BMW S1000RR
Black-Ghost udowodnij mi, że to jego zdjęcie. Czytam od pierwszej strony bo miałem nadzieje na jakieś konkrety.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
niech ci poda na pw link do swojego portalu społecznosciowego typu NK. Facebook żebyś uwierzył niedowiarku
ja też mam ci podać żebyś uwierzył że ja to nie on?
Ludzie to jest aż śmieszne...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich uczestniczących w tej bujnej dyskusji.Posiadam opisywany motocykl(BMW S1000rr).Jeśli chodzi o wspomniany motor to gratuluje koledze zakupu.Jeździłem wczesniej KAWASAKI ZX 10R 2007r (zpakowana była na maxa i powiem,że moto ok ale zawsze coś mu dolegało,potem była Suzuki GSXR 1000K8(pełen wypas) teraz mam BMW .Powiem,że BMW nie ma konkurencji,nawet nowa KAWA zx10 niestety nie daje rady(posiada jamój kolega).Od czasu do czasu pomykam po torze w Poznaniu i widze co można wyciągnać z BMW.Tylko co ztego ,że motocykl ma taką moc(kiedyś kolega mi powiedział-...jeździć to trzeba umiec).
- jacek płock
- Świeżak
Black-Ghost, poproszę jeśli Ci to nie przeszkadza
Kolegę zakładającego też poproszę
o jacek płock Ty też zapodaj jak już się bawimy.
PS: Najlepiej to proszę moda albo admina nie wiem jakie macie zaplecze i co monitorujecie, ale może masz możliwość sprawdzić czy to nie jedna osoba w trzech postaciach, niczym w kościele

PS: Najlepiej to proszę moda albo admina nie wiem jakie macie zaplecze i co monitorujecie, ale może masz możliwość sprawdzić czy to nie jedna osoba w trzech postaciach, niczym w kościele

Ostatnio edytowano 15/1/2012, 15:26 przez motoluka, łącznie edytowano 2 razy
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Musisz na dzień dobry wrzucic foty (Najlepiej nagie) Bo nikt ci nie uwierzy że wogole posiadasz jaki kolwiek motocykl

-
Jakoś nie potrafie wysłać fotek.Ale jeśkli ktos chce niech sprawdzi moje wyniki na stronie atomobilu klubu wielkopolskiego w zalładce sed day.Moje nazwisko Jacek Jedrzejczyk.Ale wracając do BMW polecam wydech (pełen) REMUSA można kupic u Sikory.Jest głosny ale ma debekiler.
- jacek płock
- Świeżak
A wiesz że też sobie o nim pomyślałem jak to czytałem
A może W_S_S, Black-Ghost i autor tematu to jedna osoba?
Swoją drogą to S1000RR prawdopodobnie jest niesamowitym sprzętem. Ale coś mam przeczucie że szybko odbierze R1 tytuł dresowozu.

A może W_S_S, Black-Ghost i autor tematu to jedna osoba?

Swoją drogą to S1000RR prawdopodobnie jest niesamowitym sprzętem. Ale coś mam przeczucie że szybko odbierze R1 tytuł dresowozu.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Kwestia tego jak dużo będzie tego na rynku i ile ich handlarze będą w stanie po sprowadzać po dzwonach do kraju, wiadomo że dopiero za kilka lat może stać się pospolity odkupowany z drugiej ręki.
Jak na nowego litra też strasznie drogi w sumie nie jest.
Jak na nowego litra też strasznie drogi w sumie nie jest.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
mniemam nawet że 10-ciolatek bedzie zbyt drogi na dresowóz, jednak bmw jest w cenie wyjściowej jak i podzespołach zdecydowanie droższe
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Brak słów.. śmiecicie w tym temacie tylko... Jeśli nie wnosicie nic ciekawego do rozmowy to po co sie udzielacie? mało macie innych tematów do spamu? Swoją drogą Jacek płock" jak sie ma ten remus do full akrapa? chodzi o jakosc materialu? widzialem go załozonego wlasnie u sikory na s1000rr i nie wygladal tak efektywnie jak akrap racing line.
-
Baksiu29,ja zmieniłem tylną lampę(zespolona z kierunkowskazami) zdjołem ten brzydki ogon.Amortyzator skętu zmieniłem na Ohlins.Polecam przerubkę komputera,ale to trzeba zlecić w serwisie(koszt ok 2000 euro).Mam pytanie może wie ktoś jaki olej do silnika lac bo w serwisie tylko Castrol i drogi jest.
- jacek płock
- Świeżak
Motul też jest dobry ale nie wiem czy akurat tańszy... ktoś tam kiedyś też mi doradzał Liqul molly ale ja do swoich moto leje motula zawsze... PS co daje ta przerobka komputera warta 8tyś zł?
-
Modyfikacja daje większą moc i moment obrotowy,zmiana jest na tyle odczuwalna,że jeżdże na mapie race tak jakbym miał slick.Poprostu dostajesz jeszcze jeden poziom mocy.Byłem raz na torze i jezdziłem na mapie race i mi kopara opadła(opona tylna starczyła na 12 kółek).A jesli chodzi o olej silnikowy to w Polsce leja Castrol 10w40,a na ebay sprzedaja Motul do BMW.Ja troszke sie obawiam o silnik,a działo sie z nimi przecierz.
- jacek płock
- Świeżak
Tylko roczniki 2009 te z początku produkcji miały problemy z silnikiem wtedy były jakieś wybuchy przy dzidowaniu itp. Kolega baksiu też to mowił. nie lepiej Racingowy motul 300v 15w50 albo castrol racing 10w50? castrol 10w40 to zwykły pół syntetyk.
-
Ja leje zawsze Motul,ale nasłuchałem sie tyle owybuchających silnikach,że nie jestem pewien co wlać.Początkowe BMW miały problem z odmą,potem była kampania naprawcza i niby wszystko ok,ale niepewnośc jest.Pomykajac po drogach olej wymieniamy co ok. 6000 tys. km. ale ja wymieniam co 1000km i jest róznica.
- jacek płock
- Świeżak
To skoro używasz moto na torze bo raczej nikt o zdrowych zmysłach jezdząc po drogach nie wymienia oleju co 1000km powinien lac olej racingowy taki jak ci podalem.
-
BMW nie jest super sprzętem,moim skromnym zdaniem ma taką moc że zjada opony w zastraszającym tępie.Więc jej zaleta jest tez jej wadą.Ma świetne chamulce.Jak przesiadłem się z Suzuki to jakoś słabozakrety mi wychodziły.A swoja drogą Słonne jest nand zalewem Solińskim?
- jacek płock
- Świeżak
Latam po torze,przeglądy robiłem u Irka Sikory a oni leja tylko Castrol.Motor ma przejechane 2800 tys. km,na wiosne bede wymieniał olej wię pytam tu i tam.
- jacek płock
- Świeżak
No to otrzymałeś odpowiedz. Pan wiewiórka znam wielu ludzi którzy na różnych motocyklach nie tylko na s1000rr jezdzą po zakretach w pozycji srającego kocura... Nie ma na to reguly, za pewne ty jestes świetnym riderem i każdy zakret na kolanie lecisz tak?
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości