trudne sprawy czyszczenie kravec
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
ta chciałbyś, na taki podpis trzeba zapracować, zapytaj się K ile czasu musiał beznadziejnie trollować, wmawiać że jeździł lambo, czyści fele, może kupi sc59 i nawet że był na Słowacji
żeby się doczekać...

Ostatnio edytowano 22/1/2014, 21:20 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Co ty gadasz ;d ? Ja tam najpierw zaczalem gadac glupoty jak mnie na sale wiezli. Pozniej do pani anestozjolog glupoty gadalem i jak liczyla to odplynalem. No i jak sie obudzilem to tez jeszcze chwile jakies niestworzone rzeczy opowiadalem
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
u mnie byla troche inna sytuacja
bo na sali jakis lekarz tlumaczyl mi co i jak beda robic w tym samym czasie drugi zaczal wymieniac co bedzie potrzebne do zabieg i gdy zobaczylem jak pielegniarkka wyciaga jakis tasak to od razu film mi sie urwal
nawet nie jestem pewien czy zdazyli mi podac jakiekolwiek znieczulenie 

Ostatnio edytowano 23/1/2014, 12:25 przez suhy-19, łącznie edytowano 1 raz
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Mózg mi działał "normalnie", bo ja nie miałem chyba głupiego jasia (zależy co przez to rozumiecie). W każdym razie mnie nie usypiali tylko miałem znieczulenie w kręgosłup i od pępka w dół nic nie czułem i wszystko robione na żywca.
Byłem w pełni świadomy do tego stopnia, że gdyby nagle się okazało, że coś jeszcze innego trzeba zrobić w kolanie i dopłacić (operację robiłem prywatnie) to miałem sam podjąć decyzję na gorąco czy się na to decyduje.
Dostałem coś na wyluzowanie i dobry humor tak jak Angler pisze.
Dali mi strzała w żyłę i po chwili taki spięty całą sytuacją pytam anestezjologa: "za ile zacznie działać teeeen speeeecyyyyfiiiiiik"?
Pół zdania powiedziałem normalnie a pół już w zwolnionym tempie
Prosiłem żeby mi dali jedną fiolkę na wynos, ale się nie zgodzili
Byłem w pełni świadomy do tego stopnia, że gdyby nagle się okazało, że coś jeszcze innego trzeba zrobić w kolanie i dopłacić (operację robiłem prywatnie) to miałem sam podjąć decyzję na gorąco czy się na to decyduje.
Dostałem coś na wyluzowanie i dobry humor tak jak Angler pisze.
Dali mi strzała w żyłę i po chwili taki spięty całą sytuacją pytam anestezjologa: "za ile zacznie działać teeeen speeeecyyyyfiiiiiik"?

Pół zdania powiedziałem normalnie a pół już w zwolnionym tempie

Prosiłem żeby mi dali jedną fiolkę na wynos, ale się nie zgodzili

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Chodziło nam Vergon o taką tabletkę- nie wiem co zawiera w sobie, ale jak ktoś chce byś na haju to jedna wystarczy na kilka godzin. Rónież miałem w kręgosłup znieczulenie, niby miałem być przytomny ale spałem
a może to i dobrze, bo wolałbym nie widzieć co oni wbijają i czym wiercą mi w kolanie 

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Fajnie wam. 10 lat temu jak mi składali rękę w narkozie, to wspominam wesoło, rok temu jak wycinali mi wyrostek, to już po przebudzeniu musieli mnie na nowo intubować, bo zacząłem się dusić. Kravec może coś więcej powie co to się stanęło?:)
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Tabletek nie łykałem, dostałem bezpośrednio po kablach
Ja miałem artroskopie czyli lekarz robi 2 małe dziury w kolanie, jedną wprowadza kamerę, drugą narzędzia i pracuje opierając się na obrazie z monitora, więc wszystko co robił oglądałem na tym samym monitorku i wiem jak wygląda moje kolano od środka

Ja miałem artroskopie czyli lekarz robi 2 małe dziury w kolanie, jedną wprowadza kamerę, drugą narzędzia i pracuje opierając się na obrazie z monitora, więc wszystko co robił oglądałem na tym samym monitorku i wiem jak wygląda moje kolano od środka

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
'Boshi pewnie chodzi ci o TRAML, od tego mocniejsza jest tylko morfina.
ja to bym pewnie padł od razu po usłyszeniu o narkozie, bo jak pierwszy raz w życiu 3 lata temu brałem ketonal i to połowę tabletki to dosłownie jakbym się ujarał, 15minut i sen tak twardy że mimo bólu zęba miałem problemy żeby się rano pozbierać... tak to jest jak się nie bierze leków przeciwbólowych...
ja to bym pewnie padł od razu po usłyszeniu o narkozie, bo jak pierwszy raz w życiu 3 lata temu brałem ketonal i to połowę tabletki to dosłownie jakbym się ujarał, 15minut i sen tak twardy że mimo bólu zęba miałem problemy żeby się rano pozbierać... tak to jest jak się nie bierze leków przeciwbólowych...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny