1113
moj kumpel kupil kilka dni temu, chodzi mega, ale wykonanie takie ze mietek w garazu zrobilby to lepiej... moj kumpel pierwsze co to go calego rozebral, przenitował mocniej itp itp itp.... ogolnie za taką kase spoko 

-
nabudi - Bywalec
ja mam carbonowego microna, a chyba black ghost pisał, że dominator to hałasuje taniością, z tego co pamiętam, słszyałem kiedyś r6 z 2002 roku na dominatorze i było kiepsko
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Uśrednijmy: standardowa 600 tka Fazer, Hornet, Bandit tłumik przelotowy o standardowej wielkości np micron czy nawet dominator. Hałas jest dokuczliwy czy raczej akceptowalny, jak wygląda dłuższa jazda 2-3 godzinki? Kask S900 + stopery. Chcialbym jeszcze coś usłyszeć na stare lata 

Ostatnio edytowano 25/2/2014, 18:49 przez power_bit, łącznie edytowano 1 raz
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
power_bit rada na przyszłość, nie orać wydechem (ani żadną inną częścią motocykla) asfaltu. Pamiętaj też, że wraz ze zwiększeniem drożności wydech, warto zwiększyć drożność układu dolotowego.
Jak kupisz stopery to nie będzie Ci wydech przeszkadzał, co nie znaczy, że sąsiedzi nie zaczną zostawiać w prezencie gwoździ pod Twoją bramą.
Jak kupisz stopery to nie będzie Ci wydech przeszkadzał, co nie znaczy, że sąsiedzi nie zaczną zostawiać w prezencie gwoździ pod Twoją bramą.
Ostatnio edytowano 25/2/2014, 18:51 przez Angler, łącznie edytowano 1 raz
-
Angler - Bywalec
przy pałowaniu dokuczliwy.
kumpel ma ale leo vincka w z750, to jak mu leci pod limiter to przebija mojego microna w cebrze, ale przy 150km/h i moim sharku s900 jest hałaś okropny.
kumpel ma ale leo vincka w z750, to jak mu leci pod limiter to przebija mojego microna w cebrze, ale przy 150km/h i moim sharku s900 jest hałaś okropny.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):przy 150km/h i moim sharku s900 jest hałaś okropny.
Nie ciekawie, tym bardziej że dużo tras robię właśnie z prędkościamy 13-150 km/h (expresowka, dojazd do pracy)
Angler napisał(a):power_bit rada na przyszłość, nie orać wydechem (ani żadną inną częścią motocykla) asfaltu
Nie było to celowe

Angler napisał(a):Jak kupisz stopery to nie będzie Ci wydech przeszkadzał, co nie znaczy, że sąsiedzi nie zaczną zostawiać w prezencie gwoździ pod Twoją bramą.
Z sąsiadami i tak mam kose, także będzie kolejna możliwość by zepsuć im niedzielny poranek

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
znajomy zamienił seryjny wydech w f4 na dominatora, nie powalał na kolana dźwiękiem, do tego po wstawieniu dB killera który był na wyposażeniu moto straciło na mocy (na tyle że kiedyś znajomy co sporo sprzętów w życiu oblatał na gumie pożyczył tą f4 z dB killerem i po 90km go wyciągnął na stacji benzynowej, po wyjęciu moto odzyskało moc na tyle że prawie skończyło się na 12o'clock przy strzale z klamki) ogólnie jakościowo wyglądało to średnio, więc po sezonie wydech poszedł w ludzi dla świętego spokoju a zamiast dominatora zainstalował chyba laser'a...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mi się kiedyś trafił carbonowy leo vinci (podobno to ta sama fabryka co leo vince) za całe 180zł, skróciłem go o kilka cm, dospawałem kawałek rurki do oryginalnego skróconego o flanszę łącznika hondy i miałem za całe 200zł fajny wydech który na prawdę ładnie gadał...

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
suhy-19 - Moderator
jezu jaka wydrzyj morda!
tu macie znajomego k1 3/4 sprzed kilku lat:
http://www.youtube.com/watch?v=JXziqKJP85A
w tle dwa x husky, oba się nauczyły wyć do motocykli i wiertarek

tu macie znajomego k1 3/4 sprzed kilku lat:
http://www.youtube.com/watch?v=JXziqKJP85A
w tle dwa x husky, oba się nauczyły wyć do motocykli i wiertarek

-
melvin - PierwszyOkrutny
ok, nie żebym się do kogokolwiek przypier*alał, ale na prawdę wam się podoba taki dźwięk? np w porównaniu do tego k1 co wrzuciłem?
bo szczerze mówiąc to nie rozumiem ludzi którzy wybierają wydechy tylko pod względem głośności, a bez znaczenia dla nich jest "barwa". Dla mnie wydech nie może być zbyt chrapliwy, mam też swoich ulubionych producentów wydechów do których ostatnio dołączył blueflame...
btw. gdyby wydech generował odgłosy pierdów z natężeniem dźwięku 200dB to też byłby dobry ???
bo szczerze mówiąc to nie rozumiem ludzi którzy wybierają wydechy tylko pod względem głośności, a bez znaczenia dla nich jest "barwa". Dla mnie wydech nie może być zbyt chrapliwy, mam też swoich ulubionych producentów wydechów do których ostatnio dołączył blueflame...
btw. gdyby wydech generował odgłosy pierdów z natężeniem dźwięku 200dB to też byłby dobry ???

-
melvin - PierwszyOkrutny