14
suhy-19 napisał(a):Senek pewnie bedzie chcial mnie zabic za to ze pisze to w HP ale co tampanowie jako ze wczoraj rozwalilem opone to czeka mnie zakup nowej. i tu rodzi sie pytanie jaka kupic? ktos cos poleci ciekawego
Zgodnie z namowami forum, zakupiłem dosłownie przed chwilą na oponeo pilot road 2
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
senekkorzenna napisał(a):A za dwa ma być bez śniegu to się odpali CeBulkę i palnie się ze 20-50km a Wy se garażujta ile chceta .
Albo się jest motorzystą albo motocyklistą.
Jako, że, iż ja jestem alergikiem, jazda w zimnej porze roku odpada. Starczy, że kicham od popiołów w powietrzu się unoszących.
suhy-19 ja polecam opony marki STOMIL. Wytrzymują zdecydowanie więcej niż deklarowane przez producenta sto mil.
-
Angler - Bywalec
jest niezdrowo..
zamiast mrozu i śniegu mamy plus i deszcz.
więc wszelkie procesy gnilne i mnogość wszelkich roztoczy.
zamiast mrozu i śniegu mamy plus i deszcz.
więc wszelkie procesy gnilne i mnogość wszelkich roztoczy.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Sykopson napisał(a):Możecie mnie nazwać głupcem, ale się zajawiłem i prę cały czas do przodu, a dziś postanowiłem podzielić się z wami rezultatami mojej dotychczasowej pracy.
Gratuluję

I tak "z ostatniej chwili": SONIK LIDEREM!

-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Gratuluję Wrzucaj zdjęcia jak idzie dalej
Dzięki. Będę na pewno wrzucał, na razie tempo pracy troche opadło, bo raz trza wrócić na studia

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
W takim razie Black, jak bedziesz jechal, pisz to sie gdzies spikniemy ;d Tylko nie wiem jak moja sytuacja z moto bedzie wygladac ;d Bo nie wiem czy od razu jak bym sie wyzbyl w tym sezonie kupic cos czy poczekac az wroce z francji i kupic cos lepszego ^^
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Jesli sprzedalbym moto gdzies na poczatku sezonu, to te miesiace bez moto beda ciezkie ;d We francji raczej nic nie znajde, bo ja nie mam tam zadnych cass ogarnietych. A Ci co sprowadzaja nie powiedza Ci skad biora. Zreszta zeby wziac cos taniej trzeba sciagac minimum 3 moto. A moto cale maja tak drogie ze sie odechciewa patrzec na ogloszenia...
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Zx10r badz gixa takiego jak ma melvin. Chcialem swojego dac na wymiane + doplata z gosciem bo u mnie w miescie sprowadzil ladnego k4 za 13k, to jak dzwonilem drugi raz coby dogadac sie na ogladniecie mojego i jego, bylo juz po ptakach. Ktos ze slaska wplacil zaliczke i poprosil o przywiezienie laweta o.O
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl