Kawasaki Ninaj lub Suzuki Hayabusya poszukiwane do reklamy!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kawasaki Ninaj lub Suzuki Hayabusya poszukiwane do reklamy!
Poszukujemy właścicieli Kawasaki Ninja lub Suzuki Hayabusy z Warszawy i okolic, którzy są zainteresowani udziałem swojego motocykla w reklamie. Jeśli ktoś jest zainteresowany rozwijaniem kariery swojej maszyny poproszę o kontakt z podaniem kwoty za którą, wypożyczycie motocykl na jeden dzień zdjęciowy. Mail: mariola.ira@gmail.com, tel: 660 685 995. Chętnych zachęcamy do kontaktowania się z osobą podaną w mailu lub tutaj na forum. Jeśli ktoś ma kogoś znajomego z wyżej wymienionym motocyklem to prosimy o przekazanie mu informacji na temat udziału w reklamie. Więcej informacji można uzyskać po kontakcie mailowym lub telefonicznym.
Forumowicze, zapraszamy do udziału w reklamie!
Forumowicze, zapraszamy do udziału w reklamie!
- mitra
- Świeżak
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Poważna firma robiąca reklamę nie miałaby problemu z wypożyczeniem takiego moto od dealera, nie sądzicie?
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Tak jak Motoluka mówi. Chyba że chcą ciąć koszty. A jakie macie zabezpieko że jak np. bajk się przewróci to kto za to zapłaci? Poza tym też słyszałem o znikających moturach "aktorów"
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
maciejka69 - Stały bywalec
Do sceptyków: potrzebowaliśmy kawasaki ninja albowiem taki sobie zażyczył reżyser reklamy. My, czyli agencja postproducyjna z Łodzi o nazwie Unified. Moj oficjalny email to mariola.ira@unified.com.pl Pisalam jako osoba prywatna, bo wiem, ze takowy projekt dopiero sie szykuje, miałam za zadanie zbadać chęci osób prywatnych do takiego przedsięwzięcia. Jako pracownik firmy miałam za zadanie sprawdzic czy osoba prywatna jest chetna udostępnić swój motor a jednocześnie zarobić, i to niemałe pieniądze, np. na amortyzator skrętu, lepszy kombinezon czy serwis (razem wzięte). Lepiej chyba zainwestować w osobę prywatną niż dać pieniądze dealerom motocykli z Warszawy, którzy i tak swoje zarabiają. Takowy scigacz znalazlam w Łodzi, więc serdecznie dziękuję. A po "rozwijaniu kariery..." miał być uśmiech, polecam lżejsze podejście do życia 

- mitra
- Świeżak
A ja polecam totalny brak zaufania do takich ofert jeżeli oczywiście firma nie chce podpisać umowy definiującej parę "śliskich" szczegółów. Po drugie nie wierzę w "dobroduszność" dużych firm, tak na prawdę mają głęboko w poważaniu komu zapłacą.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
a zdjęcia są robione w łodzi? z chęcią bym wpadł, ale pewnie są nie dostępne dla osób z zewnątrz 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
W związku z tym, że każdy węszy tylko jakiś wałek, kradzież i nie wiadomo co jeszcze, proszę o zamknięcie i usunięcie tematu z forum, proszę również o usunięcie mojego konta, które założyłem tylko po to by umieścić tutaj temat i znaleźć kogoś chętnego do uczestniczenia w reklamie.
Pozdrawiam
mitra
Pozdrawiam
mitra
- mitra
- Świeżak
mirekm71 napisał(a):"Poszukujemy"? Jakas firma? My? Agencja reklamowa?
Wiesz to zawsze byli ci ONI! Jak pan/pani autor chce usunąć konto, to niech zrobi to sam (chyba można?), a usunąć swoje posty też można... Śmierdzi reklamą... agencji reklamowej

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2