Offtop dla vipów
ok, kto dalej kombinuje?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Ej ziomki jaki mam wlać olej do sprzęta? W serwisówce jest
Chciałem wymienić teraz.
A wogóle to DOT3 sie jeszcze leje do hamulców? Bo taki jest zalecany ale nie wiem gdzie to kupić.
manual napisał(a):Rated SE or SF; 10W-40, 10W-50 or 20W-50
Chciałem wymienić teraz.
A wogóle to DOT3 sie jeszcze leje do hamulców? Bo taki jest zalecany ale nie wiem gdzie to kupić.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
do hamulców albo DOT 4.0 albo DOT 5.1 . A jeśli chodzi o olej to każdy pół syntetyk . Ja jeździłem, na Motul 5100 polecam . To wszystko marketing np suzuki w niemczech zaleca Castrol a w polsce chyba Shel Adwanca z innymi producentami też tak jest .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Ja takze jezdze caly czas jezdze na motulu 5100 W i jeszcze sie nie zrazilem, w przeciwienstwie do Castrola.
Jezeli chodzi o plyn. DOT3 mozna jeszcze dostac, aczkolwiek jest coraz rzadziej stosowany. Mozesz spokojnie wlac DOT 4 albo 5.1 jak pisze dambandit.
Jezeli chodzi o plyn. DOT3 mozna jeszcze dostac, aczkolwiek jest coraz rzadziej stosowany. Mozesz spokojnie wlac DOT 4 albo 5.1 jak pisze dambandit.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Ej motÓrr mi nie odpala:(
Nie wiem jak to opisać zabardzo, wystawiłem go w sobote i probowałem go odpalić przez długi czas, aż sie zalał. Rozkreciłem sprawdziłem świece, wszystko ok. I dalej nie chce. Rozrusznik kręci, od czasu do czasu strzela z wydechu. Podgrzewałem silnik "farelką" i jest to samo. Dzisiaj raz mi odpalił, i chodził chwile ale trzymałem cały czas "start", w momecie jak puściłem to momentalnie zszedł z obrotów i nawet kręcenie manetą nie podbijało...
Aż z tego wszystkiego rozładowałem aku... Naładuje je do jutra, może na takim świerzym większego kopa dostanie da rade...
Ojciec powiedział, że to wygląda jakby coś z tym, kurwa nie pamietam jak to się nazywa xD Że mieszanka spala zaczyna się spalać już przed maks. sprężeniem... Kąt coś tam zapłonu
Dobra chuj, jestem pizdą i napisałem długiego posta. Jak ktoś się zna to pomóżcie;***
Nie wiem jak to opisać zabardzo, wystawiłem go w sobote i probowałem go odpalić przez długi czas, aż sie zalał. Rozkreciłem sprawdziłem świece, wszystko ok. I dalej nie chce. Rozrusznik kręci, od czasu do czasu strzela z wydechu. Podgrzewałem silnik "farelką" i jest to samo. Dzisiaj raz mi odpalił, i chodził chwile ale trzymałem cały czas "start", w momecie jak puściłem to momentalnie zszedł z obrotów i nawet kręcenie manetą nie podbijało...
Aż z tego wszystkiego rozładowałem aku... Naładuje je do jutra, może na takim świerzym większego kopa dostanie da rade...
Ojciec powiedział, że to wygląda jakby coś z tym, kurwa nie pamietam jak to się nazywa xD Że mieszanka spala zaczyna się spalać już przed maks. sprężeniem... Kąt coś tam zapłonu

Dobra chuj, jestem pizdą i napisałem długiego posta. Jak ktoś się zna to pomóżcie;***
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
mam czesci do srada jak co.. prawie wszystko
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Wyjeba....`dzisiaj autem . Kurde rano jade sobie do roboty na opolszczyznie byłą totalna gołoledź nie mam jeszcze zimówek . Natomiast letnie opony sa lipne na wiosne chciałem nowe . No i przy prędkosci 40 km/h obróciło mnie i wpadłem na pole . Na szczęscie nie było głębokiego rowu i mam troche zderzak porysowany po za tym nic się nie stało . Ale masakra było tak ślisko nic nie moglem zrobić . Jutro zakładam zimówki.
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl