114
tak weim, imiona z dużej, nicki tak jak były napisane (ale Ty notorycznie przekręcasz mój - piszesz Kaii zamiast Kaai
- niestety samego Kai mieć nie mogę ;( )
mi CBka aż tyle nie brała, ale na początku jeździłem spokojnie, bo w sumie przesiadłem się ze simsonków etc, a 48 kucy robiło swoje (200 tez leciała), a potem zacząłem łapać taki mega fun z jazdy, że nawet nie kalkulowałem, tylko lałem, nie wydawało mi się mega podejrzanie więc nie sprawdzałem. zresztą cbr też może ze 2x litrażowałem, a teraz po prostu leję i młócę
//swoją drogą, co do białych, długo zastanawiałęm sie po powrocie do kraju nad e92 właśnie w białym malowaniu + czarne felgi, ale jakoś nie wyszło.
białe stuff fajnie się prezentuje, sc59 w biało-czarnym (biała czacha) albo hannspree wygląda też ładnie. zresztą, r1 biała ładna, zx10r też, gix jakoś nie bardzo, jak dla mnie. nakedy chyba wszystkie ładne

mi CBka aż tyle nie brała, ale na początku jeździłem spokojnie, bo w sumie przesiadłem się ze simsonków etc, a 48 kucy robiło swoje (200 tez leciała), a potem zacząłem łapać taki mega fun z jazdy, że nawet nie kalkulowałem, tylko lałem, nie wydawało mi się mega podejrzanie więc nie sprawdzałem. zresztą cbr też może ze 2x litrażowałem, a teraz po prostu leję i młócę

//swoją drogą, co do białych, długo zastanawiałęm sie po powrocie do kraju nad e92 właśnie w białym malowaniu + czarne felgi, ale jakoś nie wyszło.
białe stuff fajnie się prezentuje, sc59 w biało-czarnym (biała czacha) albo hannspree wygląda też ładnie. zresztą, r1 biała ładna, zx10r też, gix jakoś nie bardzo, jak dla mnie. nakedy chyba wszystkie ładne
- Kaai
- Mieszkaniec forum
no ja miałem akurat okazję polatać teraz w Monachium nowymi szpejami (tylko sporty) i to różnej maści, i sc59 była w biało-czarnym (całych białych nie było, a szkoda) i robi robotę, repsolowa czy hrc również
hannspree niestety nie widziałem, aaale widziałem wyjeżdżającego r34, który musiał być mocno dłubnięty 

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Prócz fazera widziałem każdy z w/w motocykli i każdy robi bardzo dobre wrażenie. Jak skończę remont chaty, to może kupie sobie Z750, ale to na razie tylko plany.
Dla mnie to kibel, jednak
de gustibus non disputandum est
Krmtzzz napisał(a):Sc59 jest piekna w bialym malowaniu
Dla mnie to kibel, jednak

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Mi ze zdjec sc59 w ogole sie nie widziala, do momentu az kumpel sobie kupil. Na zywo to jest zupelnie inny motocykl, zauroczyl mnie pod wzgledem estetycznym, no i to jak chodzi tam skrzynia - poemat w porownaniu z yamahowskimi
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzzz, miales okazje pojezdzic? dla mnie skrzynia spoko,ale prowadzenie, bajka.
dlatego za jakis czas, jak nie taka:
to taka:D
w polskich barwach też się fajnie prezentuje, ale z tego co pamiętam to nie jest oficjalne malowanie

dlatego za jakis czas, jak nie taka:

to taka:D

w polskich barwach też się fajnie prezentuje, ale z tego co pamiętam to nie jest oficjalne malowanie
Ostatnio edytowano 2/12/2013, 19:32 przez Kaai, łącznie edytowano 3 razy
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nie wiem czy mowil prawde, bo on czasami glupoty pier***. Po 3 tygodniach uzytkowania mowil ze dolal 3 setki, cos malo mi sie wydaje bo na gumie non stop latal i na pewno te 1000 km zrobil, a z tego co czytalem to litr na 1000 konsumuje,
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Kaai tak jak ci pisałem, każdy sprzęt ma swoje jakieś bolączki...
Większość z nich jest wypisana na forum danego motocykla 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
może ścigacz.pl sprezentuje użytkownikom forum jakąś zakuwarkę na gwiazdkę? Taki przedmiot mógłby wędrować między użytkownikami forum i przyczynić się do zwiększania zainteresowania
Zakuwarka wystarczy jedna na całe forum, ubiegać się o nią może użytkownik posiadający ponad 1 tys postów, ubiegający płaci za przesyłkę użytkownikowi wcześniejszemu. Co myślicie o takim pomyśle? (może ewentualnie jakąś zrzutę zrobić
) Dobra zakuwarka/rozkuwarka kosztuje ponad 4 stówy i raczej żal wydać tyle kasy, by zakuć łańcuch raz na dwa lata. Również nie każdy ma na miejscu warsztat czy serwis a i tam nie robią tego za darmo.
(otwórz link)

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
warsztat pewnie zrobi to za tyle, ile wyniesie koszt przesyłki. ktoś zniszczy, nie wyśle i będą jaja. głupi pomysł.
Senek - bo tutaj każdy się wypowiada na luzie i jest ok
I ktoś wyżej, o ile dolewanie oleju to nie problem, o tyle padające sprzęgło to już tak (jak dla mnie)
Senek - bo tutaj każdy się wypowiada na luzie i jest ok

I ktoś wyżej, o ile dolewanie oleju to nie problem, o tyle padające sprzęgło to już tak (jak dla mnie)
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości