14
Krmtzzz napisał(a):Co z tego ze najslabsza ? Nie kieruje sie w jej przypadku kryterium mocy.
.
Ty sie lepiej przejedz ta dresustka najpierw bo , wiesz gusta sa rozne ... ale co ja ci bede mowil i tak sie nie znam.
nabudi napisał(a):o bi em dablju to sprzet dla bogatych co sikają dalej niz siusiaka mają
To zes stary blysnol inteligencja

PS. faktycznie pomijajac majatek to musisz byc biedny skoro ty sikasz blizej niz masz siusiaka

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
slabe cisnienie, mlody jeszcze jestem to nie chce leciec
ale za 10 lat uzbieram na bi em dablju to bede sikal dalej 

-
nabudi - Bywalec
nabudi jak juz chcesz robic z siebie pajaca to opowiedz ile to tam najszybciej na tym torze w radomiu jechales? 200? EEe dwiescie to na zwykledj drodze dresy w klapkach jezdza to pewnie z 280+ jak nic tam miales ... i 6 tez wrzuciles?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
nie bylem nigdy na torze, r1 ma sie do lansu a nie zeby jezdzic po torach... trzeba byc pajacem zeby scigaczem jezdzic po torze ... przeciez tam mozna sie przewrocic... i porysalbym motocykl....
-
nabudi - Bywalec
na parkingu to moja r1 robi lans
duzo dziewczyn podchodzi i wypytuje
btw jutro dalej jade sie kolorowac! 50% plecow juz zakryte
niedlugo dzieciaki beda sie mnie baly wuheueheu

btw jutro dalej jade sie kolorowac! 50% plecow juz zakryte

-
nabudi - Bywalec
jak kogos stac na jazde po torach to i powinno go byc stac zeby pojechac sie na parkingu przylansic ze sie jest najszybszym i samemu zobaczyc ile mozna wycisnac z swojego moto na ciasnym parkingowym rondzie
gokartem to na prostej licznik na radomskim parkingu zamykalem xD i powiem wam ze jak by mi dali do wyboru darmowy sezon na speed day na poznaniu a darmowy sezon na gokartach to bym wybral gokarty tak odbiegajac od tematu
ale taka jazda gokartem jak sie nie ma znajomosci i swojego karta to wychodzi pewnie 10x drozej niz moto 

-
nabudi - Bywalec
nabudi napisał(a):bo bi em dablju to sprzet dla bogatych co sikają dalej niz siusiaka mają (...)
a ja się zastanawiałem dlaczego nogawki zawsze mam mokre ... teraz już wiem...

nabudi napisał(a):(...) mam r1 i biały dres i szpanuje przed gimnazjalistkami na znaczek r1
a zamiast białego dresu nada się "graphitowy nike" z opisem sdiełano w Kitaje?
i to taki co ma kanty?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
hahe tak na poprawe humoru ... bo mi sie przypomnialo jak przeczytalem grafitowy... kiedys jak sprzedawalem telefony i babka sie mnie zapytala jakie sa kolory no to patrze na komputerek i mowie... zloty i grafitowy... babka do mnie- a pan jaki by wybral... a ja eee yyy wie pani co... ja bym wybral zloty bo nie wiem jaki to grafitowy xD od tamtego momentu juz wiem...
a wracajac do lansu i dresu (troche glupoty i humoru nie zaszkodzi hehe)no to nie wiem madcap... ja Ci powiem ze na biały najbardziej lecą laski... kiedys mialem jeansy zwykle to malo do mnie zagadalo... a dres to jednak dres... odrazu widac kto jest z dzielni
tak oficjalnie na forum to sie wstydze przed chlopakami nagie fotki dawac
edit/ aaa podesle Ci na PW
pochwale sie i poslucham obiektywnej krytyki 
a wracajac do lansu i dresu (troche glupoty i humoru nie zaszkodzi hehe)no to nie wiem madcap... ja Ci powiem ze na biały najbardziej lecą laski... kiedys mialem jeansy zwykle to malo do mnie zagadalo... a dres to jednak dres... odrazu widac kto jest z dzielni

tak oficjalnie na forum to sie wstydze przed chlopakami nagie fotki dawac

edit/ aaa podesle Ci na PW

-
nabudi - Bywalec
dobra dam wkoncu nie moge byc wiekszy siusiak niz wy :>
http://imageshack.us/photo/my-images/841/kt4x.jpg/
foto jeszcze na niezagojonych plecach wiec jest jakie jest
http://imageshack.us/photo/my-images/841/kt4x.jpg/
foto jeszcze na niezagojonych plecach wiec jest jakie jest
-
nabudi - Bywalec
bardzo duzo pracy jeszcze zostało
i duzo bólu
ale juz powoli widac efekt jaki powstanie
bla bla edit
kurcze zawsze mi sie podobaly skrzypce ! http://www.youtube.com/watch?v=BY3wI-5K_io fajnie gra

bla bla edit
kurcze zawsze mi sie podobaly skrzypce ! http://www.youtube.com/watch?v=BY3wI-5K_io fajnie gra

-
nabudi - Bywalec
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl