Zobacz wątek - pierwszy motor 600
NAS Analytics TAG

pierwszy motor 600

Wywalac wszystko jak leci

pierwszy motor 600

Postprzez luki933 » 4/4/2014, 21:58

http://tablica.pl/i2/oferta/yamaha-yzf- ... 2d27b984f2

siema . Mam 21lat i straszna chec na motor. Wprowadzili durne prawo ze prawojazdy kat a dopoero od 24roku zycia. Mam pytanie czy jak zdam kat a2 to automatycznie mi przeskoczy na a po ukonczeniu wieku czy na nowo trzeba zdawac egzamin ?? Jezeli na nowo to nie warto.
Chce sobie kupic mocny motor. Myslalem o yamaha yzf 600.
Co o tym myslicie ?? Ten motor co wyslalem jest chybe jeszcze na gazniku. To dobrze czy zle? Bede wdzieczny za wszystkie wypowiedzi.Napiszcie czy warto czy nie.
Kolejne pytanie to czy bede mial problem z zarejestrowaniem i ubezpieczeniem go na siebie ?? Bo nie chce na rodzicow z racji tego ze jak stluczka czy cos to ja bez prawka dostane po dupie a ich to nie bedzie dotyczyc .

Wiem ze 600na pierwszy motor to dosc mocna maszyna ale ja nie chce jezdzic na jakich pierdzikach 125. Nie jestem dawca wiec nie musicie mi pisac ze z taka moca bede wariowal i do odciny go caly czas

Nie posiadasz uprawnien do prowadzenia owych pojazdow, temat zamykam.
Rosiboj
luki933
Świeżak

Postprzez Sheonus » 4/4/2014, 22:50

Nie chce spamować, ale po takim poście zaraz Cie zjedzą :D
Odpowiem na kilka pytań. Nie przeskoczy Ci automatycznie, będziesz musiał robić egzamin na A. Po za tym będziesz miał A2, więc szukaj motocykla na A2.

Nie musisz mieć nawet prawa jazdy, żeby kupić motocykl i go ubezpieczyć. Po za tym nawet jak będzie na ojca, a Ty nabroisz to jedynie Ty będziesz miał problemy jako kierowca. A jakie to będą problemy przy jeździe bez prawka? To jest ważne pytanie, na które Ci nie odpowiem, bo nie wiem
Sheonus
Świeżak

Postprzez Marsjanin » 4/4/2014, 22:55

Chłopie, poukładaj najpierw sobie w głowie, a dopiero potem myśl o motocyklu, bo nie dość, że sobie - to i komuś zrobisz krzywdę!

--> http://www.scigacz.pl/Yamaha,R6,idealny ... 21311.html
MT-07
Marsjanin
Bywalec

Powrót do Smietnik