Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2016, 20:17

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Elo potrzebuje lewych papierów np legitymacji , dowód tymczasowy, <br><hr>Pytający
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2016, 21:03

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam mam do zaoferowania w pełni legalne uzyskanie prawa jazdy bez konieczności podchodzenia do egzaminów i żadnych zbędnych formalności, kat.a-z.Jestem urzędnikiem wydziału komunikacji w Warszawie, działamy na terenie całego kraju,koszt całkowitego zrealizowania przykładowej kategorii np.B Wynosi już od 3.600zł wszelkie pytani prosimy kierować na nr.tel. oraz e-maila załączonego do ogłoszenia.
Prosimy o kontakt tylko zdecydowanych klientów, nie jesteśmy oddziałem który naciąga klientów na ryzyko związane z osiągnięciem dokumentu .<br><hr>Janiak<br>
Witam potrzebne jest ,,kat,B-C w jak krótkim czasie możecie załatwić i jak z resztą ,,,,,,,,,,,,,,, odpisz na mój e-mail /////
Potrzebne jest też najważniejsze /// lub znajomość która by mogła wpłynąć na cofnięcie całkowitego zakazu poruszania i kierowania pojazdów mechanicznych z silnikiem na okres 3 lat od 01.03.2016 -do 01.03.2019
<br><hr>Andrzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/4/2016, 14:05

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
Witam chciała bym kupić świadectwo LO 2009 r jak to był by koszt?<br><hr>Iloneq
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2016, 09:26

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam, ja póki co polecam Ci prawo jazdy kolekcjonerskie na fastidcard.com :) Sam mam i okazało się trwałej, dobrej jakości. Nawet nie zapłaciłem dużo w porównaniu do cen innych tego typu stron :)<br><hr>kurt<br>
Komentatorzy napisał(a):witam mam pytanko . jakie ma pan kolekcjonerskie polskie iczy zagraniczne i?? i moze orientuje sie pan czy na zagranicznym dam rade smigac w pl nie oszukujmy sie ze ludzie upuja takie aby podziwiac tylko uzywac pozrdawiam z gory dziekuje :)<br><hr>pinio<br>
Komentatorzy napisał(a):oryginal odbierany z urzedu zalatwialem u goscia zeswojego miasta email kontaktowy do niego to oglaszamy.pl@wp.pl<br><hr>krimol<br>
Komentatorzy napisał(a):a jakim miescie on zalatwia<br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):siema gosc zalatwia w calej polsce ja bralem od niego C a jestem z tarnowa gosc konkretny koszt duzy ale pewny pozdro<br><hr>hondaCBR1000<br>
Witam czy masz jakieś namiary do niego ja potrzebuje prawo jazdy kat B <br><hr>Sebastian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2016, 13:37

Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>
Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>
Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>
Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
Komentatorzy napisał(a):zaltwie prawko kazda kat.<br><hr>ty67<br>
Ile kosztuje kat B i jaki czas oczekiwania <br><hr>Sebastian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/4/2016, 13:29

Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>
Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>
Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>
Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
Komentatorzy napisał(a):zaltwie prawko kazda kat.<br><hr>ty67<br>
Komentatorzy napisał(a):Ile kosztuje kat B i jaki czas oczekiwania <br><hr>Sebastian <br>
do konca zycia i okolo 4000 zlotych!!! hahaha<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2016, 00:07

Dzień dobry Panie / Pani. Jestem Mitchell, renomowanego, Uzasadnione i akredytowany pieniędzy
Pożyczający. I pożyczyć pieniądze do osób potrzebujących pomocy finansowej.
Czy masz złych kredytów lub jesteś w potrzebie pieniędzy, aby zapłacić rachunki?
Chcę używać tego medium poinformować, że czynią rzetelną beneficjenta
Pomoc, jak będę zadowolony zaoferować pożyczkę w wysokości 2% stopy procentowej do
wiarygodne osoby.
Świadczonych usług obejmuje:
* Refinansowanie
*Majsterkowanie w domu
* Kredyty Inventor
* Kredyty samochodowe
* Konsolidacja zadłużenia
* jazda Pożyczki
* Po drugie hipoteczny
* Business Loans
* Personal Loans
* Międzynarodowy Pożyczki.
Proszę odpisać, jeśli zainteresowani.
Po odpowiedzi, będziesz wysłany formularz wniosku kredytowego do wypełnienia. (Nie społeczna
bezpieczeństwa i nie kredytowej sprawdzić, 100% gwarancji!) Czekam pozwalając mi
służyć do Ciebie. Można skontaktować się ze mną poprzez e-mail: mitchellarbertjohnloancompany2@gmail.com
Z poważaniem
PAN. Mitchell<br><hr>mitchell
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2016, 15:51

Komentatorzy napisał(a):polecam pana pjabcd@yahoo.pl oraz jego forum <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> <br><hr>prawoagaty<br>
Komentatorzy napisał(a):skorzystałem z polecania forum <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> jestem zadowolony z obsługi forum jak ktoś napisał istnieje dlugi czas i wszystko jest na konkretnych warunkach i szybkiej obsłudze. polecam wszystkim zainteresowanym tematem<br><hr>karolkiewicz<br>
przeczytałęm z ciekawości te wpisy i widzę że ludzka głupota nie ma granic...
każdy policjant sprawdzający te wasze prawka was zamknie .. powodzenia na drogacvh :)<br><hr>darek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2016, 12:41

Komentatorzy napisał(a):polecam pana pjabcd@yahoo.pl oraz jego forum <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> <br><hr>prawoagaty<br>
Komentatorzy napisał(a):skorzystałem z polecania forum <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> jestem zadowolony z obsługi forum jak ktoś napisał istnieje dlugi czas i wszystko jest na konkretnych warunkach i szybkiej obsłudze. polecam wszystkim zainteresowanym tematem<br><hr>karolkiewicz<br>
Komentatorzy napisał(a):przeczytałęm z ciekawości te wpisy i widzę że ludzka głupota nie ma granic...
każdy policjant sprawdzający te wasze prawka was zamknie .. powodzenia na drogacvh :)<br><hr>darek<br>
tak to prawda!! ale nawych nie brakuje i wplacaja zaliczki po 1000 - 2000 zlote.......<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2016, 11:05

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo ukończenia szkoły średniej oraz maturalne. Oryginalne dokumenty z wpisem do OKE. Więcej info:
cypriann@onet.eu<br><hr>cypriann<br>
Komentatorzy napisał(a):Interesuję mnie świadectwo ukończenia szkoły średniej, bez matury z wpisem. Proszę o szybki kontakt agnieszka.pietruczanis@wp.pl<br><hr>Aga<br>
Cześć Agnieszka ja szukam świadectwa ukończenia szkoły jak mechanik twój wpis jest świeży udało Ci się coś załatwić proszę o kontakt wojtek300478@wp.pl dziękuję <br><hr>Wojta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/4/2016, 16:45

Zdecydowanie u prawo.jazdy@hush.com nie wierz w te oszukancze strony na kazdej mnie oszukali a ten gosc zalatwil<br><hr>Anduin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/4/2016, 22:46

Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie u prawo.jazdy@hush.com nie wierz w te oszukancze strony na kazdej mnie oszukali a ten gosc zalatwil<br><hr>Anduin<br>
uwaga oszust!!!! sam sie poleca!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/4/2016, 01:46

Dzień dobry wszystkim.

Czy potrzebujesz kredytu? Czy jesteś zadłużony? Chcesz rozpocząć działalność gospodarczą i potrzebujesz kapitału? Chcesz finansowania lub pożyczki z jakiegokolwiek powodu? Twoja pomoc jest ostatecznie tutaj, ponieważ dajemy pożyczki dla każdego na tanie i przystępne oprocentowanie zaledwie 2%, w razie zainteresowania prosimy o kontakt z nami, co targo_bank@yahoo.com.

Czy w obliczu trudnej sytuacji finansowej? Czy jesteś w potrzebie pożyczki? Czy zostały odrzucone przez lokalne banki? Czy potrzebujesz pożyczki z jakiegokolwiek powodu? Twoja pomoc jest ostatecznie tutaj jako Targobank oferuje pożyczki dla każdego Zarówno pracujących i bezrobotnych, osób prywatnych i firm, oferujemy kredyty o niskim oprocentowaniu w wysokości 2%. Kredytobiorca jest zainteresowany to skontaktuj się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: (targo_bank@yahoo.com) i uzyskać ich kredytów dzisiaj. Nasze usługi są szybkie i wiarygodne, więc skontaktuj się z nami teraz w (targo_bank@yahoo.com) i cieszyć się z naszej oferty usług finansowych.<br><hr>Pan Hans-Peter Kappens
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2016, 07:45

Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
proszę o kontakt, jestem zainteresowana<br><hr>kinga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2016, 10:33

ja wyrobiłem u tego Pana bezzaliczek@safe-mail.net
jest to jedyna w Polsce oferta ktora nie jest oszustwem, bo Pan nie wymaga zeby mu wplacac jakies zaliczki, tylko placicie dopiero po sprawdzeniu statusu na info-car.pl i odbiorze waszego dokumentu w urzedzie
wczesniej zostalem 2 razy oszukany na zaliczki a teraz sobie jezdze legalnie. Dwa razy juz mialem rutynowa kontrole policji i wszystko elegancko - prawo jazdy rzeczywiscie ma wpis do rejestru<br><hr>piotrek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2016, 13:20

poszukalem i znalazlem cos ciekawego : <a href="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561</a> <br><hr>jasiekwielgosz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2016, 13:21

Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw :)
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>
Komentatorzy napisał(a):Hej potrzebuje kupic świadectwo ukończenia liceum ile to kosztuje?prosze o szybką odp pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuję swiadectwo ukonczenia szkoły średniej 696595816<br><hr>nagel<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam prawo jazdy kat.B swiadectwo ukonczenia technikum handlowego wraz z.matura i dyplomemem
513 218 505<br><hr>pilne<br>
ja zalatwilem u m.kupiec.poz@interia.eu 27 dni koszt 4600 zl odbior w urzedzie + status na infocar<br><hr>leszekmeszek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2016, 13:22

Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.GDZIE-KUPIC-PRAWO-JAZDY.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.GDZIE-KUPIC-PRAWO-JAZDY.com</a>
jakiś czas temu kupiłem tam prawo jazdy, i mogę ich polecić, na prawku jeżdżę już gdzieś z 3 miesiące i nie miałem problemów nawet podczas kontroli drogówki... a co do osób ogłaszających się tutaj to proszę uważać, mój znajomy właśnie się tak przejechał...<br><hr>Maciej<br>
tutaj m.kupiec.poz@interia.eu<br><hr>wartaPoznan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/5/2016, 06:12

Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/5/2016, 21:49

Jestem zainteresowana świadectwem maturalnym , jak to wygląda ? i jakie są koszty ? <br><hr>Romka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik