Zobacz wątek - Darmowy bon na 20 litrów paliwa
NAS Analytics TAG

Darmowy bon na 20 litrów paliwa

Wywalac wszystko jak leci

Darmowy bon na 20 litrów paliwa

Postprzez HondaCRX » 27/9/2013, 05:54

Witam.

Na początek przepraszam za coś co wygląda jak reklama i jest perfidnie skopiowane z mojego bloga. Niemniej chce przetestować czy faktycznie możliwe jest wygrać bon za 20 litrów paliwa za tylko uzbieranie określonej liczby punktów:) Zdam relacje jak to wszystko wygląda jak już uzbieram

Witam.

Szperając dziś w sieci wpadłem na serwis dotankuj.pl
W pierwszej chwili myślę sobie jasne, wyślij milion smsów i zgarnij bon na 10 zł.
Poczytałem po forach, przeleciałem regulamin
( http://www.dotankuj.pl/regulamin )
i zasadniczo nic tam o jakichkolwiek płatnościach czy innych naciągaczach nie ma.

Jedyny mankament, że przy rejestracji proszą o podanie marki/modelu, ubezpieczyciela, i danych osobowych. Jeśli udałoby Ci się wygrać któryś z ich konkursów to gdzieś to trzeba wysłać. I zastrzegają, że osoby podające fałszywe dane a propo auta/moto nie zatankują z ich bonu i nie zostaną wydane im nagrody.

I jak wiadomo mając taką bazę danych mogą próbować opchnąć komuś ubezpieczenie, ale myślę, że to mała cena jak za darmowe 120zł :)

Nie mniej tym sobie głowy nie zaprzątamy, każdy wie ciężko wygrać jakikolwiek konkurs, gdzie współzawodniczymy z setkami innych ludzi

Nas interesuje bon na 20 litów benzyny.

Panowie z Motobase, czyli właściciele serwisu zarzekają się, że po uzbieraniu 20 punktów na ich stronie, taki bon przysługuje każdemu. Bez gadania, opłat, smsów, czy czegokolwiek innego

Cytat:
(regulamin- Użytkownik może odebrać posiadane w Dotankuj.pl litry paliwa, jeżeli ich ilość nie jest mniejsza, niż 20 oraz jeżeli Użytkownik w pełni zweryfikował swoje Konto. W tym celu musi wysłać na adres info@dotankuj.pl wiadomość email z prośbą o wydanie Litrów.)

Punkcisze te dostaje się za udział w ichniejszych konkursach, które dość systematycznie się pokazują na stronie głównej. Również darmowe, prosta ankieta, kilka pytań typu ile znaków ma numer vin czy co jest powodem rwania kierownicy + jedno pytanie na które trzeba odpowiedzieć słownie.

punkty tez sÄ… za “osiÄ…gniÄ™cia” czyli udziaÅ‚ w iluÅ› tam konkursach, like na facebooku, poprawna weryfikacje emaila.

możliwości jest całkiem dużo

Dodatkowo, i chyba najlepszy rozwiÄ…zaniem sÄ… punkty za zaproszone osoby.
W dzisiejszych czasach nie powinny już nikogo dziwić takie działania.

Za każdego zarejestrowanego usera (wymagana aktywacja emaila, najlepiej jakiegoś starego, nieużywanego) dorzucają 0.5 punkta

Z dostępnych osiągnięć można dostać 12punktów w ciągu ok 2 dni. Później można czekać na następne konkursy (+1pkt za każdy) bądź zaprosić kilku nowych ludzi.

Nawet gdyby zbieranie tych punktów miało zająć 2 tygodnie, wciąż jest to darmowe paliwo:)

Wiec dlaczego nie skorzystać?

Dlaczego założyłem tego bloga? właśnie po to aby pozyskać kilku nowych ludzi i złapać kilka punktów Jeżeli udało Ci się tutaj dotrzeć i masz chęć spróbować się pobawić a nawet może wygrać jeden z głównych konkursów to serdecznie zapraszam!

Proszę Cię jedynie o to abyś w ramach małej podzięki zarejestrował konto z poniższego linku pozwolił mi dostać 0.5 punkta:)

Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Patryk

Link do rejestracji

http://www.dotankuj.pl/?r=4x5zzwkuzo8w8 ... 4skc44kw00
HondaCRX
Świeżak

Postprzez kravec » 28/9/2013, 02:59

PodpisujÄ™ siÄ™
kravec
Administrator

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê