112
No wiem, ale ja na fakturkę nie wezmę no i mam na miejscu także bez przesyłki. Opony tak czy tak na nowy sezon kupić trzeba kwestia tylko jak one wypadają, na bezpieczeństwie się nie oszczędza. Nie szaleję nadmiernie ale i nie precluję, jeździ się w każdych warunkach.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
W kurierskim półświatku istnieje pojęcie "złotego strzału". Nie ma nic wspólnego z narkotykami ale jest równie przykre. Oznacza to, że ktoś trafił paczkę do miejscowości której nie lubi (jeździć tam), jest to bardzo daleko, mieszkają tam po*ebani ludzie, nie ma dróg i ogólnie prze*ebane. Wczoraj właśnie taki "złoty strzał" trafiłem. I wiecie co? Dziś też
Ale chociaż szybko skończyłem.
Ten pomysł z poduszką powietrzną w kołnierzu - mega pozytywny. Wyłożyłbym na realizację wszystkie pieniądze jakbym był milionerem. Coś podobnego już jest i nazywa się kamizelka z poduszką powietrzną - kosztowało kiedyś ~ 1300zł na allegro
Kto ma własnościowe mieszkanie od spółdzielni?

Ten pomysł z poduszką powietrzną w kołnierzu - mega pozytywny. Wyłożyłbym na realizację wszystkie pieniądze jakbym był milionerem. Coś podobnego już jest i nazywa się kamizelka z poduszką powietrzną - kosztowało kiedyś ~ 1300zł na allegro
Kto ma własnościowe mieszkanie od spółdzielni?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
motoluka napisał(a):Jeździł ktoś z Was Panowie i Panie na Diablo Stradzie? Mam bardzo korzystną ofertę od znajomego 120+180 z 2012 za 599PLN i nie wiem czy brać czy nie..
Tu masz jakiÅ› test: http://www.motocyklonline.pl/artykuly/T ... ystycznych
Osobiście też miałem brać stradę, bo w miarę dobra cena jest, ale trafiłem na Metzeler Sportec M3 komplet za 700zł tylko, że dot stosunkowo stary (2010)
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Coś nie działa Twój link ale chyba o ten chodziło http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... ystycznych wypadły bardo przyzwoicie, miałem teraz Michelin Pilot Road 2ct.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
motoluka napisał(a):Coś nie działa Twój link ale chyba o ten chodziło http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... ystycznych wypadły bardo przyzwoicie, miałem teraz Michelin Pilot Road 2ct.
no tak, chodziło o ten test.
ASR1927 napisał(a): z was jest dobry z matmy?
Ogarniam mnożenie, dzielenie i dodawanie/odejmowanie w słupkach

Co tam masz za problem ?
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
deejayslonio napisał(a):Kaai napisał(a):akurat męczę
airdroid jest genialny
Pod jaki program podłączony ??
Programik zwie się AirDroid, ściągasz na urządzonko z androidem i później za pomocą tegóż to programu, sieci Wi-Fi i przeglądarki internetowej łączysz się z komputerem.
Adres do przeglądarki to bodajże 192.168.1.1:8888 a hasło za każdym razem wyświetla Ci się po włączeniu programu

Możesz robić z telefonem praktycznie wszystko nie zaśmiecając przy okazji komputera żadnymi zbędnymi programami.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości