2
Walenty napisał(a):neuros napisał(a):QuickTime Player. Banalna obsługa przycinania.
Dziękuję. Teraz nie wiem na który się zdecydować
Czemu Kaaia zbanowali? Przecież3 warny miał od jakiegoś czasu...
Żeby w Audacity móc operować w formacie mp3 potrzebny jest mu jeszcze enkoder LAME, ale jak dla mnie w tych sprawach programik niezastąpiony

Co do Kaaia, też zastanawiam się za co dostał, wtf ścigacz, WTF?
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
drug0n napisał(a):Fuck, a chciałem wyjść na mega informatyka, musiałeś zepsuć?
Spoko. Mozesz sie za takiego uwazac bo ja i tak dalej nie wiem. Jaka liczbe? W jakim adresie?
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Ten patent jest juz od dawna na forum bo czasem nie pokazywało nowych postów i trzeba było sobie ręcznie zmieniać strone
Pamietam jaką miałem rozkmine jak pisali ze dodaje sie dwadzieścia do adresu i za kij mi to nie wychodziło bo zamiast np. ze 120 na 140 zmieniać, ja wpisywałem 120+20 

-
Arturo925 - Stały bywalec
drug0n napisał(a):Jakbyś był młodszy to byś wiedział
Ale to jest pikus w porownaniu z tym co bedziesz wiedzial jak bedziesz starszy

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Powinienem dostać bana, którego nie dostałem, a pewien mod sprawdzał, czy działa terminal na odległość, i jak mogliście zauważyć przez te parę godzin - działa xD
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
- drug0n
- Bywalec
GratulujÄ™, bardzo zabawne.
Swoją drogą słyszałem niegdyś o jakimś typeczku, który strasznie nabijał się z tego Maćka. Przypadkiem urodził mu się upośledzony potomek. Cóż za ironia losu.
Swoją drogą słyszałem niegdyś o jakimś typeczku, który strasznie nabijał się z tego Maćka. Przypadkiem urodził mu się upośledzony potomek. Cóż za ironia losu.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
w ogóle https://www.youtube.com/watch?v=GKhjfZCRVbU
na początku myślałem, że to przeróbka, a to było serio. mumumumu ;x
na początku myślałem, że to przeróbka, a to było serio. mumumumu ;x
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):Gratuluję, bardzo zabawne.
Przecież nikt się nie śmieje z tego Maćka, tylko każdy z tego jak to zostało nakręcone...
- drug0n
- Bywalec
neuros napisał(a):A ja widziałam efekty skakania na różne rzeczy z różnych wysokości...
Wiesz jak zainteresować forumowiczów

Osobiście raz widziałem człowieka, albo....to co z niego zostało, i do dzisiaj pamiętam wszystko idealnie, obraz, głosy, zapach, do tej pory przejeżdżając w miejscu wypadku mam ciarki na plecach, a przejeżdżam codziennie bo innej drogi do pracy nie mam

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):neuros napisał(a):A ja widziałam efekty skakania na różne rzeczy z różnych wysokości...
Wiesz jak zainteresować forumowiczów
Osobiście raz widziałem człowieka, albo....to co z niego zostało, i do dzisiaj pamiętam wszystko idealnie, obraz, głosy, zapach, do tej pory przejeżdżając w miejscu wypadku mam ciarki na plecach, a przejeżdżam codziennie bo innej drogi do pracy nie mam. Szczerze, podziwiam takich ludzi jak Ty, którzy podchodzą do tego wszystkiego jak by to był jakiś zupełnie naturalny widok, nic nadzwyczajnego
Ale ja do tego nie podchodzę jak do naturalnego widoku. To zawsze jest coś poruszającego i zawsze się to pamięta. Są rzeczy które bardziej zapadają w pamięć i takie które zapadają mniej. Ja nigdy nie zapomnę pierwszego zetknięcia z wypadkiem motocyklowym... Facet z oderwaną głową w kasku, przecięty na pół... Nie będę przytaczać. Ale to było mocne. Nie zapomnę samobójcy, który po skoku krzyknął "o boże, co ja zrobiłem"... Wiele jest takich przypadków. Zawsze poruszają. Każdego.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości