1
nie wiem czy mam wlepić Tobie bana za zdanie dopełniające (czy jakkolwiek to się zwie, nie jestem polonistą)czy udzielić odpowiedzi ...
film wart obejrzenia jak napisałem wcześniej.
film wart obejrzenia jak napisałem wcześniej.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Zbliza sie gwiazdka, drogi mikolaju, wiesz, ze lubie dziwne rzeczy, mam nadzieje, ze czytasz to forum i masz takie cos w swoim worku
http://www.brammo.com/empulse/
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Zbliza sie gwiazdka, drogi mikolaju, wiesz, ze lubie dziwne rzeczy, mam nadzieje, ze czytasz to forum i masz takie cos w swoim worku
A co w tym takiego fajnego??

everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
neuros napisał(a):Vergon napisał(a):@Neuros nie udawaj, że przeoczyłaś mojego posta - pochwal się co tam masz
Posta? Ale jakiego posta?![]()
Ja się moim tattoo nie chwalę. Jest dla wybrańców. Trzeba zasłużyć żeby zobaczyć
Zaczynam rozumieć czemu jest dla wybrańców

Amahay, bardzo ładny witraż

Idę się nasmarować od wewnątrz, może mnie choróbsko puści.
Jutro KSW

http://allegro.pl/olowek-smolenski-mega ... 10238.html
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Zauważyliście, że rosiboj wbija do tego tematu, coś pisze (niezwiązanego z poprzednimi tematami), a gdy ktoś go o coś spyta to 0 odzewu.
Rosiboj - widzisz ty nasze posty w ogóle?:D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Boshi nie przesadzam, nie jestem ogrodnikiem
. ale jako administrator muszę być niczym pies ogrodnika.
takie są zasady. nikomu się nie spieszy by jakiś papug reprezentujący jakiś koncern wystąpił z pozwem przeciwko portalowi.
stąd tylko zastanowienie, którego sens właściwie dostrzegłeś.
gdyby ktoś zamieścił link do jakiegoś wareza, to taka osoba od razu dostanie bana.

takie są zasady. nikomu się nie spieszy by jakiś papug reprezentujący jakiś koncern wystąpił z pozwem przeciwko portalowi.
stąd tylko zastanowienie, którego sens właściwie dostrzegłeś.
gdyby ktoś zamieścił link do jakiegoś wareza, to taka osoba od razu dostanie bana.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kaai napisał(a):Zauważyliście, że rosiboj wbija do tego tematu, coś pisze (niezwiązanego z poprzednimi tematami), a gdy ktoś go o coś spyta to 0 odzewu.
Rosiboj chyba lubi ludzi wkur...Wklejajac tutaj taki shit ;///
Korzystajac z okazji, jest mozliwosc zmiany nicku na forum??
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Tak, jak kupisz kombi 4SR to ci zmieniÄ… nicka
Czemu poczta jest taka lipna? Naklejki do mnie poszły z miesiąc temu a dalej nie ma. Ani u mnie, ani na poczcie, ani listonosz ich sobie nie przykleil

Czemu poczta jest taka lipna? Naklejki do mnie poszły z miesiąc temu a dalej nie ma. Ani u mnie, ani na poczcie, ani listonosz ich sobie nie przykleil
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Sorry ale ja tu nie mieszkam, zeby stukac w f5 i odpowiadac zaraz pod kazdym postem. Lubie posluchac co inni sadza, maja do powiedzenia. Mnie osobiscie juz od dawna chodzil po glowie elektryczny skuter motocykl, wiem wiem, zaraz ktos powie, ze elektryki sa do D bo nie pierdza i nie grzmia. Na dzien dzisiejszy nie jest to technologia pozbawiona wad jak dobrze wiemy, najwieksza to zasieg ale to jest przyszlosc i tak trzeba patrzec na swiat. Motoczysz ktory dla mnie jest geniuszem prowadzi bardzo zaawansowane prace nad motocyklem elektrycznym E1pc ma 200+hp powera i 220Nm momentu ... jakies pytania?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
neuros napisał(a):I sutki ma nierówno. Tak bardzo nierówno
No prosze a nie zwrocilem uwagi. Balony to balony a kto by tam sie przygladal takim drobiazgom

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
neur0s błagam ...
www.youtube.com/watch?feature=player_em ... xGMmWWKqE#!
Poznałem Konrado na pewnym pokazie mody . Pytał mnie o dobre kluby na balety we Wrocławiu. Prowadził na tym pokazie mody konkurs na najlepszą stylizację z widzów , w którym moja piękna zdobyła drugie miejsce . Do wygrania był renault clio 4 na weekend (tak wiem beznadzieja) , a za drugie biżuteria (którą łatwo sprzedać
) . No ale do sedna . Zażartował sobie że pierwsze miejsce : samochód na weekend a drugie przejażdżka ze mną na skuterze . Wtedy jeszcze nie widziałem tego filmiku ...

www.youtube.com/watch?feature=player_em ... xGMmWWKqE#!
Poznałem Konrado na pewnym pokazie mody . Pytał mnie o dobre kluby na balety we Wrocławiu. Prowadził na tym pokazie mody konkurs na najlepszą stylizację z widzów , w którym moja piękna zdobyła drugie miejsce . Do wygrania był renault clio 4 na weekend (tak wiem beznadzieja) , a za drugie biżuteria (którą łatwo sprzedać

Ostatnio edytowano 1/12/2012, 12:01 przez amahay, łącznie edytowano 1 raz
-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość