114
Krmtzzz kiedy zaś jedziemy na Słowacje? 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
jak byście widzieli co w k1 750 potrafi zrobić źle zakuty łańcuch to by wam raz na zawsze wybiło z głowy zakuwania młotkami... ja jak muszę zakuć łańcuch to kupuję zakuwkę, wiozę moto do serwisu i mam 100% pewności że jest wszystko git.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Senek - wszystkim po imieniach walisz?:D w sensie, tych co znasz
Krmtzzz - ja po czechach to tylko latałem (moje strony) na głuchołazy, potem na jesennik i tamte okolice.
Krmtzzz - ja po czechach to tylko latałem (moje strony) na głuchołazy, potem na jesennik i tamte okolice.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Krmtzzz napisał(a):Mowilem do Blacka, co nie zmienia faktu, ze tez moglbys z nami gdzies sie wybrac, a nie po dzirach jezdzisz i felgi zaginasz ! ;d
Hahahahaha

Chętnie bym obczaił co Kaai potrafi na drodze

Ja na sezon jestem otwarty, a jak mamy jeździć gdzieś po górskich drogach to tym bardziej...

-
No tez bym chetnie zobaczyl ^^
W takim razie Black bedziemy sie dogadywac blizej maja co do jakiegos wypadziku.
Kaai, tor torem a pojechac gdzies na 2-3 dni poogladac sobie troche to co innego. Zreszta na tor trzeba zapitalac busem (a nam nie o to chodzi by busem jechac...) i zarezerwowac sobie termin duzo wczesniej (jak cos ci wypadnie to kasa w dupe) no i miec dodatkowy komplet/komplety opon, skoro juz mowisz o takim ostrym torowaniu... Moze najpierw pozamykaj sobie opony i przyszoruj slidery na jakichs kartingowych, a dopiero pozniej mysl o czyms wiekszym
W takim razie Black bedziemy sie dogadywac blizej maja co do jakiegos wypadziku.
Kaai, tor torem a pojechac gdzies na 2-3 dni poogladac sobie troche to co innego. Zreszta na tor trzeba zapitalac busem (a nam nie o to chodzi by busem jechac...) i zarezerwowac sobie termin duzo wczesniej (jak cos ci wypadnie to kasa w dupe) no i miec dodatkowy komplet/komplety opon, skoro juz mowisz o takim ostrym torowaniu... Moze najpierw pozamykaj sobie opony i przyszoruj slidery na jakichs kartingowych, a dopiero pozniej mysl o czyms wiekszym

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
nic nie obiecuję, bo u mnie jest różnie z czasem,a w maju mogę mieć sporo zaliczeń na studiach, + teraz zaczęli coś sapać o pracy inżynierskiej, tak że nie weim, zobaczymy. ten tor mi też wisi i wisi, a nie ma kiedy
do maja jeszcze czas, niestety;x
do maja jeszcze czas, niestety;x
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Wypad na tor to spory wydatek. Temu wolał bym jakąś traskę po fajnych drogach i winklach 

-