155
senekkorzenna napisał(a):Swoją drogom jestem za tym aby było ich jak najwięcej tam gdzie bandyctwo,chuligaństwo i brak przestrzegania prawa powinno być kontrolowane i eliminowane w zarodku.
Chcesz, żeby stróże prawa dostali lanie?

Vergon napisał(a):Walenty napisał(a):Nigdy się chyba nie spotkałem. Jeśli, to przeciwnie - na wjeździe do zabudowanego.
No bo zależy z której strony jedziesz
Co to SCP?
Boże, jaki ja głupi jestem

Summer Cars Party.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty skąd ty jesteś? Bo ja dzisiaj odwiedziłem SCP.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Nie, tym razem postanowiłem sam się wyszaleć. Jedyne co mnie dobijało to temperatura.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna w zeszłym tygodniu spotkałem się zz sytuacją, że policmajstry stały za ostatnią chałupą we wsi, jakieś 10m od znaku "strefa zabudowana". Widoczni tylko od wlotu, od wylotu już nie. Jadąc od wsi, przed tymże budynkiem jest jakieś 500-600m pola.
-
Angler - Bywalec
Ja byłem pierwszego dnia ale jak dla mnie szału nie było drift był zajebisty ale głównie czekałem na pokazy stuntu i było tylko 3 kolesi z czego jeden dawał tak na prawdę rade. I pokaz trwał tylko 20 min...
Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Dla psa najlepiej mocną budowlana nie powlekaną ale najlepiej uśpij gada to sąsiedzi zaczną cię lubić ponieważ będą mogli się wyspać i odpocząć po pracy.
To już stare dzieje, po siatce zrobiliśmy z żebrowanych prętów i jest w porządku.
Sąsiedzi narzekać nie mogą. Co innego listonosze. Dostaliśmy wezwanie do przeniesienia skrzynki na listy z furtki z uwagi na psa. mój ulubieniec trochę wysoko skacze ^^
-
Walenty - Moderator
kravec napisał(a):TO co Ty za dzikusa masz?

To już trzeci owczarek w domu, drugi za mojej kadencji można powiedzieć.
Kochany, ale z jakiegoś powodu uważa się go za agresywnego

Ma cztery lata i urodziny tego samego dnia, co ja

-
Walenty - Moderator
To chyba karna cela a nie wybieg jak 2x2
Muszę ogrodzić działkę z 2 stron, psa tam nie będzie, same drzewa owocowe. Ma być "na sztukę", bo rzadko tam ktoś będzie się pojawiał w ogóle, więc zastanawiam się czy dawać drut naciągowy czy nie.
Do słupków narożnych robi się dodatkowe rozpórki pod kątem 45*, je też trzeba zalać betonem czy jest jakiś inny patent?

Muszę ogrodzić działkę z 2 stron, psa tam nie będzie, same drzewa owocowe. Ma być "na sztukę", bo rzadko tam ktoś będzie się pojawiał w ogóle, więc zastanawiam się czy dawać drut naciągowy czy nie.
Do słupków narożnych robi się dodatkowe rozpórki pod kątem 45*, je też trzeba zalać betonem czy jest jakiś inny patent?
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość