Trudne sprawy [+18]
pamiętacie gościa, o którym mówiłem, że kupił r6 na pierwsze moto w wieku 19 lat? poweidział, że wie, że nie może na takiej 600tce jeździć, ale, i tutaj uwaga: idzie na kurs doszkalający, który podnosi uprawnienia!!!!
to są dopiero fajne rzeczy w tej Poslce! masz kat a2, idziesz do OSK, pojeździsz 5godzin i możesz jeździć pojazdami na kategorię A!
Polsko, jesteś wielka

to są dopiero fajne rzeczy w tej Poslce! masz kat a2, idziesz do OSK, pojeździsz 5godzin i możesz jeździć pojazdami na kategorię A!
Polsko, jesteś wielka

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
CzesterTX napisał(a):I ty mu oczywiście wierzysz.
przeciez to była ironia..
// http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-750-od-o ... 89227.html
przegląd na 2 lata?:D
Ostatnio edytowano 17/5/2015, 13:22 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
byłem wczoraj w Hondzie gdzie kupiłem swoje moto, zobaczyłem tam CBR600RR w czerwonym kolorze z 2005 chyba, przebieg 0, stan fabryczny i uwaga - nie można go zarejestrować. Został kupiony jako baza do stworzenia torówki do czego nigdy nie doszło. Nie ma do niego dowodu zakupu i motocykl nie istnieje w żadnym systemie - maszyna widmo. motocykl jest w UK ale nie ma dowodów że został sprowadzony i przepisy nie pozwalają takowego teraz zarejestrować. Szkoda bo prawdopodobnie zostanie rozebrany i sprzedany w częściach.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
kurde chciałem kupić VFR800 na rok żeby się pobujać i się kurde sprzedała ta czarna, jest purpurowa która wygląda jak peugeot 107, nie przemogę się do tego koloru. juz wypowiedziałem ubezpieczenie z końcem maja, i wstawili na salon 2012 CBR600RR z ABS. kompletnie nie to czego szukałem a chyba ją kupię. GSXRa chciałem bardziej ale przyśniła mi się lista osób którzy kupili Gixa i którzy się na nim zabili... Szlag by to... został tydzień na podjęcie decyzji.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
lagiboy napisał(a):kurde chciałem kupić VFR800 na rok żeby się pobujać i się kurde sprzedała ta czarna, jest purpurowa która wygląda jak peugeot 107, nie przemogę się do tego koloru. juz wypowiedziałem ubezpieczenie z końcem maja, i wstawili na salon 2012 CBR600RR z ABS. kompletnie nie to czego szukałem a chyba ją kupię. GSXRa chciałem bardziej ale przyśniła mi się lista osób którzy kupili Gixa i którzy się na nim zabili... Szlag by to... został tydzień na podjęcie decyzji.
z forum gość wczoraj w warszawie rozwalił się na k6 750, z tego co wiem to było jego pierwsze moto i przywalił w zabudowanym ze 130+ w auto na lewoskręcie
melvin napisał(a):Od jakiegoś czasu nie pływałem po rzece SPAMu, ale widzę że nic się nie zmieniło, troll nadal fapie i spuszcza się nad swoim pierdzeniem...
zainwestuj w mózg i w końcu ogarnij!:)
musisz być smutny, będąc przez całe życie debilem.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
lagiboy napisał(a):podoba mi się nowa 750, oglądałem, przysiadałem się, może w przyszłym roku.
do mnie i nowe 600 i 750 nie przemawiają wcale. modele do l0 są ładne, dalej ta czacha do mnei nie przemawia.
silnnikowo i tak są słabsze od wersji k6-l0, mają heble brembo, które jednak są lipne i sporo ludzi narzeka, tak czy siak najpeirw się przejedź, ale tobie tego mówić nie trzeba

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):z forum gość wczoraj w warszawie rozwalił się na k6 750, z tego co wiem to było jego pierwsze moto i przywalił w zabudowanym ze 130+ w auto na lewoskręcie
Nie wiem czy ktoś kojarzy Oktana, ale u niego w warsztacie stoi gixer ktorym sie koles na moscie lazienkowskim rozwalil. Tez jego pierwsze moto. Jak tak teraz sobie mysle to wiekszosc bananów i szpanerow kupuje gixy

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum