1123
Po trzech jest trzydniowy.. później okresy ulegają wydłużeniu.
Ja fejsika musiałem założyć- miałem dość sytuacji na studiach, kiedy przychodziłem i np. nie wiedziałem że coś jest przełożone itp., po czym słyszałem : "pisaliśmy na fejsie grupowym". Już się nie da bez tego normalnie żyć czasami.
Ja fejsika musiałem założyć- miałem dość sytuacji na studiach, kiedy przychodziłem i np. nie wiedziałem że coś jest przełożone itp., po czym słyszałem : "pisaliśmy na fejsie grupowym". Już się nie da bez tego normalnie żyć czasami.
-
kravec - Administrator
Boshi napisał(a):Walenty prawie 1,5k postów i regulaminu nie znasz?
Jak nie znam, jak znam. Na pamięć wręcz, tylko upewnić się chciałem

d_donald napisał(a):Rosiboj napisał(a):Zabrzmi to dziwnie ale tak slisko, ze nie dalem rady dzisiaj wprowadzic lub wjechac moto do garazu i nocuje pod chmurka i moknie
Ło *** dzięki za info, ubolewam razem z Tobą. [*]
Niezłe teksty jak na kogoś, kto, jak widzę, na forum jest od pięciu dni i każdego dogłębnie zna

Czyżby się ktoś Nam tutaj ukrywał? :>
-
Walenty - Moderator
-
Walenty - Moderator
Walenty nie pilem, mam taka smieszna nawierzchnie ,ze jak popada to ciezko stanac na bacznosc wiec o pchaniu moto pod gore mozna zapomniec, podjechac tez sie nie dalo ... jak bym sie mega uparlo to moze by sie udalo, ale ryzyko wywalenia sie bylo zbyt duze, nawet jak delikatnie puszczalem sprzeglo bez gazu to kolo sie tylko krecilo i dalej stal w miejscu, a jak na niego usiadlem to tanczyl na boki. Moze jutro przeschnie to nawet pojezdze dookola komina.
Umowilem serwis. Wymiana oleju za jedyne 800 PLN , nie wytrzymalem i zapytalem, ile godzin to bedzie trwalo, bo rozumiem, ze 200 PLN to jest 1 roboczogodzina. Pan zalapal moj dowcip i zaczol opowiadac co to oni nie beda sprawdzali i to az 1.5h zajmie. "Rosiboj" w bialy dzien normalnie
Umowilem serwis. Wymiana oleju za jedyne 800 PLN , nie wytrzymalem i zapytalem, ile godzin to bedzie trwalo, bo rozumiem, ze 200 PLN to jest 1 roboczogodzina. Pan zalapal moj dowcip i zaczol opowiadac co to oni nie beda sprawdzali i to az 1.5h zajmie. "Rosiboj" w bialy dzien normalnie

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Walenty wlali mu teraz więcej co by przy następnej wymianie mniej nalać 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Walenty napisał(a):Damn! To co to za nawierzchnia? Jakiś szlifowany beton?
Jak masz jaja (i juz bys ich nie chcial) to polecam przejsc sie po scietym drzewie po deszczu ... slowa brak przyczepnosci nabiora nowego wymiaru. Na wiosne to naprawie.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Walenty a tam olej w kawie wymienia się jak w każdym innym... Ale z wymiana napędu nie jest tak bajkowo
hehehe.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl