Golas na poczÄ…tek 10 tys - pomoc
• Strona 1 z 1
Golas na poczÄ…tek 10 tys - pomoc
Cześć mam pytanie
Ostatnio przeglądając oferty na allegro natknełem sie na nakedy kiedyś twierdziłem że taki moto to ani sport ani turist ani do d*py ani nic
ale ostatnio zobaczyłem xj6 cb600 i tego typu motocykle i powiem jedno zajaralem sie
Chce dodac iż to bedzie moj pierwszy motocykl ( pomijając 50cc Malaguti XSM 50. 2003 rocznik) slyszalem ze nakedy wybaczają nauke i bledy sa wygodne na miasto i nie zle wyglądają
Ale konkretnie do pytania :
Jaki moto mi polecacie z naked'ów pojemność 500 - 650 za 10 tys no w tych 10 tys chcialbym tez zmiescic chociaz część ubioru a najlepiej caly ) wiec chodzi mi o motor niezawodny tani i dobry do miasta i wypadów w trase no i zabawy ( czasami guma albo cos) tak ogolnioe 4fun and practise ;]
Interesują mnie wersje nakedów robionych na typ Streetfighterów typu cb 600 albo xj6 pewnie wiecie o co mi chodzi czekam na propozycje
Ostatnio przeglądając oferty na allegro natknełem sie na nakedy kiedyś twierdziłem że taki moto to ani sport ani turist ani do d*py ani nic
ale ostatnio zobaczyłem xj6 cb600 i tego typu motocykle i powiem jedno zajaralem sie
Chce dodac iż to bedzie moj pierwszy motocykl ( pomijając 50cc Malaguti XSM 50. 2003 rocznik) slyszalem ze nakedy wybaczają nauke i bledy sa wygodne na miasto i nie zle wyglądają
Ale konkretnie do pytania :
Jaki moto mi polecacie z naked'ów pojemność 500 - 650 za 10 tys no w tych 10 tys chcialbym tez zmiescic chociaz część ubioru a najlepiej caly ) wiec chodzi mi o motor niezawodny tani i dobry do miasta i wypadów w trase no i zabawy ( czasami guma albo cos) tak ogolnioe 4fun and practise ;]
Interesują mnie wersje nakedów robionych na typ Streetfighterów typu cb 600 albo xj6 pewnie wiecie o co mi chodzi czekam na propozycje
- JogaXSM
- Świeżak
Takie rzeczy tylko w erze ...
Masz błędne założenia ... nie ma niezawodny, tani, dobry na miasto i na wypady w trasę oraz do zabawy ...
Sensowne propozycje na poczÄ…tek do 10000PLN:
- Suzuki Sv 650
- Ducati Monster 600
- Honda CB 500
Masz błędne założenia ... nie ma niezawodny, tani, dobry na miasto i na wypady w trasę oraz do zabawy ...
Sensowne propozycje na poczÄ…tek do 10000PLN:
- Suzuki Sv 650
- Ducati Monster 600
- Honda CB 500
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
pan_wiewiorka napisał(a):Raczek_6 napisał(a):Suzuki Sv 650
Zauważ, że chłopak pisze:JogaXSM napisał(a):Chce dodac iż to bedzie moj pierwszy motocykl
również pisze
JogaXSM napisał(a):czasami guma albo cos
także zwariować można ... ja bym olał typa, bo mysli o stuncie nie mając żadnego doświadczenia
- unearth
- Świeżak
piszesz 10 tyś, zero doświadczenia, w tej kasie jeszcze odzież
odlicz 3 tyś na odzież, kolejne 2 tyś. na zserwisowanie (w tym nowe kapcie), odliczycz około 1 tyś na prawko (nie wspomniałeś, że masz)
10-3-2-1=4
(może uda ci się coś utargować i wówczas kwota wyjściowa wzrośnie do 5)
to jest twoja kwota wyjściowa na same moto
odlicz 3 tyś na odzież, kolejne 2 tyś. na zserwisowanie (w tym nowe kapcie), odliczycz około 1 tyś na prawko (nie wspomniałeś, że masz)
10-3-2-1=4
(może uda ci się coś utargować i wówczas kwota wyjściowa wzrośnie do 5)
to jest twoja kwota wyjściowa na same moto
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
alez potrafisz czlowieka obedrzec z entuzjazmu, on podal ze ma 10 na moto skoro nie pisal ze na ciuchy itd. tzn. ze ma zamiar jezdzic w koszulce i krotkich spodenkach + adidaski lub juz to wszystko ma
a z serwisowaniem czasami jest tak ze nie trzeba kasy wkladac nic wiec prosze Cie daruj sobie takie gaszenie kogos nawet jak wydaje sie nierozsadny
a z serwisowaniem czasami jest tak ze nie trzeba kasy wkladac nic wiec prosze Cie daruj sobie takie gaszenie kogos nawet jak wydaje sie nierozsadny
- xede
- Świeżak
xede czytaj uważnie i nie p*eprz głupot szukając drugiego dna w mojej wypowiedzi
pisał, że w tej kwocie myśli również o zakupie rzeczy
nie zamierzam nikogo obdzierać z entuzjazmu, za to traktujmy wszystkich jednakowo
skoro jednym wypominamy, to czemu nie robić tego reszcie?
sorry za OT
wracając do tematu weź zaopatrz się w ciuchy i spokojnie dozbieraj jeszcze trochę kasy
oczywiście można pominąć zakup ciuchów i jeździć na ułana ale kazdy z nas to odradza, zdrowie ma się jedno a urazy goją się długo
pisał, że w tej kwocie myśli również o zakupie rzeczy
nie zamierzam nikogo obdzierać z entuzjazmu, za to traktujmy wszystkich jednakowo
skoro jednym wypominamy, to czemu nie robić tego reszcie?
sorry za OT
wracając do tematu weź zaopatrz się w ciuchy i spokojnie dozbieraj jeszcze trochę kasy
oczywiście można pominąć zakup ciuchów i jeździć na ułana ale kazdy z nas to odradza, zdrowie ma się jedno a urazy goją się długo
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości