1
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Invinciblee napisał(a):ASR1927 napisał(a):jakiś spis torów w wschodniej Europie. Pominę, że podają Lwów, jako Polski tor...
Bo jak ten tor ostatnio był używany (1933), to Lwów był polski.
Nie nie, to tylko jakieś okrojone dane. Donington też jest chyba 1933. Monza też.
mirekm71 napisał(a):druga czesc co spier... uciekla za granice znalazla prace (tutaj nie przetrwalby miesiaca) i pieprzy zza klawiatury jaki Polska to nedzny kraj, nic tu nie ma i rozsyla swoje dretwe recepty na zycie.
Wyczuwam pewne insynuacje w kierunku konkretnej osoby

Co mnie dzisiaj dziadulo wku*wił! Robią roboty drogowe, przeszkoda ewidentnie z jego strony, a ten sie wciska mi tym cholernym autosanem i jeszcze pretensje ma jak go zacząłem cisnąć przez szybę! Że to moja wina ja mu drogę zajechałem. Jakbym jechał Ibizą to już byłby dzwon bo tylko na to czekam. Ale szefo zagryzłby mnie jakbym skasował mu busiora

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ghost ja już całego GS'a obkleiłem strzałami pościgowymi, karbonem i tymi no... pajonierami, i innymi takimi
wyglÄ…da jak rasowy golf z dresowni
a tak serio to zastanawiam się czy ścigacz.pl na niego przyklejać, i współczuję Ci problemu...

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Invinciblee napisał(a):ASR1927 napisał(a):jakiś spis torów w wschodniej Europie. Pominę, że podają Lwów, jako Polski tor...
Nie nie, to tylko jakieś okrojone dane. Donington też jest chyba 1933. Monza też.
Ja tam nie wiem, ale Donington Park i Monza nie wiodą głównymi uliczkami dużego miasta

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):ASR1927 napisał(a):Invinciblee napisał(a):ASR1927 napisał(a):jakiś spis torów w wschodniej Europie. Pominę, że podają Lwów, jako Polski tor...
Ja tam nie wiem, ale Donington Park i Monza nie wiodą głównymi uliczkami dużego miasta
Tak, ale też mają ostatnie "relacje" z lat trzydziestych

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Tak, ale też mają ostatnie "relacje" z lat trzydziestych
No co ty ... jaja sobie robisz czy ja zle zrozumialem? BSB , SBK WBSK itd i to wszystko w 2012 i relacje na caly swiat
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Dzkisiaj sobie sprawdziłem dokładnie czym mi to tak rysuje! Otóż wysokie sportowe buty motocyklowe mają z tyłu taki plastik który również idzie po bokach i jest on przykręcany na 4 śrubkach. I to tymi śrubami i plastikiem mi sciera lakier! Kurde foli to sie troche boje. Sprobuje przemodelowac stompgripy co by na boczki w zadupku spasowały i kupie jej te buty (nie te co pokazał amahay) takie bambosze to jej moge do smigania po domu kupic

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Dlaczego boisz się foli? Za parę groszy kupisz trochę przeźroczystej, nakleisz na płyn do zmywania i nie będzie tego nawet widać. A jak coś to bez większego problemu zerwiesz.
http://motormania.com.pl/felietony/zemd ... awo-jazdy/
http://motormania.com.pl/felietony/zemd ... awo-jazdy/
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
invinciblee boje sie pod tym względem że folie przedrze równie szybko co taśme modelarską ktora jest naprawde gruba i posiada wśrodku jakieś włukna poliestrowe czy coś. A nie chciał bym malować zadupka z tego powodu że polece se w trase z dziewczyną
Już wole być samotnikiem 

-
-
specificman - Świeżak
Wogole wszystko sobie tasma poklejajcie. Motocykle, buty i opony
Najlepiej do wozenia dziewczyny uzywac motocykla z miejscem dla pasazera. Kupiles sporta to jedz na tor. Po pierwszym slizgu ryska na zadupku nie bedzie Cie martwic 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
specifman próbowałem takiego bajeru z obklejeniem tego elementu taśma ale nie pomogło. tak jest zrobiony zadupek w dzisiątce widac to nie sprzęt do jazdy w 2 osoby. Vergon to z czego jest wykonana ta folia że ostrą krawendzią tego nie przetniesz? Cycu_Rsko Ta mi też taki pomysł pasuje ale nie moge tak zrobic z wielu powodów
Mirekm71 głupoty gadasz to nie moj 1 sport! Wcześniej na bladym też jezdziła ale był inaczej wyprofilowany zadupek i nie rysowała butami. Po 2 jak bym chciał jechac na tor z myśla że przeszlifuje owiewki to zainwestował bym w komplet owiewek torowych za 1500zł
Walenty poraz kolejny nie rozumiem twojego postu! Coś kompletnie nie na temat! SkoQ ciężko powiedziec coś takiego skoro ze mną mieszka

-
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości