czy są naklejki ścigacz.pl na moto ???
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
WYSŁAŁEM FORMULARZ POZOSTAŁO TYLKO CZEKAC!!!!! A tak jeszcze co do naklejek to powinny być naklejki na samochód z tekstem " uważam na motocyklistów" prosze administratorów i redagujących o rozwazenie tego pomysłu
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Doszły naklejki!!!
Witam!! Dzieki za naklejki..dzis przyszły:) naprawde miły gest z waszej strony....Będziecie mogli zobaczyć je na czerwonym Suzuki RF900R z wydechem Bossa:) w okolicach Nowego Sącza (dokładnie wioski Ptaszkowa:)) no i gdzie mnie wiater poniesie....Jakbyście byli w moich okolicach to zapraszam na kawe! Moje gg 9549341. Pozdrawiam Łukasz
- Predki
- Świeżak
Też wysłałem juz formularz. Kiedy już dojdą to można mnie będzie spotkać w Biłgoraju i okolicach (około 80km od Lublina i 60 km od Zamościa). Ale to dopiero na wiosne, bo teraz to wyjezdzam tylko raz na tydzien/dwa tygodnie bo zimno i sezon sie skonczył.
- bartibt
- Świeżak
No niedługo jeszcze się niobejrzymy i co drugi motocykl będzie miał naklejki ścigacz.pl
Może by tak wypuścić dla zasłużonych w jakiś sposób forumowiczów jakieś nietypowe naklejki? Nie żebym coś sugerował, ale może jednak
Co wy na to?

Może by tak wypuścić dla zasłużonych w jakiś sposób forumowiczów jakieś nietypowe naklejki? Nie żebym coś sugerował, ale może jednak

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl