11123
tutaj masz malowania, które nie są już kontynuowane. ale niektóre można jeszcze ustrzelić w sklepie, pojedyncze sztuki. http://www.shoei-europe.com/discontinued/
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Vergon napisał(a): Jakieś nowe kurierskie opowieści?
Nie ale od tygodnia wymieniam uszczelniacze i efekt jest taki, że ukręciłem grzechotkę i klucz który nazywa się "sliding T-handle" także podliczając wynik, jest 4-2 dla mnie, bo straciłem dwa narzędzia ale odkręciłem 4 śrubki

A w kurierce stara bida ale mamy nowego dyrektora - jak to się mówi "przyszła nowa miotła i zamiata". Nie jest fajnie, chociaż póki co do mnie się nie przy*ebał a nawet zaakceptował kilka moich pomysłów, które dawno miałem zaproponować bo... nie było komu

mar111cin napisał(a): Tak się zastanawiam, czy może by tak forumowo nie zrobić żartu i np.
tym od regeneracji pomp - żeby każdy wysłał zapytanie na wycenę naprawy,a potem umówił się na jakiś konkretny dzień.
Jak zrobi tak 50 osób z forum, to potem będą mieli luzik w pracy na kilka tygodni, wolne miejsca na warsztacie, przestoje itp.
A potem już zupełnie się nie połapią który klient sobie żartuje, a który serio chce przyjechać.
Te, ale to dobre jest. Ja jestem za. Zbierzmy kilka osób a najlepiej kilkadziesiąt i zróbmy taki kawał. Niech mają!
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):mar111cin napisał(a): Tak się zastanawiam, czy może by tak forumowo nie zrobić żartu i np.
tym od regeneracji pomp - żeby każdy wysłał zapytanie na wycenę naprawy,a potem umówił się na jakiś konkretny dzień.
Jak zrobi tak 50 osób z forum, to potem będą mieli luzik w pracy na kilka tygodni, wolne miejsca na warsztacie, przestoje itp.
A potem już zupełnie się nie połapią który klient sobie żartuje, a który serio chce przyjechać.
Te, ale to dobre jest. Ja jestem za. Zbierzmy kilka osób a najlepiej kilkadziesiąt i zróbmy taki kawał. Niech mają!
O, forumowi rozbójnicy, k***

Zróbcie wprowadzenie, to może dołączę, bo nie wiem kim są ci od pomp

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
GT air jest mega komfortowy w porównaniu do xspirita którego nie ma sensu zakładać bez stoperów jeśli chcesz przejechać więcej niż 50km bez przerwy...
GTair przy przymiarce daje takie wrażenie jakbyś po ciężkim dniu położył się w swoim łóżku...
GTair przy przymiarce daje takie wrażenie jakbyś po ciężkim dniu położył się w swoim łóżku...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Kaai napisał(a):będzie jak z twoim xlitem. narobię dymu na forum, na podniecam się a później zaniecham tematu
W Przeciwienstwie do ciebie, zamowilem i zaplacilem za niego prawie dwa miesiace temu, problem, ze to limited edyszyn i w fabryce cos daja dupy .... 4 razy juz slyszalem , ze bedzie w przyszlym tygodniu i troszke mnie sama firma wkurzyla, ze tna z klientem w uja. Mam Schuberta SR1 wiec nie mam az takiego cisnienia. Chcialem kupic zeby miec cos fajnego i unikalnego ale nie mam az takiego cisnienia zeby sie dac dymac
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
specjalnie dla Ciebie Kaai, czarna szyba dzisiaj kupiona, sam musiałem zmieniać bo w sklepie sprzedają to jako NOT ROAD LEGAL. Fajnie przyciemnia, ale staje się czarna dopiero po założeniu na kask. Sama jest szaro-zielona no i nie męczą się tak oczy jak w czystej w słoneczny dzień. zrobiłem dzisiaj w tym garnku 200 mil po winklach tour de france.

-
lagiboy - Moderator
mnie tam ryba kto w czym jeździ. Wczoraj pojechałem do fryzjera busem, bo jak sobie pomyślałem że mi się włoski powbijają w gąbki w kasku to będę się bardziej wk**wiał niż na komunikację miejską i miałem parę rzeczy do załatwienia w centrum. A po drodze komentarz - "po co ci motocykl jak musisz jeździć busem?" już pomijając fakt tych włosków z kasku odbąknąłem, że chujowo się chodzi w ciuchach na moto... "przecież możesz jechać w trampkach i jeansach..." tak mi powiedziała laska, którą kolega przewiózł na sokowirówce 200km/h, a której ja powiedziałem żeby się waliła na ryj gdy mi oznajmiła, że muszę ją przewieźć.
-
lagiboy - Moderator
W sumie to dawno żadnej fajnej akcji na forum nie było, tak że trollowanie tych od pomp i płyt gipsowych to była by dobra rzecz 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
kurwa, wiedzialen. Ostatni wyjazd na tor i się wyjebalem :d ale ja to mam szczęście, na prawa strone. Crashpad przyjal wszystko i się zlamal, moto mi stope przycielo i ciagnelo mnie :< na szczęście chyba tylko ubicie. Lewa reka nadwerezona, a jest w teakcie rehabilitacji :d mam filmik z baku nagrywany, jak. wrócę to wrzuce. Nie pojezdxe już bo set mi pękł, wiec musze go oszczedzic by do domciu wrócić :/
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl