Kawa ZZR 1400 2012 juz w domu :)
Chlopaki , musze sie czyms pochwalic , w swoim ZZR zamontowalem nowe kominy.
Kolega pracuje za granica , mial kupowac do swojego GSXR 750 Yoshimure.mowil ze tak jest sporo taniej..juz od poczatku kupna ZZR zbieralem na nowe kominy , dalem mu tyle co mialem..i prosze , przywiozl towar uzywany , z drugiej reki , gdzies tam trafia sie male ryski..lekkie pęknięcia na wyższej części karbonowych końcówek, nic tragicznego, ale pęknięcia. Za towar dałem mniej niż 50% ceny nowego.
Prowadzenie w 100 % intuicyjne na ucho, większy moment na dole, kilka koników tam gdzie trzeba no i organy o brzmieniu wywalającym bebechy z radości na zewnątrz.
Kolega pracuje za granica , mial kupowac do swojego GSXR 750 Yoshimure.mowil ze tak jest sporo taniej..juz od poczatku kupna ZZR zbieralem na nowe kominy , dalem mu tyle co mialem..i prosze , przywiozl towar uzywany , z drugiej reki , gdzies tam trafia sie male ryski..lekkie pęknięcia na wyższej części karbonowych końcówek, nic tragicznego, ale pęknięcia. Za towar dałem mniej niż 50% ceny nowego.

Prowadzenie w 100 % intuicyjne na ucho, większy moment na dole, kilka koników tam gdzie trzeba no i organy o brzmieniu wywalającym bebechy z radości na zewnątrz.

Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
MANIAK. napisał(a):... przywiozl towar uzywany , z drugiej reki , gdzies tam trafia sie male ryski..lekkie pęknięcia na wyższej części karbonowych końcówek, nic tragicznego, ale pęknięcia. Za towar dałem mniej niż 50% ceny nowego.![]()
Znaczy wypadl z kontenera? A kolega znalazl i przywiozl

-
Piach - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
nie wypadly z kontenera , mieszkam w PL. Juz nie moglem na niego patrzec z oryginalnymi kominami..
Moze na nowy sezon dam filtr K&N , Power Commander , kolektory Arrow Racing .
taka mala ciekawostka : na nastepny sezon mam zamiar wyruszyc w podroz do Madrytu , oczywiscie na ZZR.
PS: jak to wszystko zaloze , to pojade na hamownie , moze 220km wycisne .
Prosze nie pisac , ze i tak tego nie wykorzystam itp. Mam taki mankament.

Moze na nowy sezon dam filtr K&N , Power Commander , kolektory Arrow Racing .

taka mala ciekawostka : na nastepny sezon mam zamiar wyruszyc w podroz do Madrytu , oczywiscie na ZZR.

PS: jak to wszystko zaloze , to pojade na hamownie , moze 220km wycisne .
Prosze nie pisac , ze i tak tego nie wykorzystam itp. Mam taki mankament.

Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
Zarabiste te kominy , moto jest poprostu genialne..takim gdzies w trase wyleciec to marzenie .
Nie ma co porownywac do Hayki..
PS : z tego setupu wycieszniesz ze 215km..

Nie ma co porownywac do Hayki..
PS : z tego setupu wycieszniesz ze 215km..
- Hayabusa55.
- Świeżak
Dlaczego nie jest czarna?
Limegreen to to też nie jest...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Nie zrozumieliscie.
Jak kupywalem maszyne to mieszkalem w Francji , tam zarabialem , mieszkalem u rodziny..zostalem tam na dluzszy czas bo mi sie spodobalo , i ta zarejestrowalem moto , pozniej wrocilem do Polski..a teraz niedawno znow pojechalem odwiedzic rodzine i znajomych i dlatego zamontowalem kufry.
narazie nie bede rejestrowal sie u nas w Polsce bo nie ma potrzeby skoro robie takie trasy , place aby troche wieksze ubezpieczenie ale to dla mnie nie problem.

Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
RozwiÄ…zaliscie zagadke niczym Detektyw Monk

-
We francji moto może miec max 100km. I wszystkie motocykle sprzedawane na tamtym rynku są zblokowane gdzies w granicach 100km.
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości