114
Kaai napisał(a):Walenty napisał(a):Kaai napisał(a):spory wydatek? myślałem, ze to na 1 dzień w 2tyś się zmieszczę..
A kupiłeś już ten szpanerski wózek, który niegdyś chciałeś kupić?
hmmm? o co ci chodzi?
Szukałes samochodu niedawno, ale nie chwaliłeś się nic.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
odpuściłem, nie mam mega ciśnienia na auto. miałem okazję przejechać się e60 i mi przeszło. fajne, ale nie dla mnie.
a4 b8 też jednak nie, najbliżej mi do e92, ale póki co odpuściłem.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):odpuściłem, nie mam mega ciśnienia na auto. miałem okazję przejechać się e60 i mi przeszło. fajne, ale nie dla mnie.
Coś o integrze też było, w porównaniu do niej wymienione przez Ciebie to nuda...
Osobiście takie białe ITR bym przygarnął

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
taaaa, tak samo jak civicy z v-teciem czy si. ale to jednak już leciwe auta :/ no i nie do końca pasuje mi taki jeszcze surowy styl w środku. bo o ile np w takiej e92 autko w środku wygląda fajnie, to niestety integra, czy civic si to już wygląda inaczej, głównie przez rocznik.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Spoko suchy, nie ma problemu. Ale to tak jak mowilem ustalimy wszystko blizej maja, bo na majowce pewnie sie wybierzemy.
Kaai, zmiescisz sie spokojnie, ale jest sens jechac na jeden dzien ? To raz. Dwa jesli 2k dla Ciebie na 1-2 dni to malo, to na twoim miejscu bym sie nie zastanawial ^^
Kaai, zmiescisz sie spokojnie, ale jest sens jechac na jeden dzien ? To raz. Dwa jesli 2k dla Ciebie na 1-2 dni to malo, to na twoim miejscu bym sie nie zastanawial ^^
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
na takim torze, gdzie masz rozgrywane rundy motogp etc na moto nigdy nei byłem, więc te 2k na takie coś poświęcę na pewno i się wybiorę. kwestia czy jeszcze na f3 czy już na czymś innym. czyli, czy w przyszłym roku czy później. zobaczymy, na razie nic nie mówię, bo jest grudzień :<
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
melvin chcę zrobić nadruk wgrzewaną folią "Flex", ale wszystkie firmy mają ją w grubości max 0,2mm a ja szukam takiej mega grubej minimum 0,5mm a nawet 1mm widziałem na bluzach. Wiesz coś na ten temat gdzie szukać takiej folii lub firmy, która na takiej działa?
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Kaai A to ja też się kiedyś na tor wybiorę ale puki co wole dobre drogi i winkle bez piachu
Krmtzzz byle by nie w lecie bo nie chce mi sie gotować moich jajków w kombiku a bez w trase nie pojadę.

Krmtzzz byle by nie w lecie bo nie chce mi sie gotować moich jajków w kombiku a bez w trase nie pojadę.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
W ogóle, koło mnie na drodze wojewódzkiej, która była robiona 2 lata temu 2 tyg temu powycinali naweirzchnię, takie prostokąty szerokości jednego pasa, długości 4-5metrów. nikt nie wie po co, bo droga była w stanie idealnym ale powycinali, teraz to lepią (oczywiście jest uskok więc strzelam w ciemno, żę po zimie będą w tym miejscu dziury). aż trybuna opolska się zainteresowała tym co robią i na pytanie, po co pocięli dobrą drogę odpoweidzieli, że firma która to im robiła 2 lata temu, ogłosiła upadłość, a ona to miała serwisować (no okej, tylko nie było czego serwisować póki co) a skoro ogłosili nieupadłość to mieli szansę na odszkodowanie na te serwisowanie właśnie, i z racji, że odszkodowanie dostali, postawnoili je przepuścić na właśnie wspomniane wyżej "łaty". koszt "inwestycji" - 2.2 mln zł.
BOŻE ZA CO. (sorry za caps)
BOŻE ZA CO. (sorry za caps)
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum