czy są naklejki ścigacz.pl na moto ???
na ja tez zamowilem czekam na dostawe  
naklejki bede smigac w okolicach nowego dworu mazowieckiego, warszawy. Raz na miescac na trasie warszawa -> czaplinek (mi in torun bydgoszcz plock pila)
czekam niecierpliwie

naklejki bede smigac w okolicach nowego dworu mazowieckiego, warszawy. Raz na miescac na trasie warszawa -> czaplinek (mi in torun bydgoszcz plock pila)
czekam niecierpliwie
- 

lowlo
- VIP Ścigacz.pl
Naklejeczki doszły  :D dzieki wielkie wyglądają super
:D dzieki wielkie wyglądają super  a można je ujrzeć w całym Krakowie a w lecie na zlotach w całej małopolsce na czerwono srebrnej Gilerze Runner SP50
 a można je ujrzeć w całym Krakowie a w lecie na zlotach w całej małopolsce na czerwono srebrnej Gilerze Runner SP50  Jeśli chodzi o posta napisanego przez użytkownika evil to dziś dostałem te naklejki postaram sie je jak najszybciej nakleic i bedzie mnie można zobaczyć w krk nawet teraz póki nie ma sniegu na który sie nie zanosi:P
 Jeśli chodzi o posta napisanego przez użytkownika evil to dziś dostałem te naklejki postaram sie je jak najszybciej nakleic i bedzie mnie można zobaczyć w krk nawet teraz póki nie ma sniegu na który sie nie zanosi:P

:D dzieki wielkie wyglądają super
:D dzieki wielkie wyglądają super  a można je ujrzeć w całym Krakowie a w lecie na zlotach w całej małopolsce na czerwono srebrnej Gilerze Runner SP50
 a można je ujrzeć w całym Krakowie a w lecie na zlotach w całej małopolsce na czerwono srebrnej Gilerze Runner SP50  Jeśli chodzi o posta napisanego przez użytkownika evil to dziś dostałem te naklejki postaram sie je jak najszybciej nakleic i bedzie mnie można zobaczyć w krk nawet teraz póki nie ma sniegu na który sie nie zanosi:P
 Jeśli chodzi o posta napisanego przez użytkownika evil to dziś dostałem te naklejki postaram sie je jak najszybciej nakleic i bedzie mnie można zobaczyć w krk nawet teraz póki nie ma sniegu na który sie nie zanosi:POstatnio edytowano 18/1/2007, 16:20 przez Wojtas_1990, łącznie edytowano 1 raz

- Wojtas_1990
- Świeżak
- 

kamil kawasakiAE
- Świeżak
Hciałbym się spytać co dokładnie trzeba zrobić by dostać te naklejki, bo naprawde ciężko to zakumać! Z góry dzięki!

- 

white_wolf
- Świeżak
- 

white_wolf
- Świeżak
Co w tym trudnego wypelniasz formularz z swoimi danymi i nakleji zostaja wyslane poczta...
				http://www.bikepics.com/members/tugok  (otwórz link)
954rr & RSV1000R
			954rr & RSV1000R
- 

kogut.
- Bywalec
W takim razie prosze redakcje aby napisała mi jak można zdobyć naklejki ścigacz.pl! Mój adres e-mail to: remyt@wp.pl   

DZIĘKI Z GÓRY!
				DZIĘKI Z GÓRY!
FAjne życie jest gdy na DT-ce spędasz je!!!
 )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)
			 )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)- 

white_wolf
- Świeżak
- 

white_wolf
- Świeżak
Mam bardzo ważne pytanie: Czy za te naklejki coś się płaci??? 

PROSZE ODPOWIEDZCIE!!!
				PROSZE ODPOWIEDZCIE!!!
FAjne życie jest gdy na DT-ce spędasz je!!!
 )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)
			 )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)  )
)- 

white_wolf
- Świeżak
- 

sopel
- Świeżak
Tu masz kontakt z redakcją. http://www.scigacz.pl/Ekipa,41.html  Wpisujesz swoje dane i wysyłasz, a oni po długam czasie przysyłajo Ci naklejki 

- 

kamil kawasakiAE
- Świeżak