Zobacz wÄ…tek - 112
NAS Analytics TAG

112

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez suhy-19 » 4/8/2013, 16:00

Wpada Jasiu do sklepu i mówi:
- PoproszÄ™ gofera
- Nie mówi się gofera tylko gofra-poprawia go ekspedientka.
- Nie pi..dol tylko smaruj dzemorem!!
:D
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez ASR1927 » 4/8/2013, 16:25

Vergon napisał(a):Haha co Ty na wibratory się przesiadasz? Niepoważny jesteś? :lol:

suhy-19 napisał(a):Asr nie zapomnij tylko zapuscic brody i kupic kurtki z fredzlami :D

Walenty napisał(a):...i te takie lisie kity. A frędzle, to i z kierownicy muszą zwisać ;)

Vergon napisał(a):Wreszcie będziesz mógł chlać browar na zlotach i po pijaku palić gumę na trawie ledwo lawirując między namiotami innych brodaczy yeeeah :lol:

Ale z was hejterzy :lol:

Nie przesiadam się tylko będzie jako drugi, użytkowany jedynie na płaskich asfaltach, trzy razy w miesiącu w niedziele, między godziną 12 a 16 w bezwietrzne dni o wilgotności 0% :lol:
Nie, na powagę, to nie będzie miał żadnych hardcorowo-macho-pedalskich frędzli ani plastikowych śmieci w formie czaszki czy krzyża maltańskiego. Chciałbym trochę przy nim pogrzebać, zrobić mały garażowy custom (ale bez wsi i frędzelków!) i pobujać dla odmiany od Fazera. Samochodu już nie utrzymuję więc mogę pozwolić sobie na utrzymywanie drugiego moto:-)
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Postprzez Walenty » 4/8/2013, 16:45

To co z IbizÄ…?
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez ASR1927 » 4/8/2013, 16:47

Młoda jeździ :D I dopóki nie rozbija, to nic mnie nie kosztuje :lol:
ASR1927
Moderator

Postprzez madcap » 4/8/2013, 18:42

nie wiem jakie sa ceny na zachodzniej części wybrzeża.

czemu stonka? - nie jest to niegrzeczność z mojej strony, tylko określenie stanu odmużdżenia. wszyscy się zaklinają, ze nie a potem i tak mózg się wyłącza.
włazi to wszystko tłumnie pod koła niczym stonka, chociaż przejście 20 m dalej albo też schodzi z chodnika na jezdnię.
o ujeżdżaczach kibli na wynajem juz nawet nie wspominać, średnio mn. 3 potrącenia w tygodniu....
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez ASR1927 » 4/8/2013, 19:51

Zaobserwowałem niestety to o czym mówisz. Ludzie na wakacjach czują się jak święte krowy, zapominają o wszystkim - bo są na wakacjach... Złe. Jedyne co ich trzyma przy ziemi to to, że na wakacjach też trzeba płacić, bo gdyby nie to, już dawno by odlecieli ze swojego zadufania. Ale jak wszędzie, i tutaj generalizować nie należy. Myślę też, że spora część wakacjowiczów (wiem, nie ma takiego słowa ale wygląda mi na słowo o pejoratywnym zabarwieniu) jeździ wypożyczonym sprzętem na podwójnym gazie i stąd zdarzenia. Cóż, turyści są wszędzie w mniejszym lub większym stopniu i prawdą jest, że bez nich pewne regiony byłyby zapadłymi dziurami (jeszcze większymi niż są). Ja lubię nasze morze, szanuję je i ludzi którzy tam mieszkają dlatego staram się nie stwarzać problemów na wakacjach. Oczywiście korzystam z wakacji na sto procent i niczym się nie ograniczam, jednocześnie wiedząc, że moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność innego człowieka. Zapraszamy w góry madcap :wink:

PS. Co zrobić, żeby nie iść jutro do roboty? Ostatnie minuty urlopu się kończą :cry:
ASR1927
Moderator

Postprzez bober3 » 4/8/2013, 20:22

Całe szczęście mieszkam w typowo nie wakacyjnej miejscowości :)
jednak fajnie byłoby zamieszkać nad morzem i nie musieć nigdzie wyjeżdżać na wakacje.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
bober3
Świeżak

Postprzez Vergon » 4/8/2013, 20:43

Byłem kilka lat temu w Kołobrzegu na kilka dni i ani razu nie widziałem morza, do którego miałem z 600m :lol:
Morze uwielbiam, ale poniósł mnie melanż ;)

Hahahaha poliglota jeden z drugim :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=lDQBbzWjquE
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Harakiri 7 » 4/8/2013, 20:56

bober3 napisał(a):Całe szczęście mieszkam w typowo nie wakacyjnej miejscowości :)
jednak fajnie byłoby zamieszkać nad morzem i nie musieć nigdzie wyjeżdżać na wakacje.

Ha, ha, wtedy jezdzilbys na urlop w gory, i klal, ze tam tak drogo. Nie jest drogo, tylko Ty za malo zarabiasz.

:wink:
Harakiri 7
Bywalec

Postprzez rosiboj » 4/8/2013, 23:16

TaDaaa! (Jutro lakieruje)

Obrazek
Obrazek
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Black-Ghost » 4/8/2013, 23:21

Zapomniałeś najważniejszego :evil:
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 4/8/2013, 23:22

ASR1927 napisał(a):
madcap napisał(a):
ASR1927 napisał(a):Busior oddany, kasa rozliczona, motur zapokrowcowany - Bałtyku, nacurwiam! :twisted:

kolejna stonka ...

Jesteś chyba jedynym mieszkańcem północy (wybrzeża?) który jest niegościnny... :? Za to ja byłem grzeczny nad morzem.Nie hałasowałem, nie śmieciłem na plaży i zostawiłem dużo pieniędzy w Waszym regionie. Turysta idealny. Apropos madcap, drogo jest na Helu? Dużo drożej od zachodniego wybrzeża?

byłem tydzień nad bałtykiem, nigdy więcej...
jak można kilka dni przeleżeć na piasku nic pożytecznego nie robiąc?
do tego domek 50m od morza, wszystko ładnie ok, ale...
-wkurwiajÄ…ce dzieciaki z rana
-podjeżdżające samochody z klimatyzacją
-gorąca kukurydza i cieplutkie naleśniki na plaży
-2h w korku, bo jeden wjechał w drugiego, a następni jadąc nad morze musieli zwalniać i oglądać urwany zderzak... nigdy nie zrozumiem tego fenomenu.
-panie nawet nie wiesz za ile, nawet nie wiesz za ile!
-sinice w morzu
-sumie sinice już były lepsze od fauny i flory w domkach... a ceny jak za hotel.

no co ja się żem nawkurwiał....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Angler » 5/8/2013, 09:21

Harakiri 7 napisał(a):
bober3 napisał(a):Całe szczęście mieszkam w typowo nie wakacyjnej miejscowości :)

Ha, ha, wtedy jezdzilbys na urlop w gory, i klal, ze tam tak drogo. Nie jest drogo, tylko Ty za malo zarabiasz.

W górach wbrew pozorom tanio jest jeżeli się omija popularne knajpy. Z Polanicy jest może ze 30km do Czech, więc można się wybrać po tanie i dobre piwo. Najlepszy okres na wypoczynek w górach (jesień) znajduje się poza wakacyjnym okresem, więc jest już spokój. Latanie po winklach - w cenie benzyny, zbieranie grzybków, zrzutów oraz podglądanie ptaszków i innych żyjątek - friko, na śnieżnik też można za friko wejść. Jak się chce to można tanio odpoczywać.
Angler
Bywalec

Postprzez rosiboj » 5/8/2013, 09:58

Black-Ghost napisał(a):Zapomniałeś najważniejszego :evil:

:shock: czyli?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Harakiri 7 » 5/8/2013, 10:44

Rosiboj napisał(a):

Posciagac te naklejki :lol:

Harakiri 7
Bywalec

Postprzez bober3 » 5/8/2013, 11:47

Harakiri 7 napisał(a):

No może, ale przynajmniej jadąc nad morze bym nie płakał ;)
Rosiboj napisał(a):TaDaaa! (Jutro lakieruje)

Obrazek
Obrazek

Widziałem takie ostatnio w daewoo matizie :D
Angler napisał(a):
Harakiri 7 napisał(a):

W górach wbrew pozorom tanio jest jeżeli się omija popularne knajpy. Z Polanicy jest może ze 30km do Czech, więc można się wybrać po tanie i dobre piwo. Najlepszy okres na wypoczynek w górach (jesień) znajduje się poza wakacyjnym okresem, więc jest już spokój. Latanie po winklach - w cenie benzyny, zbieranie grzybków, zrzutów oraz podglądanie ptaszków i innych żyjątek - friko, na śnieżnik też można za friko wejść. Jak się chce to można tanio odpoczywać.

Największy hardkor to spanie pod namiotem w górach, znam osobę, która tak robi :)
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
bober3
Świeżak

Postprzez kravec » 5/8/2013, 11:49

Rosiboj napisał(a):

PAJONIEER!!
kravec
Administrator

Postprzez Black-Ghost » 5/8/2013, 11:55

Rosiboj napisał(a):

"scigacz.pl" 8)
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Angler » 5/8/2013, 12:05

bober3 ja kilkukrotnie w chatce myśliwskiej w głuszy całkowitej nocowałem - brak zasięgu, do najbliższej wioski z 5-6km z buta (zimą dojazd praktycznie niemożliwy) ogrzewanie - z kominka i starej angielki. Jeden kolega który dołączył do nas w nocy spał nawet w kominiarce tak było zimno.
W tym roku planowałem znajomego z Polanicy odwiedzić (i przy okazji znowu nocować w środku totalnego odludzia, gdzie już nawet psy szczekają drugą stroną) naotorze, ale silnik ducha wyzionął i się na ETZ-tkę przesiadłem. Zanim do końca ją ogarnę to już pewno wrzesień będzie.
Angler
Bywalec

Postprzez kravec » 5/8/2013, 12:08

Black-Ghost napisał(a):
Rosiboj napisał(a):

"scigacz.pl" 8)

pewnie ma na kasku jak ja:D
kravec
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê