Co kupić?
• Strona 1 z 1
Co kupić?
Witam,
mam zamiar zakupić motocykl off-road'owy. Mam na ten cel ok. 7000zł poj. 250 ew. większa.
Jeździłem przez ostatni sezon chińczykiem 250tką. Przyśpieszenie miał nie najgorsze poza tym kaszana.
Jeżdżę głównie po lasach, polne drogi itp. nie zbyt wymagający teren. Zależy mi głównie na przyśpieszeniu i taniej eksploatacji.
Mechanik który sporadycznie sprowadza motorki zaproponował mi honde xr 250(stoi u niego w garażu). Jak dla mnie to wygląd średni i mała moc.
Jaki motorek byście mi polecili?
mam zamiar zakupić motocykl off-road'owy. Mam na ten cel ok. 7000zł poj. 250 ew. większa.
Jeździłem przez ostatni sezon chińczykiem 250tką. Przyśpieszenie miał nie najgorsze poza tym kaszana.
Jeżdżę głównie po lasach, polne drogi itp. nie zbyt wymagający teren. Zależy mi głównie na przyśpieszeniu i taniej eksploatacji.
Mechanik który sporadycznie sprowadza motorki zaproponował mi honde xr 250(stoi u niego w garażu). Jak dla mnie to wygląd średni i mała moc.
Jaki motorek byście mi polecili?
- ScoffingNickson
- Świeżak
- ScoffingNickson
- Świeżak
też skłonił bym się do DT np.175 + "tuning kit" ale skoro większą to obejrzyj sobie YAMAHA YZF 250 lub KTM 250SX, godna polecenia też jest Husqvarna TC 250 albo KAWASAKI KXF 250. jeździłem na wszystkich podanych i osobiście wybrałbym husqvarnę gdybym kupował taką pojemność
Z Benzyną We Krwi
-
D748SPS - Świeżak
w dziale offroad dostaniesz więcej odpowiedzi, poza tym fora typu motox, albo enduro-adventure.
A ile zamierzasz rocznie przejeżdżać i ile masz kasy na utrzymanie?
XR250r jest ponoć zajebistym sprzętem, ale nie na szybkie przeloty, tylko w cięższy teren. XR400r by się bardziej nadała.
Poza tym masz DR350, KTM LC4 400 itd. Ale o szczegóły pytaj na powyższych forach.
A ile zamierzasz rocznie przejeżdżać i ile masz kasy na utrzymanie?
XR250r jest ponoć zajebistym sprzętem, ale nie na szybkie przeloty, tylko w cięższy teren. XR400r by się bardziej nadała.
Poza tym masz DR350, KTM LC4 400 itd. Ale o szczegóły pytaj na powyższych forach.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Myślę że w wakacje co 2gi dzień 2-3 godz. na pewno pośmigam. zastanawialem sie nad yz 250 ale za ta cene ciezko bedzie znalezc cos niezajechanego.
- ScoffingNickson
- Świeżak
I yz nie bedzie tania w utrzymaniu.Szukaj czegos pokroju xt 600,tt 600.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
http://moto-rakowski.otomoto.pl/honda-c ... 42714.html
motocykl po pełnym przeglądzie i wymianie tłoka.
Eksploatacja motocykli crossowych do tanich niestety nie należy, oprócz tego jest wymagająca, wymagane dość częste serwisowanie, czyszczenie filtra po każdym dniu jazdy, mycie, dbanie o napęd itd...
motocykl po pełnym przeglądzie i wymianie tłoka.
Eksploatacja motocykli crossowych do tanich niestety nie należy, oprócz tego jest wymagająca, wymagane dość częste serwisowanie, czyszczenie filtra po każdym dniu jazdy, mycie, dbanie o napęd itd...
http://motomaniax.pl/ - serwis Ducati | http://www.motorakowski.pl/ - serwis Kawasaki | | Nie pomagam w oględzinach motocykli.
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.