1515
To mnie nie pocieszyłeś. Bo szukam wlasnie czegoś na korpus tak do 200zł a tekstylnego nie chcę, a skóra za takie pieniadze to troche nie bardzo będzie. Coś ktoś?
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Suhy jakoś mnie nie przekonują, nie wiem czego. Chyba że jakiejś używki poszukam na olx albo pogadam z kim trzeba i sie dorzucą do skóry
albo poczekam z malowaniem :/

-
Nie wiem czemu ale tekstylna mi sie kojarzy z taka normalna kurtką dająca zero ochrony. Może to przez to jak zobaczyłem jak wyglądała po ślizgu przy 120km/h 

-
Tekstyla uzywki poszukaj buse czy cos, dobra firma, ja meczylem chyba 3 lata i sprzedalem bo sie na kombi przerzucilem. Tekstyl wbrew pozorom zapewni ci o wiele wieksza ochrone niz ta zbroja. Wstawisz mocniejsze protektory i heja.
Kaai, sory are za 120-150 kupisz tschule ktore sa nie do zayebania, minus jest taki ze nie maja lanserskiej gwiazdki, no coz, cos za cos. Najpierw cos przetestuj a pozniej sie wypowiadaj.
Kaai, sory are za 120-150 kupisz tschule ktore sa nie do zayebania, minus jest taki ze nie maja lanserskiej gwiazdki, no coz, cos za cos. Najpierw cos przetestuj a pozniej sie wypowiadaj.
Ostatnio edytowano 18/1/2015, 18:52 przez Krmtzzz, łącznie edytowano 1 raz
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Tekstyla uzywki poszukaj buse czy cos, dobra firma, ja meczylem chyba 3 lata i sprzedalem bo sie na kombi przerzucilem. Tekstyl wbrew pozorom zapewni ci o wiele wieksza ochrone niz ta zbroja. Wstawisz mocniejsze protektory i heja.
Kaai, sory are za 120-150 kupisz tschule ktore sa nie do zayebania, minus jest taki ze nie maja lanserskiej gwiazdki, no coz, cos za cos.
i teraz mi kazdy wypomina ze dalem 800zl za rekawice

chodzilo mi o porownanie. ze jak jest niski pulap cenowy to ciezko o fajna jakosc.
200zl za tesktyl to raczej jest kiepski pomysl, jak dla mnie.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nikt nie mowil ze masz drogie rekawice, ani tymbardziej o konkretnej kwocie, ale widac chciales sie pochwalic ze dales 800 zł
Uzywana kurtke tekstylna w dobrym stanie dobrej marki (modeka, buse) spokojnie za 2 stowki dorwie. Ja swoja puscilem za 150 bodajze. Takze szukaj, a teraz ludzie sie najwiecej pozbywaja bo w zimie sie zbrojÄ… zazwyczaj

Uzywana kurtke tekstylna w dobrym stanie dobrej marki (modeka, buse) spokojnie za 2 stowki dorwie. Ja swoja puscilem za 150 bodajze. Takze szukaj, a teraz ludzie sie najwiecej pozbywaja bo w zimie sie zbrojÄ… zazwyczaj

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
suhy-19 napisał(a):za 800zl to bym bral handroidy a nie jakies nedzne alpiny
jak bralem swoje a*, to handroidy kosztowaly 2x tyle.
swoja droga rosi mial handroidy i narzekal strasznie, ja na swoje nic nie powiem, bo latam 3 lata i wygladaja ciagle jak nowe.
o tschulach slyszalem, ale mialem inny budzet wiec bralem co chcialem.
Krmtzzzz - o cenie moich ciuchow juz kilka razy bylo pisane.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ASR1927 napisał(a):Próbował ktoś Pilot Road 4 120/70/17? Coś mnie zaskakuje, według opinii jest bardzo cicha ale z zamysłu jest oponą pół diagonalną a więc o większych oporach toczenia i większym zużyciu paliwa - jak zatem może byc tak cicha że wszyscy to chwalą?
Nie wchodzicie do tematu opon, to piszÄ™ tutaj

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
suhy-19 napisał(a):*** ze niewygodne wazne ze za****** wygladają
Jasne, a ze sie zle operuje to kto by sie tym martwil, i tak sie nie jezdzi motocyklem tylko ubiera rekwice, kombi z garbem + mocno pomaziany kask i staje pod polo market

W handroidach na bezpieczenstwo nie moge narzekac, ale sa nieco niewygodne dla mnie. Kazdy ma inne lapy....
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości