4 motory do wyboru
• Strona 2 z 2 • 1, 2
eee to bierz zx14r, co się będziesz w litry bawić przecież Ty zawodowiec jesteś. Aha, i chciałeś chyba powiedzieć ybr, ale w sumie lepiej wiesz na czym jeździsz.
Chryste, dopomóż
Chryste, dopomóż
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
gdybym byl zawodowcem nie bylo by mnie na tym forum wyluzujcie troche ....... zadalem pare pytan i tyle a wy naskakujecie jak bym nie wiem co zrobil i dogryzacie ze mam sobie kupic zx14r.
jest to forum dla wszystkich i potrzebuje pomocy jesli nie chcecie odpowiedziec to nie musicie wcale chamskich tekstow nie potrzebuje.
jest to forum dla wszystkich i potrzebuje pomocy jesli nie chcecie odpowiedziec to nie musicie wcale chamskich tekstow nie potrzebuje.
- keiro
- Świeżak
Ale doświadczenie powinno iść w parze z pojemnością. Jak będziesz kiedyś na otwarciu sezonu chociażby, to zapytaj któregokolwiek motocylistę czy jeździ jak szatan, czy łamie przepisy, czy może jednak jest rozsądny i i odpowiedzialny. Stojąc na nogach kazdy Ci powie co będzie chciał, jak wsiądze na moto to odkręci manetkę i te słowa będą gówno warte
Jeśli tweirdzisz że kupisz litra i będziesz nim jeździć powoli to okłamujesz sam siebie, a co najlepsze starasz się to udawać nawet przed Nami, a prawda jest niestety taka, że i Ty i My wiemy, że przynajmniej raz na jakiś czas odkręcisz manetkę dużo dalej niż byś chciał siedząc teraz i myśląc o motocyklu. Dojrzały motocyklista myśli przed zakupem sprzętu, i nie wmawia sobie że bedzie jeździć spokojnie sportem który się rozpędza w 3 sekundy do setki, podoba Ci się wygląd sportów ? kup cbr 125, albo GS 500F

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
keiro napisał(a):jest to forum dla wszystkich i potrzebuje pomocy jesli nie chcecie odpowiedziec to nie musicie wcale chamskich tekstow nie potrzebuje.
o i patrz. dzieje sie to co caly czas ostatnio. my ci odpowiadamy, ze za mocne, ze za malo kasy, ze ciuchy masz kupic, po prostu ty masz w d*pie nasze odpowiedzi. czekasz az ktos ci napisze 'bierz erłana, kupisz za flaszke'
po co pytasz na forum, skoro odpowiedzi masz w d*pie?
amen, ja tu juz nie zawitam, szkoda nerwow.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jak można być kierownikiem i nie umieć kompletnie pisać? ... ty skończyłeś w ogóle gimnazjum? i nie pisz mi zaraz o dyslekcji bo sam ją mam a wiesz.. umiem świetnie pisać na komputerze. FF wystarczy..
Do tego 23 lata i kierownik sklepu..? Szczerze? to śmierdzi mi tu ostrą ściemą, ale co tam nie imponujesz mi.
co do tematu to 30,50-80k i więcej dla zadbanego motocykla to nie problem, ale w takiej kasie salonówki nie wyrwiesz niestety.
Do tego 23 lata i kierownik sklepu..? Szczerze? to śmierdzi mi tu ostrą ściemą, ale co tam nie imponujesz mi.
co do tematu to 30,50-80k i więcej dla zadbanego motocykla to nie problem, ale w takiej kasie salonówki nie wyrwiesz niestety.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):Jak można być kierownikiem i nie umieć kompletnie pisać? ... ty skończyłeś w ogóle gimnazjum? i nie pisz mi zaraz o dyslekcji bo sam ją mam a wiesz.. umiem świetnie pisać na komputerze. FF wystarczy..
o to mi chodzilo dzieki
Zarejestrowałeś się na forum i kliknąłeś przeczytanie regulaminu

tak dla zachęty ponownego zapoznania się z regulaminem ostrzeżenie
senekkorzenna
- keiro
- Świeżak
zaakceptowałeś regulamin to go przestrzegaj.
nie rozumiem, po co dalej ten temat? dostałeś jasno do zrozumienia, że za tę kasę nic nie kupisz konkretnego. o tym, że te motocykle dla ciebie są dużo za mocne to też słyszałeś (co masz głęboko w d*pie).
Jeszcze coś chcesz weidzieć? Czy czekasz aż ktoś będzie miał na sprzedaż erłana z 5k przebiegu za flaszkę?
nie rozumiem, po co dalej ten temat? dostałeś jasno do zrozumienia, że za tę kasę nic nie kupisz konkretnego. o tym, że te motocykle dla ciebie są dużo za mocne to też słyszałeś (co masz głęboko w d*pie).
Jeszcze coś chcesz weidzieć? Czy czekasz aż ktoś będzie miał na sprzedaż erłana z 5k przebiegu za flaszkę?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ale zauwaz ze na 125cc czy 250cc tez mozesz odkrecic i pojechac 150 i sie zabic
Dajmy gimnazjalistą litrowe sporty ! Przecież co za różnica czy się zabije na skuterze przy 50 na godzinę, czy na hayce mając na liczniku trzy paki. Serio myślisz że prędkość nie ma znaczenia ? Słowo klucz: czas reakcji.
Też jestem za zamknięciem tematu, Kaai ma alergię, skacze mu wtedy ciśnienie i pisze bardzo emocjonalnie, ale to tylko na irytujących ludzi do których nic nie dociera

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości