116
Dokładnie nie pamiętam ile mi pali, bo jakoś szczególnie na to uwagi nie zwracam, ale coś tak kojarzę mniej więcej że tyle robię na baku.
Powiedzcie mi jak mogę "przedłużyć" sygnał wifi?
~40m w linii prostej od mojego okna znajduje się mieszkanie w bloku, do którego chciałbym przedłużyć mój sygnał wifi i się nim z kimś podzielić. Z jednych okien widzę drugie, więc po drodze nie ma nic co mogłoby zagłuszać sygnał.
~40m w linii prostej od mojego okna znajduje się mieszkanie w bloku, do którego chciałbym przedłużyć mój sygnał wifi i się nim z kimś podzielić. Z jednych okien widzę drugie, więc po drodze nie ma nic co mogłoby zagłuszać sygnał.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):powiem szczerze, że średnio po 40km na kawie miałem już dość. A po 80km prosiłem się o garaż...
40 xD 40 km, latem robię właściwie codziennie w jedną stronę, nie raz kilka razy dziennie bo trzeba wrócić po coś do domu i przyjechać znowu

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Dokładnie nie pamiętam ile mi pali, bo jakoś szczególnie na to uwagi nie zwracam, ale coś tak kojarzę mniej więcej że tyle robię na baku.
chcesz to puscic w eter? w sensie czy antene dookulna mozesz zamienic w kierunkowa?
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nie mam teraz żadnej anteny, mam sam router. Nie chcę robić sieci osiedlowej tylko udostępnić mój net do jednego jedynego mieszkania. Antenę od routera (kierunkową?) mogę wrzucić do siebie na dach a w tym mieszkaniu na barierkę od balkonu czy okno żeby się widziały wzajemnie.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
no to nie musisz zadnej drugiej antenty tam montowac. tylko u siebie puscisz na kierunkowej sygnal w tamta strone i nara.
jesli ma to dzialac na tej zasadzie. jesli chcesz miec tam router to jest troszke wiecje kombinowania, ogolnie rzecz biorac bridge po wifi jest ciulaty, nie ma jak po kablu. repeatery to tez syf. ale czasami trzeba
jesli ma to dzialac na tej zasadzie. jesli chcesz miec tam router to jest troszke wiecje kombinowania, ogolnie rzecz biorac bridge po wifi jest ciulaty, nie ma jak po kablu. repeatery to tez syf. ale czasami trzeba
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
melvin - PierwszyOkrutny
Kaai napisał(a):O *** CHODZI. ja pisalem o zmiane nicku to kazdy mial mnie w srace, a wy sobie zmieniacie nicki co 2 dni.
Przykro mi, ale jeśli nie jesteś posiadaczem złotej karty klienta agencji kwiat lotosu to nie przysługuje ci zmiana nicku do 2075roku.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Za okupacji do niemieckiego urzedu przychodzi Polak i prosi urzednika o zmiene personaliow.
- dlaczego pyta urzednik ?
- bo sie bardzo brzydko nazywam - odpowiada Polak
- a jak Pan sie nazywa ?
- Adolf Dupa sie nazywam
- no fakt, b. brzydko - odpowiada urzednik, a jak chcialby sie pan nazywac ?
Franciszek Dupa chcialbym sie nazywac :
Kaai,
to jak z ta zmiana nick'a ? Na jaki chcesz ? mrgreen: ?

- dlaczego pyta urzednik ?
- bo sie bardzo brzydko nazywam - odpowiada Polak
- a jak Pan sie nazywa ?
- Adolf Dupa sie nazywam
- no fakt, b. brzydko - odpowiada urzednik, a jak chcialby sie pan nazywac ?
Franciszek Dupa chcialbym sie nazywac :
Kaai,
to jak z ta zmiana nick'a ? Na jaki chcesz ? mrgreen: ?

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
KaaimegazapierdalatorgGSXRk7polrokuszukany600ccmPanzyciaIdrogiVR46dziffki
Kaai ładne wymyśliłem?
A na nowe hasło do profilu proponuję:
KJGkjgkgg86ru7u755iuo68UITUFYYUTFGKRTkjgfjsd
Całkiem łatwe do zapamiętania

Kaai ładne wymyśliłem?

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):KaaimegazapierdalatorgGSXRk7polrokuszukany600ccmPanzyciaIdrogiVR46dziffki
Kaai ładne wymyśliłem?
akurat do kilku serwisów mam podobne hasła, tyle, że jeszcze ze znakami specjalnymi (!@#$%^&*())
a nick chce meic: Pan_Wykurwisty

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):
a nick chce meic: Pan_Wykurwisty
Cos Ty, nie przejdzie przez cenzure

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator