Offtop dla vipów
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):ptaszki, robil ktorys instruktora na moto ? 3 lata prawko jest, matura jest, ciekawe ile krzyczą i jak egzaminy
ps. OSK SzpiceRfachowe dopierdalanie i profesjonalna nauka odcinki pod gimnazjum w cenie kursu
Bedziesz musial jezdzic przepisowo

Powazne wykroczenie jest tozsame z odebraniem licencji. Szkoda zycia.
Kamilu , niestety nie znam zadnej hurtowni wysylkowej. Podjedz do jakiejs agencji reklamowej w miescie, oni na pewno maja namiary na takie hurtownie.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Podziękował Elco. Już zacząłem poszukiwania i jutro podjadę zobaczyć.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
K***a koles we mnie uderzyl Ibiza na zakrecie, wyrzucilo go i mnie prawie zepchnal do rowu ;/. Naszczescie nic sie powaznego nie stalo, oprocz uszkodzenia mojej Toyoty
dostaly drzwi od strony kierowcy, ogolnie caly bok, lusterko, szyby nie ucierpiały.
Koles przyznal sie do winy i spisalismy oswiadczenie (w obecnosci kilku swiadkow)ogolnie wszystko spoko, pozostaje tylko kwestia kasy z ubezpieczenia, bo raczej naprawa wyjdzie z 2tys albo wiecej
co moja Carina jest warta nie wiem, malo xD . Jest on ubezpieczony w TUWie. Macie moze jakies doswiadczenia z ta ubezpieczalnia ? Moze jakies wskazowki przy ogledzinach rzeczoznawcy, nie wiem, robic wycene szkod w obecnosci blacharza ?

Koles przyznal sie do winy i spisalismy oswiadczenie (w obecnosci kilku swiadkow)ogolnie wszystko spoko, pozostaje tylko kwestia kasy z ubezpieczenia, bo raczej naprawa wyjdzie z 2tys albo wiecej

-
Kto ma weekend, ten ma...
Jutro do pracy na 11 godzin. W piątek uczelnia i reszta weekendu również w pracy. Dobrze, że w poniedziałek jest dzień PW, odetchnę przez dzień...
Jutro do pracy na 11 godzin. W piątek uczelnia i reszta weekendu również w pracy. Dobrze, że w poniedziałek jest dzień PW, odetchnę przez dzień...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
No ja czekam na niedziele bo też robota w długi wekend mnie czeka...ahh
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):pokarz rzeczoznawcy wycenę z serwisu...
No jutro bede dzialal.
A mam pytanie, czy jezeli nei bylo zawiadomienia policji, a sprawca podpisal oswiadczenie, ze sie przyznaje to moze jakos sie wymigac ? Czy juz nie ma szans odwolania ? Nie wygladal na takiego ktory moglby cos kombinowac, ale wolalbym wiedziec na przyszlosc. Mam wszystkie jego dane, nr polisy itp. Dzwonilem na infolinie nawet, to mi poradzili tez wszystko spisac, a pozniej do odpowiedniej siedziby sie zglosic.
W ogole dodzwonic sie na policje, graniczy z cudem, 5 min i nic.
-