112
Tylko numer konta jest istotny. Ja jak robie przelewy znajomym za coś to tylko numer konta, a imię nazwisko adres wale losowe znaki i dochodzą.
Gorzej jak pomylisz nr konta a reszta danych bezsensowna.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
bober3 napisał(a):Vergon napisał(a):ASR1927 napisał(a):Dwa razy wypłynąłem na dmuchanym kole dosyć daleko od plaży, nie wiem, z 1,5km, może 2km![]()
Taaa chyba 150-200m
Albo 15-20
Vergon napisał(a):ASR1927 napisał(a):Dwa razy wypłynąłem na dmuchanym kole dosyć daleko od plaży, nie wiem, z 1,5km, może 2km![]()
Taaa chyba 150-200m
No co za hejterzy

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kaai napisał(a):Tylko numer konta jest istotny. Ja jak robie przelewy znajomym za coś to tylko numer konta, a imię nazwisko adres wale losowe znaki i dochodzą.
Dzięki koleś!
Tutaj to warto o każdą pierdołę zapytać, na pewno ktoś coś wie

-
Walenty - Moderator
Tylko ASR niech Ci takie pomysły w okolicach Władka nie wpadają do głowy. Ciągneło w tym roku niemiłosiernie jak sprawdzałem z 40-50 może metrów od brzegu.. co prawda przy wysokich falach (myślę że z 1.5m, do tego podwójne co jakiś czas). Ludzie jak dalej wypłyneli to ich później już nie znaleźli. Godzinę raz SAR pływał w jedną, w drugą i nic, helikopter z 200m ode mnie na plaży lądował, ale gościa nie odratowali. Kilka miejsc ze zniczami wieczorami widziałem. Tragedia po prostu.
A Walenty- potwierdzam. Teraz w multibanku nawet nie musisz wpisywać nazwy ulicy. Niby nazwę tak, ale myślę że bez problemu przejdzie. Jak nie to dzwoń na infolinię.
A Walenty- potwierdzam. Teraz w multibanku nawet nie musisz wpisywać nazwy ulicy. Niby nazwę tak, ale myślę że bez problemu przejdzie. Jak nie to dzwoń na infolinię.
-
kravec - Administrator
Poczekam do jutra i będzie wszystko jasne, grunt że mi dupe uspokoiliście.
A co do zabaw nad wodą: słyszeliście tego newsa - czwórkę dzieci Warta wciągnęła. To rodzeństwo było. To jak szóstka w lotto, tylko w drugą stronę.
Albo też dzisiaj w radio słyszałem, jakiś tam pyton ze sklepu się urwał na chwilę i dwójkę dzieciaków zeżarł.
Masakra jakaś.
A co do zabaw nad wodą: słyszeliście tego newsa - czwórkę dzieci Warta wciągnęła. To rodzeństwo było. To jak szóstka w lotto, tylko w drugą stronę.
Albo też dzisiaj w radio słyszałem, jakiś tam pyton ze sklepu się urwał na chwilę i dwójkę dzieciaków zeżarł.
Masakra jakaś.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
kravec napisał(a):Tylko ASR niech Ci takie pomysły w okolicach Władka nie wpadają do głowy. Ciągneło w tym roku niemiłosiernie jak sprawdzałem z 40-50 może metrów od brzegu.. co prawda przy wysokich falach (myślę że z 1.5m, do tego podwójne co jakiś czas). Ludzie jak dalej wypłyneli to ich później już nie znaleźli. Godzinę raz SAR pływał w jedną, w drugą i nic, helikopter z 200m ode mnie na plaży lądował, ale gościa nie odratowali. Kilka miejsc ze zniczami wieczorami widziałem. Tragedia po prostu.
W okolicy Władka czy nie, pewnie wszędzie są takie prądy. I to nie był pomysł - tak jakoś wyszło po prostu. Wlazłem w te koło, na chwilę zamknąłem oczy a jak otworzyłem, to byłem daleko od brzegu... Więc w drogę powrotną kawałek przepłynąłem w kole a jak zauważyłem, że więcej macham jak płynę, to koło za sznurek w zęby i żabeczką powoli do brzegu

-
ASR1927 - Moderator
Dokładnie. Akurat w okolicach Władysławowa jest takie wgłębienie terenu jakby co powoduje wzmożenie prądu. Tam gdzie wchodziłem i miałem do kolan fale mnie czasami potrafiły zakryć. Wypłynąłem na głębokość mniej więcej do brody, albo ciut więcej i zaczęła się walka. Trzeba było się dobrze przygotować do fali, raz jak mnie podwójna wytargała, nie zorientowałem się od razu co i jak, a tu czuje jak ciągnie w głąb. Naprawdę trzeba uważać. Jak jest spokojnie to zabawa super. Na przykład w okolicy Mielna, Łazów są świetne mielizny oddalone trochę od brzegu. Jak się czujesz na siłach to spokojnie dopływasz i masz wodę do kolan. Nawet na chwilę odpoczniesz. Jednak przy takich falach jakie widziałem w tym roku taka zabawa to samobójstwo.
-
kravec - Administrator
ASR1927 napisał(a):bober3 napisał(a):Vergon napisał(a):ASR1927 napisał(a):Dwa razy wypłynąłem na dmuchanym kole dosyć daleko od plaży, nie wiem, z 1,5km, może 2km![]()
Taaa chyba 150-200m
Albo 15-20Vergon napisał(a):ASR1927 napisał(a):Dwa razy wypłynąłem na dmuchanym kole dosyć daleko od plaży, nie wiem, z 1,5km, może 2km![]()
Taaa chyba 150-200m
No co za hejterzyBrak mi słów na was
Vergon, popływamy w październiku w Zegrzyńskim to zobaczymy
Powinien byc osobny temat- hejted

W październiku?! Chyba na jachcie

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Nie hejterzy tylko dotąd myślałem, że jesteś normalny
Kupel tydzień temu wrócił z Ustki i mówił, że stał w wodzie po pachy i że go właśnie ta cała cofka wciągnęła kilka metrów dalej, mówił że aż chwilę przypanikował, bo go całego zalało na dłuższą chwilę, ale na szczęście pociągnęło go na taką mieliznę jak kravec mówi.
W październiku to ja mogę w wannie popływać, jak chcesz to możesz wskakiwać do Zegrza, ale to żaden hardkor, bo w wielu miejscach na środku masz grunt, to bardzo płytki zbiornik.
edit.: kończy mi się umowa z Orendżem i biorę Samsunga Galaxy S3, którego od razu sprzedaję, więc jak ktoś ma chęć na nówkę sztukę w dobrej cenie to zapraszam.

W październiku to ja mogę w wannie popływać, jak chcesz to możesz wskakiwać do Zegrza, ale to żaden hardkor, bo w wielu miejscach na środku masz grunt, to bardzo płytki zbiornik.
edit.: kończy mi się umowa z Orendżem i biorę Samsunga Galaxy S3, którego od razu sprzedaję, więc jak ktoś ma chęć na nówkę sztukę w dobrej cenie to zapraszam.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Nie hejterzy tylko dotąd myślałem, że jesteś normalnyKupel tydzień temu wrócił z Ustki i mówił, że stał w wodzie po pachy i że go właśnie ta cała cofka wciągnęła kilka metrów dalej, mówił że aż chwilę przypanikował, bo go całego zalało na dłuższą chwilę, ale na szczęście pociągnęło go na taką mieliznę jak kravec mówi.
Jestem normalny, ale byłem ratownikiem WOPR i kilkukrotnym mistrzem miasta, powiatu i v-ce mistrzem Dolnego w pływaniu długodystansowym

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Jestem normalny, ale byłem ratownikiem WOPR i kilkukrotnym mistrzem miasta, powiatu i v-ce mistrzem Dolnego w <b>.................................................</b>
Aż się chce coś głupiego pie*****ąć w ramach dokończenia, aż samo się prosi

A tak szczerze to nie tacy kozacy byli na tym świecie, natura już niejednego zaskoczyła.
Kaai wystarczy, że S3 ma NFC i już jest wart tych pieniędzy. NFC to potęga, wspomnicie moje słowa za parę lat jak zrealizuję swój pomysł i będę obrzydliwie bogaty

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl