rozmowy +18 (po tym jak esbe padło)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
jebannany ten kurier miała być mega super ekspres przesyłka panie za te +20 ziko cześć będzie jutro już nadaje właśnie a tu co ? nie ma a 20 trzeba dopłacic.....
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Moje zdanie jest takie: Lepiej jeździć 125cc bez prawka niż 125/50. Co Wy na ten temat myślicie? Często kontrolują ? Ciekawe jak szybko by mnie złapali, oczywiście jak bym przestrzegał te minimum ograniczeń.
W końcu to Hydepark
W końcu to Hydepark

Nie moc lecz technika, czyni z Ciebie zawodnika !
-
DaVi0 - Świeżak
DaVi0 napisał(a):Moje zdanie jest takie: Lepiej jeździć 125cc bez prawka niż 125/50. Co Wy na ten temat myślicie? Często kontrolują ? Ciekawe jak szybko by mnie złapali, oczywiście jak bym przestrzegał te minimum ograniczeń.
W końcu to Hydepark
Zmien naklejki na 49ccm3 i po problemie.
-
rossavu - Stały bywalec
carma napisał(a):jebannany ten kurier miała być mega super ekspres przesyłka panie za te +20 ziko cześć będzie jutro już nadaje właśnie a tu co ? nie ma a 20 trzeba dopłacic.....
Na co Ty tak czekasz? Bo widzę w każdym temacie coś marudzisz, że jeździć nie możesz

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
regulator napięcia . Jeszcze mam takiego pecha ze akurat padło jak siedze dwa tygodnie w domu. ;/ A jak we wtorek do wwa to pewnie kurier przyjdzie . Ale mogę się pochwalić ze po 2 latach od kursu dzisiaj opłaciłem egzamin na prawko
rodzina się postarała i kaskę sypnęła 

- carma
- Świeżak
rossavu napisał(a):Zmien naklejki na 49ccm3 i po problemie.
Okey, ale jak bym jechał 125cc bez prawka i by mnie wzięli do zwykłej kontroli to te naklejki nic by mi nie pomogły :/ Naklejki przydadzą się gdy moto będzie stał przed szkoła a policja będzie je sprawdzała.
Jak złapią bez prawka to: laweta, mandat i co jeszcze ? Może tylko mandat i pchanie do domu?
Nie moc lecz technika, czyni z Ciebie zawodnika !
-
DaVi0 - Świeżak
Kolego na co ci te dywagacje ? Zrób prawko skończ kombinowanie . Ja w grudniu kupiłem moto i co nie mogę go na studia wziąć bo prawka nie mam. Po za miasto strach jechać bo jak złapią to problemy. Chiałem do Częstochowy jechać ale jak ? pomyśl jeszcze o tym ze jaki kolwiek wypadek problem a nie daj boże jeszcze jak komuś cos zrobić. Mi zawsze przeszkadzał brak kasy , a to na moto zbierałem a to na dobry kask a to matura pózniej kasy nie miałem . Na sam kurs pracowałem pół wakacji bo rodzice powiedzieli ze do moto sie nie dołożą ani grosza . Dzisiaj jezdzięłm na brata gs. widzę ze policja za mną na sygnale myślę sobie ładnie 500 poszło się ... A oni tylko mnie wyminęli i pojechali dalej.... Wróciłem do domu przeliczyłem kasę pojechałem do szkoły jazdy niech mi ustalają egzamin koniec kombi możne poczekać . Masz a co do tego twojego gadania ze jesteś z listopada to wsadź sobie je gdzieś bo ja też jestem a kurs robiłem w wakacje przed 18 

- carma
- Świeżak
DaVi0 napisał(a):rossavu napisał(a):Zmien naklejki na 49ccm3 i po problemie.
Okey, ale jak bym jechał 125cc bez prawka i by mnie wzięli do zwykłej kontroli to te naklejki nic by mi nie pomogły :/ Naklejki przydadzą się gdy moto będzie stał przed szkoła a policja będzie je sprawdzała.
Jak złapią bez prawka to: laweta, mandat i co jeszcze ? Może tylko mandat i pchanie do domu?
To wklej naklejki do dowodu rejestracyjnego... Co za problem.
ja zrobilem tak:

-
rossavu - Stały bywalec
Ile dostanę WARN-ÓW jak pocisnę na forum .
Ostatnio przeczytałem posta z prosbą o pomoc przy zakupie pierwszego moto gdzie po otrzymaniu info koleś napisał :
morel
Świeżak
Wysłany: 23/4/2011, 22:47
--------------------------------------------------------------------------------
Ci co się wypowiadają najwięcej mają najwięcej ostrzeżeń o podważanie czyjegoś zdania i mądrzenie się co może świadczyć że może tak naprawdę nie macie motocykla.. hehe, to sa tylko wypowiedzi z internetu więc nie wiem jaka jest prawda
Dostanę jakis zestaw warnów typu kumulacja ?
Ostatnio przeczytałem posta z prosbą o pomoc przy zakupie pierwszego moto gdzie po otrzymaniu info koleś napisał :
morel
Świeżak
Wysłany: 23/4/2011, 22:47
--------------------------------------------------------------------------------
Ci co się wypowiadają najwięcej mają najwięcej ostrzeżeń o podważanie czyjegoś zdania i mądrzenie się co może świadczyć że może tak naprawdę nie macie motocykla.. hehe, to sa tylko wypowiedzi z internetu więc nie wiem jaka jest prawda
Dostanę jakis zestaw warnów typu kumulacja ?
- czarlee
- Świeżak
motoftw napisał(a):RUTRA.RD napisał(a):ale o co chodzi ?
Nie wiem
Ja też nie zrozumiałem

Ej takie inne pytanie jak już jesteśmy przy ostrzeżeniach:
No niby są ostrzeżenia i co jakiś czas ktoś takowe dostanie na forum, ale z tego co wiem są równierz pochwały, ale jeszcze nie byłem świadkiem laureata takowego. To żuciłem z czystej ciekawości. Znacie kogoś kto dostał pochwałę?
Ostatnio edytowano 24/4/2011, 10:54 przez Sykopson, łącznie edytowano 1 raz
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości