Offtop dla vipów
- 

CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl

- 

CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl

SzpiceR napisał(a):ptaszki, robil ktorys instruktora na moto ? 3 lata prawko jest, matura jest, ciekawe ile krzyczą i jak egzaminy
ps. OSK SzpiceRfachowe dopierdalanie i profesjonalna nauka odcinki pod gimnazjum w cenie kursu
Bedziesz musial jezdzic przepisowo
Powazne wykroczenie jest tozsame z odebraniem licencji. Szkoda zycia.
Kamilu , niestety nie znam zadnej hurtowni wysylkowej. Podjedz do jakiejs agencji reklamowej w miescie, oni na pewno maja namiary na takie hurtownie.
Honda VFR 800 FI
			- 

elco - Moderator

Podziękował Elco. Już zacząłem poszukiwania i jutro podjadę zobaczyć.
				http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14 - VIP Ścigacz.pl

- 

Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl

- 

melvin - PierwszyOkrutny

- 

Meciek - VIP Ścigacz.pl

K***a koles we mnie uderzyl Ibiza na zakrecie, wyrzucilo go i mnie prawie zepchnal do rowu ;/. Naszczescie nic sie powaznego nie stalo, oprocz uszkodzenia mojej Toyoty 
 dostaly drzwi od strony kierowcy, ogolnie caly bok, lusterko, szyby nie ucierpiały.
Koles przyznal sie do winy i spisalismy oswiadczenie (w obecnosci kilku swiadkow)ogolnie wszystko spoko, pozostaje tylko kwestia kasy z ubezpieczenia, bo raczej naprawa wyjdzie z 2tys albo wiecej
 co moja Carina jest warta nie wiem, malo xD . Jest on ubezpieczony w TUWie. Macie moze jakies doswiadczenia z ta ubezpieczalnia ? Moze jakies wskazowki przy ogledzinach rzeczoznawcy, nie wiem, robic wycene szkod w obecnosci blacharza ?

Koles przyznal sie do winy i spisalismy oswiadczenie (w obecnosci kilku swiadkow)ogolnie wszystko spoko, pozostaje tylko kwestia kasy z ubezpieczenia, bo raczej naprawa wyjdzie z 2tys albo wiecej
- 

Kto ma weekend, ten ma... 
Jutro do pracy na 11 godzin. W piątek uczelnia i reszta weekendu również w pracy. Dobrze, że w poniedziałek jest dzień PW, odetchnę przez dzień...
				Jutro do pracy na 11 godzin. W piątek uczelnia i reszta weekendu również w pracy. Dobrze, że w poniedziałek jest dzień PW, odetchnę przez dzień...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
			- 

Manhatan - VIP Ścigacz.pl

No ja czekam na niedziele bo też robota w długi wekend mnie czeka...ahh
				http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14 - VIP Ścigacz.pl

melvin napisał(a):pokarz rzeczoznawcy wycenę z serwisu...
No jutro bede dzialal.
A mam pytanie, czy jezeli nei bylo zawiadomienia policji, a sprawca podpisal oswiadczenie, ze sie przyznaje to moze jakos sie wymigac ? Czy juz nie ma szans odwolania ? Nie wygladal na takiego ktory moglby cos kombinowac, ale wolalbym wiedziec na przyszlosc. Mam wszystkie jego dane, nr polisy itp. Dzwonilem na infolinie nawet, to mi poradzili tez wszystko spisac, a pozniej do odpowiedniej siedziby sie zglosic.
W ogole dodzwonic sie na policje, graniczy z cudem, 5 min i nic.
-