku.
btw. jechałem w deszcz i przy postoju z przodu motocykla (spod czachy) leciała albo para albo jakiś biały dym, w każdym razie trochę śmierdziało.
- zeniofir
- Świeżak
- SerbianLowRider
- Świeżak
gruby19 napisał(a):jak masz mózg to mozesz se litra kupic a i tak sie nie przewrocisz...
Z tym się akurat nie do końca zgodzę, ponieważ możesz mieć nawet olej w głowie ale może Ci brakować umiejętności lub nawet siły aby taki motor utrzymać ( przykładowo nie mając nigdy styczności z taką pojemnością mozna się niezle przejechać na jakiejs litrowej V-ce, typu Tuono, SV )
-
shiver - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości